pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 >:D< Oha lan filtreyi bi kaldırdım ahaha!!! ehuehuehue(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mum_Chamber said: ne noob adamlarsanız, sağ üstte filter var. sensin nuub. maksat laf olsun diye söledim yoksa arama motorunda aramam ööle şeyler o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yevrum, sana demediydim =) arayıp bulamayan baş harfi prudent olan arkadaşıma seslenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 alınırım çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 müm hakaret etme insnalara! BANBANBANBANBAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mum_Chamber said: yevrum, sana demediydim =) arayıp bulamayan baş harfi prudent olan arkadaşıma seslenmiştim beni ilgilendirmez kardeşim, sex yazdım mı çıkacak, yok filtermış bilmemneymiş anlamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 google yerine bunu yaptım açılış sayfası.siyah siyah hoşuma gitmeye başladı, değişik gelio : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ohaa mükemmel olmuş bu yav. helal valla tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok yavaş geldi bana, epey ağır açılıyor. Bir de yeni birşey değil ki bu arkadaşlar? PicLens resim ve video formatı için bunun aynısını (hatta daha üstününü) yıllardır yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 rebeca linares yazdım direk verdi herşeyi sansür yok çok elden geçmesi lazım bunun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Piclens yapıyordu, iTunes te uzun zamandır Cover Flow diye yapıyor aynı mantıkta bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 resmi anında çekip kaydediyo, öyle geösterio, paticik yazın direk şimdiyi gösterio, resimlerin tutulduğu bi veri tabanı flm yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar