hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sıkıntıdan strata girdim bossları kesip kapıyı açtırdım ondan sonra baronun etrfındaki mobları kestim ama iki üç tane kaçtı sonra kapı açmadı nasıl açılıyor o kapı hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kacanlari kesince bir boss cikacak onu oldurunce aciliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 az bekle bug oluyo bazen gelir abomination bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bug olmuş tekrar girince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Baron Mount Run ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 exalted olmak gerekmiomu baron mount drop için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Pre-Bc haric 240-250 run ettim hala tık yok ama düşecek elbet bi gün hissedebiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 wotlk gelince dk ile alacam hem mount hem runeblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 undead rerollle kasma 1 mount için her run 20 min desen cok deli gold farmlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yok humanda çok güzel duruyor deathcharger zaten var 2 dene andedim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ozii_x said: exalted olmak gerekmiomu baron mount drop için yalan bu exalted hikayesi. sylvanasta vardi bi mage cok eskiden, exalted falan deildi ama mountu vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben bı ara cok Ironfoe zorladım, düşmedi ibiş bi kere bile, wotlk ile kesin düşürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aluriel said: ozii_x said: exalted olmak gerekmiomu baron mount drop için yalan bu exalted hikayesi. sylvanasta vardi bi mage cok eskiden, exalted falan deildi ama mountu vardi. benim bildigim dusmesi icin partide bi kisinin exalted olması gerekiyordu... partide baskası exalted olup roll'da o mage almıs olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Exalted ile alakası yok. Blizzard da defalarca kes söyledi zaten Exalted olunması gerekmiyor diye. Ama olan şey millet o atı farmlarken düşene kadar exalted oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://i89.photobucket.com/albums/k203/ianazor/WoWScrnShot_090905_030639.jpg I had to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mage karakteri olan bir arkadaşım var artık Stratholme yapmak onun için sıradan bir günlük aktivite. Yakında, insanlar yemek yer su içer birde Stratholme yaparlar gibi bir cevap vermesi olası. Hergün orada sabah işe gitmeden 2-3 run akşam gelince 2-3 run raid öncesi 2-3 run raid sonrası 2-3 run. 50k civarı parası var sanırım ama düşmedi. Şans işte exalted olmakla falanda alakası yok tamamen şansa bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 "i got horse" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Biraz yavaş kes o moblari yoksa buglaniyor kapilar acilmiyor ayni şey baron içinde geçerli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Stratta para nasıl kasılıyor? Bir de daha atı düşüren neredeyse hiç kimseyi görmedim xD . BL'de ally tarafındayım son olarak orada bile görmedim ata sahip kimseyi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 large bril shardla iyi kasılıyor ama ben scholo farmlıyorum <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 righteous orblar 50g'den çok rahat gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 orblar living side'dan dusuyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 niffer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aramil said: righteous orblar 50g'den çok rahat gidiyor. TBC'den sonra hiç satamadım onları xD Herhalde benim şanssızlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 deadwoll said: Stratta para nasıl kasılıyor? serverına göre degişiyo ama large brilliant, illusion dust , righteous orb falan para ediyo. bu arada stratta güzelde bi trinket var dans ettiren geçenlerde düşürmüştük bayaa gırgır bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar