SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu gece 20.30'da Kanal Türk'de Tim Burton'un Batman yorumunu izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben bu filmi hep dublajlı izledim bi indirip de orjinal izlemek lazım. Dublajlı olunca baltalıyorlar filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 orjinal izledim tekrar, çooook fazla karamsar bir şehir ve film. tabi o zamanlar böyleydi diye değerlendirmek lazım filmi. o efektimsileri görünce insan bi şaşırıyor.. ama "have you ever danced with the devil in the pale moonlight ?" ı duymak da ayrı güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günümüze uzanan süper-kahraman filmi furyasına önayak olmuş bir film olarak kabul ediyorum bazıları ilk superman'e bu rolü biçse de. ve hala gayet güzel, tim burton'un yorumu bence çizgi-roman havasını çok güzel yakalıyor. (the killing joke'un ilham verdiğini söylüyordu burton da) fırsattan istifade edin derim hatırlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ayrıca şunu da demek isterim,türkçe dublajını sevdiğim sayılı filmlerden biridir,özellikle Joker'i seslendiren kimse Filmin çok özelliği var ve gerçek bir kült bence,karamsar ve karanlık dünyayı çok iyi uyarlamıştır Burton,çok ayrı bir filmdir ya :) Ek bilgi,Gotham City sürekli olarak gecedir bu filmde,hatırladığım kadarıyla yani :) ayrı birşeydi bu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok batman ortaya çıktığında gece. normal kimliğiyle takılırken gündüz oluyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zaten ilk süperkahraman filmi Andy Warhol tarafından çekilen Batman diye biliyorum ben. Wikipedia linki: Batman Dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya normal kimliğiyle takıldığında kendi malikanesinde oluyordu ve hep gündüzdü orası diye hatırlıyorum ben.Malikanesi Gotham'da değil diye de hatırlıyorum ayrıca ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 "Benim adım Joker, ve şimdi, çok daha mutluyum nihihihihiha" repliği Parliament Sinema Gecesi'nde izlediğim ilk seferden beri unutulmaz replikler arasına girmiştir. Zaten biliyorsunuz, Tim Burton Joker rolünde tam kapasite alabileceği için rolü Jack Nicholsun'un alması için aşırı istekliydi, Nicholson da feci yüksek para istese bile bunu bile kabul etmiş: Sonuç olarak yan roldeki adamın başrolden daha yüksek para aldığı ilk büyük film sanırım (Superman'de milyonlarca dolara Cameo yapan Marlon Brando'yu saymazsak) Hala hele 2. filmdeki sokak savaşı sahneleri, Batmobile'i hack etmeye çalışmaları filan zamanının çok çok ötesinde bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fizban said: orjinal izledim tekrar, çooook fazla karamsar bir şehir ve film. tabi o zamanlar böyleydi diye değerlendirmek lazım filmi. kafkaesk filmler öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar