Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Redemption aynı dünyanın orta çağdaki hali. Hiçbir konu bağı falan yok. Bloodlines gayet güzel standalone oynanır için rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sanacak birşey yok, çünkü redemptionla bloodlines'ın hiç alakası yok. bloodlines = redemption 2 değil. İki oyunun da adının ilk Kısmında Vampire The Masquerade geçmesinin sebebi birinin 1. oyun diğerinin 2. oyun olmasından değil. Vampire The Masquerade dediğimiz, Forgotten Realms gibi bir pen&paper (halk nezdinde ferepe de diyebiliriz) setting'i. İki oyunun arasındaki fark, Forgotten Realms Baldur's Gate ile Forgotten Realms Icewind Dale gibi. Biri olmadan diğerini oynayabilirsiniz. İkisini birden oynamak zorunda değilsiniz. Redemption Orta çağ ve modern çağda geçerken, bloodlines sadece modern çağda geçmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kojiroh said: NE? Abi ben mi yanlış okuyorum yoksa farklı patchlerden mi bahsediyoruz. Bende bu official patchin 4.6 sürümü kurulu şu an istediiniz screenshot'ı da alıp gönderebilirim. Dediklerinizle uzaktan yakından alakası yok. official patchin 4.6 sürümü yokki? 1.4 ümü ne var 4.6 sürümü olanlar UNofficial patchler 1.4 te deilmiş official olan 1.2 imiş http://www.vampirebloodlines.com/patch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben de official demedim ki zaten. Oha demişim, typo ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ne kıl oyundur arkadaş. O kadar sene sistem kötü diye adam gibi oynayamadım, seneler sonra pc'yi yeniledim, bu sefer de sistem çok iyi diye oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bende aynı durumdaydımda işte sadece ekran kartı aldım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar