Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şimdi keşfettim, indiriyorum. Bakın bir ilginç gibi. Üşengeçim, wiki burada. edit: oyun 90 MB imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güzel bi rpg oynamayalı yıllar oldu, bi bakalım neymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 multi playermi oynanıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Multi yok diyor wikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yapımcı stüdyo yeni, ufak bir tane herhalde. Baya baya dandirik gözüküyor ssler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 GERGE said: Multi yok diyor wikide. utandım okumadığım için 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben SSleri sevdim ya. Şimdi Wine ile deneyeceğim, olmazsa yarın Windows'da oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 arayüz wow'dan arak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 güzel işte insanlar yabancılık çekmiyor hemen alışıyor oyuna wow oynuyanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Indie Royale Spring Bundle'dan düştü, yarım saat kadar baktım ama baya baya güzel fikirler var oyun içinde. Çok güzel düşünmüşler, zor bir de biraz. Grafikler ve animasyonlar korkunç ama sdfg. Eski usul 2d olsa tadından yenmezmiş, keşke 3d olmayaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar