Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara tren garından etimesgut istikametine nasıl gidilir?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Tren vaktinde varırsa(iki-üç kere başıma geldi.) 7.15 trenine binersin rahat.

Ana caddeye çıkıp dolmuşa da binebilirsin Sincan'dan. Dolmuşu boldur Sincan'ın, 24 saat çalışır. Etimesgut'a girmez ama, şehirler arası yolda indirir seni, oradan taksi 5 YTL falan tutar Komutanlığa.

Etimesguta giden bir otobüsde var ama saat başı anca gelir o.

Ankara'da inersen yol bir saati geçer ama, Sincan'da in.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu sınavın saati yok işte 9 da almaya baslıyorlar içeri artık kapıda biriken kalabalığa göre nerede duruyosan ona göre sıradan giriyorsun 50 şer li gruplar alıyorlarmış sabah 7-8 de gelen şanslı ise oglen 2-3 de cıkabiliyomuş, duruma göre oglen 1-2 de gelen de 1 saatte işini görebiliyomuş ya da tee akşama kadar orda bekliyorlarmış

sınavda bişi yok 25 sayısal 25 sözel soru toplam 1 saat süre veriyorlar yapıp cıkıyorsun da ondan önce yok belgeleri oraya yok buraya bisürü dolaştırıyorlar damgalatıyorsun falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Merhaba Arkadaşlar.
zırhlı birlikler okulu ve eğitim tümen komutanlığı etimesgut Ankaraya cogu kişi askerlihi düşüyor nasıl gidilir diyecekseniz Otogardan Etimesgut arabaları kalkıyor onlara binerseniz 20 - 30 dk icinde sizi ta kapının önüne kadar bırakır..
hı ankaranın icindesiniz nasıl gideceksiniz ? benim tek bildigim var KIZILAY Güven Park'ın az yanından Etimesgut yani şehir ici 530 Ego Toplu Taşıma Araçlarıda gider..oda sizi kapının onüne kadar bırakır..

hı bide arkadaslar benim bir arkadasım uzmanlık icin girmişti aynen bu şekilde once spor mülaakatına girdi ondan sonra CEBECİde sozlü mülaakata girdi..
CEBECİYE NASIL GİDİLİR ?
Otogardan Metro ya bineceksiniz Metro SIHHIYEDE - TANDOGANDA BEŞEVLER-OTOGAR-KIZILAYDA VAR..
HERHANGİ BİR YERDEN BİNDİGİNİZDE DİKİMEVİ METROSUNA BİNECEKSİNİZ DİKİMEVİ CEBECİ OLUYOR ZATEN Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığıda metrodan indikten sonra sorun zatencok yakın 300 - 400 metre mesafede SİZLERE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA...

HI ANKARAYI BİLMEYENLER İCİN UFAK BİR DETAY KAYBOLDUYSANIZ VS. KIZILAYA CIKMANIZ YETERLİDİR.. KIZILAYDAN 4 BİR KOLA GİDEBİLİRSİNİZ. Kİ SANMIYORUM ANKARA DÜZENLİ BİR ŞEHİR..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada herkişinin dedigine kanmayın :D yok uzak yok taksiyle gotüreyim yok cevre yolunda indirir bilmem ne vs. şeylere kanmayın otogardan gidecek olursanız taksi ile 40 - 50 papeli gozden cıkarın (:P) 3 -4 kişiye sorarak emin olun watandaşlar yardımcı olurlar otöbüslere ve metroyu tavsiye ederim... şimdiki fiyat otobüs ve metro 1.850 dir..birlige katılacak arkadslar hemen katılmayın az gezin ondan sonra katılın birlige saat 2 bucuk 3 gibi katılın ama sabah 7 - 12 saatleri arası şahsenben katılmam :D katılıpta ne yapacam acemiyim yol iz bilmim hemen alacaklar yemekhaneye yok bulaşık yok bilmem ne ama uzman mülaakatları icin girecek arkadaslar saabah 7 de kapının onünde olun.. 8 e bırakmayın :)))) cünkü saat 2 den once bitmez ve siz saat 4 - 5 - 6 a kadar kalabilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...