Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Aritra o imza ile buyudugunu soyleme yani ehue. just joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 deneyim tabi ki yaşla alakalı, ama "ben daha iyisini bilirim" demek için yeterli bi donanım da değil. ben sizin yıllarca yaşadığınız bi olayı sadece bi günde bambaşka bi açıdan da yaşamış olabilirim. "ben farklıyım höa" demiyorum, ama farklı olmadığımız ya da olmayacağımız anlamına da gelmiyo. ilk izlenim demiş aket atum, ilk izlenime bişey diyemem. belki beni görsen makas alır geçersin. ama yaşım o ilk izleniminin kemikleşmesi için yeterli bi argüman olmamalı. "minik lan bu, cacık olmaz" demedikten sonra sorun yok benim için. ben de nu konuya yanıyorum zateb sadece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 @olivies: gerekirse sarılırım sıkı sıkı, gerekirse de bi tedi görürüm sanki. hiç bitmesin bunlar, android olunca da hatırlayayım isterim bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gerge dogru demiş. Şimdi anlamanın imkanı yok ama 3 sene öncesine baktıgında tamamen başka bir insan oldugunu görüyosun o yaş aralıgında. O yüzden diyolar. Fikirlerin tamamen değişebilir o 2-3 yılda. Zaten 22 yaşında birinin 18-19 yaşında birini yaş için ezecegini sanmıyorum daglar kadar yaş farkı yok. Ha belki 22 yaşındaki adam 17 yaşındaki çocugun Çılgın Ergen Çocuk muhabbetini çekmek istemeyebilir muhattap olmaz onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o değil de yaşı neden 22 ile sınırlandırdınız anlamadım ben. 22 yaşından itibaren mi olgunlaşmaya başlıyor bir insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 20-21 ortalama ergenlik bitiş dönemi kabul ediliyor ondan olabilir sanki? gerekiyorsa bi tıpçı filan düzeltsin yaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çünkü 22 civarında artık gerçekten olgunlaşıyosun. En basiti ailenle olan ilişkilerinden bile anlıyabiliyosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 peki 21 yaşında olup 15 yaşındaki insanların beni yaşıtı olarak görmesine, üçüncü kişiliklerin de "ilk görüşte" gösterdiğim yaşa göre hareket etmelerine ne demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bırak bu reklamları angelotti beybifeysim kaslıyım de açık açık df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben mesela bazen bilerek tavsiyelere uymayıp yanlış olduğunu bile bile yaparım bazı şeyleri. sonucuna katlanmadan öğrenemiyorsun bazı şeylerin hata olduğunu çünkü. belki biraz mazoşistçe ama deneme yanılma sonucu geri dönülemez olmadıkça en iyi öğrenme yöntemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 asinanyavuz said: 20-21 ortalama ergenlik bitiş dönemi kabul ediliyor ondan olabilir sanki? gerekiyorsa bi tıpçı filan düzeltsin yaşı. valla ben bunun üzerine bir de askerliği şart koyardım. askere gitmeyen adam olgunlaşmamıştır adam gibi. zaten eskiler "askere gidince akıllanırsın adama benzersin" vs derler. haklılar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hatun milleti sınıfta kaldı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sly-One said: ben mesela bazen bilerek tavsiyelere uymayıp yanlış olduğunu bile bile yaparım bazı şeyleri. sonucuna katlanmadan öğrenemiyorsun bazı şeylerin hata olduğunu çünkü. belki biraz mazoşistçe ama deneme yanılma sonucu geri dönülemez olmadıkça en iyi öğrenme yöntemidir. bunu hep bilmeden karakterin öyle olduğu için yapıosun sanmıştım meğer hayat sana tokat atsın diye bile bile yapıyormuşun zekanın yetmediği deneyim gereken en bariz nokta kız-erkek ilişkileri en azından benim için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 burtonesk said: GERGE said: Biz de 5-6 yıl önce 16-17 olduğumuz için doğal olarak büyüyünce düzelirsen diyoruz; çünkü gerçekten büyüyünce geçiyor, birinci elden deneyimimiz var yani. Biz de zekiyiz, siz anlamıyorsunuz diye dolaşırdık, meğer ki biz anlamıyormuşuz. Wisdom abi, wisdom. 19 ile 22 arası bile dünyalar kadar fark var. Büyüyünce görürsün :) +1 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ractamainus said: hatun milleti sınıfta kaldı yani? ahaha yok yav erkekleri baz alarak konuştum. kadınlar aklıma bile gelmedi :S ama onlar erkeklerden daha önce ergenliyolar zaten. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Red said: evet 17 yaşıma geldiğimde hayatımda yapmadıgım çok az şey kalmıştı lol, olaya super bir sekilde ornek olmus zamaninda 17 yasinda olan birinin bilincini gostermeye, istedigin kadar senden 4 5 yas buyuklerle buyumus ol, senin yaptigin kazandiign tecrubeler onlarinkinden oteye gitmemistir buyumekle gelen akil ve tecrube sorunlarinin buyumesi falan degil, senin kendi sorunlarinin sana ne kadar su anda buyuk gozuktugu ve herseyi bir sekilde cozebilecegin bilincini kazanmaktir, gergenin dedigi gibi, wisdom olayi abicim, wisdom Red in quote u bana Family Guy dan bi kesit hatirlatti, Dawson's Creek gibi dizilerle dalga geciyor, iki genc tip liseli boyle gol kenarindalar, bir tanesi soyle bi laf ediyor: "You know, none of our problems will ever be as important and serious as the ones we have in high school. So I'm going to sit here and stare into this lake until they all go away." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 17 yaşıma geldiğimde benim de hayatımda yapmadığım çok az şey kaldığını düşünüyodum, ama sonra büyüyünce anlıyosun ki o yaşlarda o yaptığın işler aslında senin hiç bir işine yaramamış. Ben sadece eğlendim, işin kötüsü eğlenirken aileme zarar verdim, okul durumu vs vs. Şimdi çıkıp da ben küçükken böyle yaptım demeye yüzüm olmuyor çünkü o yaşlarda, o yaşlardaki insanların yüzüne "oha süper adam lan" gibi gözüken şeyler, bu yaşta geriye bakınca aslında pek de matah olmayan şeylermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben seni 17 yaşında görsem bunları derdim ama sen anlamazdın ama ben demiş varsayıyorum ve soruyorum : noldu lan yola mı geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o hatalar da o yaşta yapman gereken hatalar ama onları yapmamış olsan bugün böle özeleştiri yapabilen bir birey olarak toplumda yer edinemeyecek, ülkene ve dünyaya faydalı işler yapma kapasitesine erişemeyecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Okuldan atıldım lan ne yapmam gereken şeyler sjdkhfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 xaenin'in ülkesine faydası olursa ben de ninja kaplumbağayım ahahads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Xaenin said: Okuldan atıldım lan ne yapmam gereken şeyler sjdkhfsdf. lisede atılmasan uni'de okuldan atılcaktın daha beter olcaktı :win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Evet aslında öyle adam oldum sanırım. CANIM YA TAM SMART-ASS BU YA ÇOK OYUNCU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benimle odaya çıkar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Aklımdasın, Osman gelemezse seninim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar