Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Morgan De Sanctis'i Kiraladı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Çok saçma oldu. Alsak tamam da neden kiralyosun. Hiç alma Aykut oynasın maça çıkmamış adamı kiralamak yerine. Hani adam imba oynasa dönecek bizde kalmayacak yine anlamsız olacak..

ah nilep biz seninle ne yapıcaz bu okumama araştırmama huyuna hastayım :)

khala said:
Kiralık alınmasını sebebi; Udinese ile Sevilla arasında Fifa'da dava varmış galiba,satın alırsak bizde taraf oluyoruz gibi birşeyler okumuştum.Sene sonunda sözleşmesi biteceği için tapusu da bizde oluyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi karnım aç yemek pişiyo aceleyle okuyamadım. Bir de sporxte sadece kiralanma kısmını okudum ben spor haberlerini he oradan okurum. Belki yanlış okudum ama okudum yani.

Gelip 4 sayfa postu mu okuyayım bi de.

Yoksa araştırmadan sıkmam ben öyle ya, babamın laptopu desktop kullanıyorum kucağıma alınca bacaklarım yanıyo, çok ısınıp kapanıyo laptop. Sırtım ağrıdı. Affedin ya, rahat olsam 1 ssat araştırır yazarım gerekirse de. Şimdi sırtım ağrırken aptal bi şekilde kasamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu adam süper oynasa seneye serbest neden GSde kalsın zaten. Madem iyi oynarsa gidecek ne diye eldekileri bile küstürüp olmadık bir kaleci alıyorsun.

udinesede napmış bu adam ya? Kupa mı kazanmış şampiyonmu olmuş? avrupada final mi oynamış? Milli takımamı yükselmiş ? (ah evet 2 maç oynamış dimi? )

italya liginin sıradan bir takımının kalecisini transfer diye getirmesinler bana.

Kaleye yabancı alacaksan kimse tartışmayacak. Alıcaksın bitecek. Böyle Aykutuda tartışırız biz zaten farkı yok. Dünyada geldimi sarsacak tek başına maç kurtaran tonla kaleci var.

GS'nin bu seneki en kötü transferidir. Git forvet al sağ bek al yabancı olarak böyle dandik kaleci alcağına. (Dandik lafınıda yanlış anlamayın Aykutdan anca 1 kademe iyi diye yabancı alınmaz alırsan tek başına maç kurtarsın diye alınır. )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu adamı izlemedim hiç ...
ama adnan sezgin boşa para saymaz bence.
ayrıca aykut kalcagına .. kalede bu gelsin .bide söle bir durum var galatasaray tarihi boyunca hep yabancı kaleciyle başarı yakalamıştır .. türk kaleci bizi bozuyor .
yabancı hakkına gelince . bizim öyle bir problemimiz yok yeteri kadar kaliteli türk oyuncularımız var fenerbahce düşünsün öyle kontenjan bıdı bıdı seylerini .
Sosyal ağlarda paylaş

Fener volkan a güvendi evladımız dedi şimdi asil kaleci
Casilas 17 yaşında geçti kaleye evladımız dedi real şimdi dünyanın en iyilerinden

Kaleci denen kişiye güvenmezsen aha hata yaptı yapacak gözüyle bakarsan yapar ama naparsa yapsın kalecim bu dersen adamda sonunda gelişir(bkz:schalke fenerbahçe maçı)

Gs de sanctsi i aldı inş. ii bi kaleci çıkar ama diğer açıdan da enkeye olan ona da olur da türk kalecilerine güven olur adamın aykuttan ne farkı var türkçe bilmiyor diye daha mı iyi kaleci?
Sosyal ağlarda paylaş

verilcek cvplar var da gerek yok kimse ikna olma yetisine sahip değil ewt haklısın demeyecek boşuna yorulmayalım
alırız böle tecrübeli kalecileri sürekli -neyin tecrübesiyse onu da anlamadım gitti- giderler yerlerine yeni yabancı kaleciler alırız..

yabancı oyuncu kendi oyuncundan kat kat ii olduğu için almalısın ama bu mantık burda gelişmemiş. carussca iyi çıksaydı bugün arda yoktu
şimdi oeeaagghhh şeklinde girişenler olucak doğaldır
biraz düşünebilen çıkarsa anlayacak umuyorum demek istediğimi
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kesilmezdi iyi olsaydı. Gayet normal.

Mondi'yi alırken çok mu adı vardı Mondragon'un. Adam on numara kalecilik yaptı kaç sene, gördüğüm en dengesiz kalecilerden biriydi nasıl kurtarışlar yapıyordu adam.

Ama öyle çok imba kaleci aldık diye de sevinmemiştik hatırladığım kadarıyla iyi çıktı oynattık.

Bizden önce 1 sene Metz'de oynamış, başarısız Kolombiya milli takımında kaleci.

Şimdi De Sanctis'i eleştiriyorsunuz da en azından Udinese-Sevilla falan yazıyor geçmişinde. Ve Mondi gibi harika bi adam çıkabilir. Kat kat iyi adam alacaksan Ribery de alınmasaydı. Ribery geldiğinde kaçınız sağ kanatta Hasan'ı katlayacağını biliyordu? Adam harika çıktı kaçırdık o ayrı, illa yıldız kaleci almak zorunda değiliz. Çok saçma bir görüş bence. Hani geçmişte Mondi gibi bi kaleci almışken ve harika çıkmışken GS taraftarı "Ama Aykut bıdı bıdı" dememeli, bu da öyle olabilir. Aykut da gayet kötü kaleci ayrıca. Ligimizde idare ediyor çünkü ligimizdeki golcüler idare edemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut ne zmn sürekli oynadı ki 1 sezon, ben diyorum ki oynasa gayet ii olur kimse bilemez
volkanı 3 sene önce halısaha kadrosuna almazdın kaleci diye şimdi 1. kaleci adam hala mallık potansiyeli yüksek ama çok iyi toplar çıkarıo genel olarak ve ii
de sanctis kötü de demedim ztn direk başka noktadan bahsediyorum
genç oyuncu alırsın
riberyi alırsın iyi çıkar çıkmazsa carusca gibi yollarsın
31 yaşındaki kalecide bu lüks yok
ucuza gelmiş olması tek mantıklı yanı bu transferin
dediğim şey varolan kalecin yerine alıosan daha iyi bir adı olan kaleci almalısın.
mondragon geldiğinde gs'de kaleci yoktu ztn şuan öyle değil
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaleci için en ideal yaş 30da başlar zaten. Casillas Cech Buffon falan dengesiz elemanlar. Diğer kaleciler altın çağlarını hep o yaşlarda yaşadılar.

Aykut uzun süre de oynadı ligin ikinci yarısı özellikle. Şampiyonlar ligi maçları, derbi performansı falan önemli, ama o risk bence alınmamalı. Tecrübeli kaleciyle başlamak daha iyidir her zaman.

Volkan da Victor Valdes gibi adam. İyi kaleci diyemem kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

volkan victor valdesden bi 5 kat falan iyi de çok net

de sanctisi anlamayan arkadaşlar lig başlasın anlıcaklar bu arada onu da söyliyim. udineseyle yakından uzaktan ilgisi olmayan arkadaşların boş boş sallaması da beni yordu açıkçası kime cevap vereceğimi şaşırdım. bilmiosan oturup susucaksın. yok şöyledir yok böyledir mantık yürütmicen bişi bilmeden. oturup susucan. kötü çıkarsa da gelir bana her lafı edersin hak ederim. ama ben bilerek konuşuorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
yabancı hakkını kaleciye harcicaksan bomba gibi bir adam alacaksın.

şimdi sen yabancı hakkını kaleye koyarak yabancı rotasyonunu da kısıtlıosun çünkü bu adamın banko oynaması lazım kaleci sürekli oynamazsa form tutamaz çünkü

nasıl çıkacak bilmiyorum bakalım görelim. ama italya milli takımının 3. kalecisi olmak 3. en iyi italyan kaleci olmak değildir. uzaktan yakından alakası yok. tıpkı tolganın 3. türk kaleci olmadığı gibi
yabancı aldık kesin oynayacak diye bir şey yok galatasaray'da..
buzid carrusca...

ayrıca hayırlı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

mondragon 10 numara kaleci çıkmıştı ki de sanchisin kariyerinin yanında kariyeri yok gibi bişeydi adamın. ben kalitesine inanıyorum de sanctisin. udinesede uzun yıllar adam gayet istikrarlı oynamış. 31 yaşında da kaleci olarak en iyi yaşları. ben de aykutla devam edilmesi taraftarıydım fakat de sanctisin kötü olduğunu söylemek abesle iştigal etmek resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalli de kaleci istemişti skibbe de gelir gelmez kaleci istedi sizce bu adamlar aykut'a gıcık mı kapıyor bu yüzden mi kaleci istiyorlar?
AYKUT GALATASARAY KALESİ İÇİN YETERSİZ bunu anlamak bu kadar güç mü ya hala anlayamayanlar Galatasaray için geçen sezon en kötü giden maç(leverkusen) ve sivasspor maçlarını (muhteşem goller atmasaydık kaleci hataları yüzünden şampiyonluktan olmuştuk) otursun bidaha izlesin!
Galatasaray'a kaleci lazımdı ve kaleci transfer edildi gönül isterdi ki bu Amelia olsun ama o olmadı de sanctis oldu.Tamam adam 1. kaleci değil geldiği takımda veya milli takımda ama kimin arkasında kaldığına bir bakın buffon,amelia,palop bunlardan birini almaya gücü yeter mi GS'nin? ozaman bir alt sınıftan oyuncu alırsın bedavaya alıyorsun gayet başarılı transfer.
Aykut iyi aykut şöyle aykut böyle vs vs. vazgeçin artık iyi kaleci maç satmaz! Kale dediğin yer güven vermiyorsa ki bana vermiyor skibbeye vermiyor GS yönetimine vermiyor kafası basan kör olmayan körü körüne milliyetçilik yapmayan galatasaray taraftarına da vermiyor demekki kötü kaleci konu kapanmıştır.
Kimse Casillas demesin o adam 18 yaşındayken bile güven veriyordu durduğu kalede Real Madrid adam genç ilerde bişeyler olur diye kalesini teslim etmez Casillas o yaştayken 30 yaşındaki kalecilerden daha iyiydi bu yüzden kaleyi aldı genç olduğu için değil!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...