vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dell-Inspiron Processor T5750-Midnightblue Model:I1525-130B arkadaşlar bu laptop hakkında acil veri lazım almayı düşünyrm da.bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.saygılarrr. moderatörün notu: başlığa sadece konuyu yazarsan herkes için rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aman dell mi duyduğun yerde kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dell marka laptop derim ben, ama kisaltmak lazim, mesela delltop diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 inspiron serisi alırken iki hatta üç kere düşünün. 2 sene önce tüm inspironların bataryaları fazla ısındığı için toplandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o bataryalar sonynin saçmalığıydı sadece dell'e ait deil merak etme. :P ama dell'in alt seviye model serisi en azından çok dandik bi klavyeye sahip. elinde dağılıyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 türkiyede dell marka laptop alınmaz, sakın bu hatayı yapmayın edit: ben 2 defa yaptım oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dell inspiron 6400 üm var 2 senedir sorunsuz çalışıyor, baya da yoğun çalışıyor (: hiçbir sorunu yok çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 3-4 sene önce aldıım dell laptop müthiş ısınıyordu ve sürekli problem çıkarıyordu. Annemin arkadaşı da aynı laptop tan almıştı onunki 1 sefer bile servise gitmedi(ben de hayvan olabilirim yani:p) ama sonuçta ucu belirsiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 babam bir devlet dairesinin bilgi işlem şubesinden sorumlu, tüm markalardan laptopları kullanmışlığı, sorunlarını çözmüşlüğü var.dell e pek iyi gözle bakmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dell önermiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 6 senedir Dell kullanıyorum. En ufak bir problem yaşamadım. Aralıksız olarak saatlerce WoW oynadığım halde 1 kere bile ısınma problemi yaşamadım. Yani ısınıyor ama tek bir kere bile bu bir sorun olmadı. Genelde şantiyelerde kullandım ve gene toz, darbe gibi şeyler sıkıntı yaratmadı. Özetlemek gerekirse taş gibi bir laptop. Benim eski ve yeni laptop Latitude serisi idi ama bütün DELLlerin aynı performansta olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 DELL dunya'da en cok laptop pazarina sahip olan firma. Sanirim Turkiye'de teknik destek bolumu cok iyi olmadigindan sevilmiyor. Ama yurt disinda direk 1. secenek adamlar. Bende DELL XPS m1530 var, surekli acik, oyun oynuyorum, overclock yapiyorum banamisin demedi suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bendede xps m1330 var, cihaz 2 defa yenisiyle değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 inspiron çok ses çıkarıyo. onu biliom. gördüğüm xpsler güzeldi ama. ey edit adanada tide ye: ahah üstteki mesajdan sonra küfür gibi olmuş xps lafım. tamam o da kötü o zaman sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 öyle ama birde bu değişimleri çirkef bir tüketici olduğumdan yapıyorlar, yoksa değişim falan yapmıyor koyuncu arızayı gideriyor, bekletiyor falan. bilinçli ve çirkef bir tüketi isen anlıyorlar hemen yenisiyle değiştiriyorlar. bakalım daha yeni alet 2 gün önce geldi, bunda da birşey olmaz ise iyidir çünkü çok uğraştım dell ve koyuncu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 touchpad ini bir dene ben hp disindaki touchpadleri kullanamiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar