Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya karikatüre her baktığımda tf2'yi açasım geliyor :D
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 update gelince harbi öyle olcak :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 engineer'a yapmalılardı kanımca. katıksız tank karakterine niye eklenti yaparsınki tank tanktır taktiksel bi öğesi yoktur okadar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Az oynanan classlara yapıyolar öncelikli olarak.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şimdi acıkcası, "abı heavy işte basıyo ateş ediyo" deil pek, takımda iyi heavyvarken resmen rahat ediyorsunuz, karşıda iyi heavy varsada kılınızı kıpırdatamıyorsunuz kan kusuyorsunuz
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi nebilim bence iyi heavy yoktur ama kötü heavy vardır :D yani ben hakkaten öle düşünüyorum "basıyosun ateş ediyo". çünkü ilk defa heavy oynadığımda takımın 1.si olmuştum diğer heavyler sıralamaya bile giremiyordu (32 kişilik sunucudaydım) battlefield'da medic almak gibi bişey yani taramalı tüfek elinde önüne geleni gebert mantığı. çok bi birikim gerektirmiyor bence heavy. bence tabi :)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yapacak az şeyi olan sınıflar yapabilecek çok şeyi/seçeneği olan sınıflardan daha zordur, nedense insanlar çok seçenek olunca iş zorlaşıyormuş gibi düşünüyorlar. iyi heavy & medic grupları valve'ın deyimiyle takımın çıpası gerçekten de.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Heavy tek başına fazla taktik istemeyen bi sınıf. Ama arkasında medic varken apayrı bi durum söz konusu. Uberin doluşu sırasında ne yapacağını bilmek, mediği koruyabilmek, ne zaman nerden cikis yapacagini bilmek falan.
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben natasha ve sasha arasında kaldım acıkcası. karar veremiyorum heavy oynarken
Öne çıkan mesajlar