typxan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 :hrr: bu integral ve türevi anlamıyorum lutfen bana yardımcı olun gelınbenı bu hocadan kurtarın soz sızı hapıste ben beslerım sdlkajskjakijakfj kabul edenlere gereklı bılgılergönderelıcektır [Bu mesaj typxan tarafından 25 Mart 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Türevden integralden hocanı öldürerek kurtulamazsın, yenisi gelir.Kendini öldürmen lazım.. Az sonra okula gidicem, matematik dersinde hoca vızır vızır integral anlatmaya çalışıcak. Ben tabi bişi anlamayınca kıl olucam.Bide çeşit çeşit tipler "hojaaam şunun şurasında şöööle olsa olmazz mııı, şonuda şoraya şööle koysaaak" diye bik bik ötücekler ben iyice kıl olucam. En iyisi bozmayalım sinirlemizi paşa paşa kalalım. Alttan alırız, son sene kağıtlara "4 senedir bu dersi alıyorum hocam bi 67 ye ihtiyacım var kıyak yaparsınız" diye notlar iliştiririz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bana da analitik geometri çenberin analitik incelenmesini anlatırmısın lütfen? :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 pazartesi günü sınav olduk. 60 falan alıyorum anca :) (lise3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bence limiti iyi kavramalisin once. ama oyle basit aritmetik ile belirsizlik yoketme veya l'hospital kullanma degil, epsilon delta teknigi ve limitin gercek anlami uzerine kafa yorarak. ondan sonra zaten turev ve integral hikaye gelicektir. ancak ilmek degeri (mesh) in sifira gitmesi ile tanimlanan riemann toplamini kullanan belirli integral tanimini ve bunu ters turev (nam-i diger belirsiz integral) ile baglayan calculusun temel teoremleirni anlamakta zorlaniyorsan integrali eski "method of exhaustion" ile kuran kitaplari deneyebilirsin.(eski kitaplardir bunlar genelde, ozellike tom apostol un kitabini tavsiye ederim.) universite seviyesinde oldugunu farzederekten yazdim bunlari, eger degilsen daha basit yollarla bu kavramlari kafanda canlandirmana yarayacak anlatim tekniklerini dene.ama bunlar hakkinda pek tavsiye veremem zira pek ugrasmadim.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: BonePART, 25 Mart 2003 20:23 tarihinde demiş ki: integral teurevi gercek haytaa 1 defa kullanmıcam gerekirsede mathlab war ileride bu lafi hatirlarsan "ulan amma buyuk ve yanlis konusmusum" diceksin bone inan bana[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 biri de benim yerime 2 haftaya dorunun analitik incelemesini yapsın :p dönem ödewi ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bunu tartismicam senle ama 3-4 yil sonra hala konusma firsatimiz olursa bi hatirlatirim sana bunu veya sen hatirlat hem gecmisten hos bir sada olur ( hö?) hehe[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 valla kolaydır türev, integralin mantığını görünce o da kolaydor. Bi e üzeri limitli versiyonları zorlayabilir ondan limitleri iyi bilmek lazım. Tümay matematik kitapları vardı biz lisedeyken onlarda kesin vardır bu konular, gözünde büyütme oku çalış. Yapabilirsin kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Elektrik Mühendisiyim ve şimdiye kadar integral kullanmadım işimde. Ama seneye göreceksin ki integral bizim derslerde diğer bölümlerden daha çok kulanılıyo. Integral olmasaydı senin ileride yapacağın mesleğin temelleri de atılamazdı Ayrıca kalp doktoru olacak adama niye envai çeşit organ ve hastalığı öğretiliyo, onu da kullanmıycak dimi :P[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 emın olun hıc bır zman uzulmem ıntegral turev bılmıyorum dıye hayatata bır kere kullansam hıc koymıyacak ama yınede ogutler ıcın sgln lısedede nefret ederdım sımdıde okul bıtsın tum defter kıtaplar yakacam [Bu mesaj typxan tarafından 26 Mart 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ilginç bence türev, integral inanılmaz basit ve eylenceli.Bunlar olmadan bazı sorunların altından kalkmak büyük zamanlar alabilir en basitinden limit sorusu bir sayfadan fazla sürmesi mümkün türevle en fazla 3 satırda iş biter[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 emın oldegıl ben sana ıstersen bırkac tane gondereyım ne kadar surdugun kendın gor (ıntegral..) daha bu gun cozdu tahtaya bos bos baktım ben ve tum sınıf[hline]typxan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ben gitmedim derse ehhe Typxan biliyodum karının integral kasacagını ehehe öğleden sonra statikte gorusuruz...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 eee geled bıraz statıkte bos bos bakalım tahtaya dlaskajklm[hline]typxan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 geliyom bekle bilgisayar odasında.Yemek yemedim ısmarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 *!beklıyorum*[hline]typxan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bi sn bişeyi açıklığa kavuşturalım. Türev ve Integral'dan kimse benim ettiğim kadar nefret edemez. Bir numaralı nefret eden adam benim hehehe. Ama benim matematik çok iyiydi üniversitede. Gerçi 2 yıllıktı sadece 1 ve 2'yi aldım ama ya hocanın anlatışından yada bilmiorum üniversite psikolojisi yüzünden hiç zorlanmadım. Ama şimdi sorsan fransız kalırım çünkü kullanmaya kullanmaya unuttum. Halbuki lisedeyken oha felan derdik. Belkide psikolojik bişidir. Ama hala liselerde integral türev anlatımına karşıyım. Yeni gelen milli eğitim bakanı bile lise3'te çocuklar okula gitmiyor diyor. Oha diorum ben bu zihniyete. Müfredatı gözden geçirmeleri gerek.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: typxan, 26 Mart 2003 14:51 tarihinde demiş ki: *!beklıyorum*[hline]typxan Çok beklersin kekledim ehehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ya genel izlenime göre lise 3 için ağır bir konu. hele millet öss derdine düşmüşken...[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ben de Polinomlardan nefret ediyorum.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Yok bea polinomlar iyidir. Yani hatılamıorum konuları pek ama polinomları sevdiğimi biliorum. En azından hayatımda lisede sadece polinomların anlatıldığı dönem çok iyi not aldım Beylerbeyi Lisesi'nde (şimdi adı değişti tabi.) O da en sevdiğim matematik hocası geldiği içindi o dönem bize.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 fonksiyonlar, fonksiyonlarda limit ve türev içerikli yazılıdan 96 aldım. mutluyum. lise sonum. bakalım öss'den napcaz...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 sonuçta matematik kişisel bir mesele yapan yapar, yapamayanı da fazla zorlamamak lazım bununla beraber lisede bazı temel bilgilerin verilmesi özellikle fen öğrencisine üniversite hayatında çok büyük kolaylık sağlar bu da bir gerçek esas mesele yanlış meslek seçimlerinde yatıyor bence misal, gazetecilik konusunda kendisini geliştirmiş ve yeteneği olan bir insan sırf parasal kaygılarla mühendislik istiyor. para ise mesele, meslekte değil kişide biter bence[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ben parayı bulsam staj falan beklemıyecemde yurt dısana cıkmak ıcın bu arada vızeyede yavas yavas yaklasıyoruz ben daha bırsey bılmıyorum ne yapıcam ben yaaa uffffffffffff :-O[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar