slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yazık hala da iyi niyetli tepkiler veriyorlar yazık ulan uğraşmayın kendi hallerinde profesörcülük falan oynuyorlar ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yalnız misilleme yapmaya kalkarlarsa ne olur diye düşündüm de, kötü olabilecek bi senaryo gelmedi aklıma. en azından paticiğin kız derişimi bir anda %200 civarında artar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 cado said: oha 1 gün boyunca 35 sayfa ne konuştunuz böyle dandirik beleş forum işte nesini bukadar konuştunuz ki :S Ahahahahhahahhahahahhahahahhaaa sadecce konuşsak... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ShadowFury said: yalnız misilleme yapmaya kalkarlarsa ne olur diye düşündüm de, kötü olabilecek bi senaryo gelmedi aklıma. en azından paticiğin kız derişimi bir anda %200 civarında artar=) Neden kötü olsun gay misin? (:P) PS: Şaka ha alınma sadece yapmış olmak için yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 cado said: oha 1 gün boyunca 35 sayfa ne konuştunuz böyle dandirik beleş forum işte nesini bukadar konuştunuz ki :S hiç ya böle komiklik şakalar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahahhaha xenocide öff. Sesi aklıma geliyo cmylmzın daha da bi etkili oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nileppezdel said: Bence kolu kalmadı o kadar çok şey sokuldu ki siteye ne kaldığı belli olmaz (:P) Ayrıca aklıma şey geldi. Üye alımı açılınca gitsin bi üye "Ya özür dilerim dayanamıyorum biz emoturkey forumundan geldik, affedin" dese de intikam alsalar onlardan. Ne manyak olur di mi :D evet emoturkey'e atın suçu fsds ama bunlar zaten oradan kopup gelmiş, gözyaşlarınızla onur verdiniz falan derler en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Öyle derlerse trollenmeden site çöker yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bir de tutanmıyorum kendimi : http://hogwartsakademisi.forumzen.com/uye-resimleri-f185/ trollemeyin ama lütfen, çocuk yaştalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nileppezdel said: ShadowFury said: yalnız misilleme yapmaya kalkarlarsa ne olur diye düşündüm de, kötü olabilecek bi senaryo gelmedi aklıma. en azından paticiğin kız derişimi bir anda %200 civarında artar=) Neden kötü olsun gay misin? (:P) PS: Şaka ha alınma sadece yapmış olmak için yaptım :D okuduğumuzu anlayalım önce plx=) gerçi evet biraz komplike bi cümle olmuş ama şair orada "aklıma gelen senaryoların hiçbiri kötü değildi" demek istemiş bence(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hee ben onu geldi diye okudum. Batman sarhoşu oldum ben çok güezl filmdi. İzleyin izlettirin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne biçim site lan bura milletin imzasında 25 cm boyunda 3 cm kalınlığında felan yazıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fatih Sultan Mehmet isimli trollün önünde saygıyla eğiliyorum. Adeta şahlandı Paris Hilton adlı kullanıcının baskısına karşı. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 @cado: Dostum, neler kaçırmış olduğunu bi bilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fly said: bir de tutanmıyorum kendimi : http://hogwartsakademisi.forumzen.com/uye-resimleri-f185/ trollemeyin ama lütfen, çocuk yaştalar. hmm oha dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yeter artık daha fazla uğraşmayın ayıptır küçücük kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fly said: bir de tutanmıyorum kendimi : http://hogwartsakademisi.forumzen.com/uye-resimleri-f185/ trollemeyin ama lütfen, çocuk yaştalar. abiii sen naaptııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 evet farkli bi site zaten sayfalar önce yarın hedef burası diye muhabbet geçti de, yampayın yani 12 13 yaşındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yapmayın yav, pedo olmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://hogwartsakademisi.forumzen.com/ystek-kutusu-f5/selamyn-aleykum-aoalar-t4317.htm#100195 :D başladım ben dayanamıyorum :S Burda cevap ta geliyor çok seri :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abartmayın ya. bunlar kavanozda falan mı yeşiyor zannediyorsunuz? hani şimdi dursak hayatlarının sonuna kadar trolluk görmeyecekler mi ki görseler nolcak. ki ki bizden önce sitede rp yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Seni siteye almakla kötü etmişler. Ayrıca yazdığın mesaj ın konuyla alakası yok. Kuralları okuduysan da Türkçe yazım kurallarına uymak zorundasın. ADMİNLERE SESLENİYORUM!!! BU ÜYEYE UYARIDA BULUNU YA DAY İFLAH OLMAYACAKSA BANLAYIN LÜTFEN!!! said: Tam sana uygun bir meslek var. St. Mungo'daki Sihirsel Beyin Hasarı koğuşlarından birinde kalabilirsin. Ayrıca "Şukela" diye bir kelime duymamıştım şu ana kadarafasdfasfasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kayıt : 01 08 2008 Mesajlar : 2 Savaş Tarafınız : Sol SolSolSoL Asanız : mahmut abininkinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Bunun gibi üyeleri diğer Hogwarts sitelerinde görümüştüm. Bunlar sürekli küfür edip siteyi karıştıran tipler At last! I'm famous! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hayda prof. mod geldi veya admin iyi niyetli çıktı kilitledi topacı da. Böyle zevkli olmuyor. İlk başta güzel zevkli gidiyordu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar