deadea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şey var. La Finestra di Fronte Giorgia - Gocce Di Memoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 the fountain ost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Charles Aznavour - Emmenez Moi ozman c.r.a.z.y! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Lock ,stock and two smoking barrels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Clint Mansell amcayı seviyoruz. Requiem for a dream'in müziklerini yapmasa film çok farklı olurdu kanımca. Tv serilerinden de House M.D'nin ilk iki sezon soundtracklerini dinliyorum yaklaşık bir haftadır filan sürekli, baya iyiler. Ya da ben nerd olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum, bilemedim. Oldboy, Jjakpae, A Bittersweet Life gibi kore filmlerinin soundtrackleri de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 GG müzikleri süper http://www.imeem.com/avicstar/playlist/QGRq1wBW/gossip_girl_season_1_ost_music_playlist/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Easy Rider.. The Phantom of the Opera'nın da hastasıyım, hatta Jesus Christ Superstar (Andrew Lloyd Webber direkt).. Yeni indirdim MadMen'in müzikleri de güzelmiş.. Ve sürekli de aklıma yenileri geliyor bitiriyorum üşendiğimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Moby'nin bourne serisi için yaptığı şarkı çok güzeldi. Birde gogol bordello yapmıştı sanırsam yanılıyor olabilirim wristcutters'ında güzeldi şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Tv'de Gossip Girl'ün 789321789231 tane müzüğü var heralde,baya güzel olanlar mevcut. Veroniva Mars'ın müziklerini de seviyorum. Film olarak Batman,Back To The Future,Lotr,Star Wars (hele 3. filmin müzikleri.)Daha vardır aklıma gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Transformers in ost leri de fena degil gibi. REQUIEM for a DREAM GRAVITY of LOVE LORD of the RINGS QUEEN of the DAMNED STAR WARS Wall-E 3. soundtrack (2815 A.D.) olmasi lazim WotLk main Theme ölene kadar dinliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Schindler's List albüm mükemmel yaw 4 gündür sürekli dinliyorum. şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 deadwoll said: Back to the Future - Johny be Good (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha kimse lion king dememiş bir de zoro geldiydi dün aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ATV Ana Haber Bülteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Requiem For A Dream ile Amelia'nın soundtacklarini kullaniyodu sanirim ATV edit: Bi de "He's Pirate" Karayip Korsanlari olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 la vita è bella - nicola piovani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Belle Nuit, O Nuit D'amour, pek şükela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lea salonga - mulan soundtrack - reflection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 james bondun hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Garden State soundtrackleri de pek güzeldir, hatta parçaları önceden bilip, sevdiğim için filme ayrı bir güzellik katmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 return of the king'de bi parça vardı; hatta aragorn kral olduktan sonra mırıldanıyodu. ismi neydi o şarkının ost'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 the return of the king 4.dakika civarında başlıyor viggo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fede said: james bondun hepsi live and let die döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 solino l'aubergge espagnole sopranos tan bazıları the departed oasis - dont look back in anger vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Enya - Braveheart Theme Enya - Lords of Ring Theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar