tunca Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 =o= klani zaten var ben hep Riruix[=o=] die giriyorum =P nese şimdiden girmiş oldum o zaman klana =P[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 girmiş olmadın. ns de ayrıca klan kuruyoruz.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bone sanane de frag yok ns te... ayrica ben de oynuyom...[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 YA Frag onemli deil ki ne ishe yarıcak ki frag?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Bonecrusher, 02 Mart 2003 19:15 tarihinde demiş ki: please more details. -eski gameshow atasözü.. (kesin yanlış yazdım ya neyse PLS SEND MORE DATA! (simdi sil başta yapamadım capslock unutmuşum.. no offense)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: bravecik, 02 Mart 2003 21:50 tarihinde demiş ki: YA Frag onemli deil ki ne ishe yarıcak ki frag?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. ne biliyim, herkes kendi aleminde ooyunda..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ee hala arıyosanız gleiym..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: LethE, 07 Mart 2003 15:34 tarihinde demiş ki: ee hala arıyosanız gleiym..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC not: riruix [=o=].. tunca işte.. onu buldum bi sizin nikler ne?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ben de oynuorum arada sırada. [=o=] birini görürsem deiştiririm anlarsınız..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nik isterüz nik!! ben KapaK :{ (bıyıklı smiley)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 İki tane klan olsa bişi demezler di mi[hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki: Ahmet koş sen tut ben vurayım koş koş ! Bunun uzerıne ahmetboy 24 Şubat 2003 14:12 tarihinde demiş ki: nası koşayım abi internetteyiz? Quand tu es un "sazan", touche ici..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 demezler forumlarda bi cs ye bak 4 cs bi hl 1 tf klanına girmiş tipler var :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ne zaman açılır bu klan ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Clan acılırsa beni de yazın cozdum sorunu kafe deki[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hala aramaktayım adam[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: flyblast, 08 Mart 2003 18:06 tarihinde demiş ki: Ne zaman açılır bu klan bir zaman veremiycem. adam bulun, 5 kişiden fazla olabilirsek, klan açılır.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bence daha açmayın ns iconu cıkınca açarsınız :) X olarak biz oyle yapıyoz[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 grup kuruyoruz emma[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben tunca ve saykoleo yu gordum oyunda yanlarında [=o=] vardı benim ondan koyabılmek ıcın yenı acc mı acmam gerek?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bide herkes niklerini yazsınb benim deepthroat[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Sh4rky[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 QAOSbringer[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ya bu noldu hala acık mı clan?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 adam topluyorum. klan açılmadı daha. adam topluycaz, toparlanıp bazı şeyler hakkında konuşçaz, ve klanı kurcaz.. ama adam kıtlığı çekiyorum şu an[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 e beni ekle dedim sana attıgın mesajda olmaz anlamını cıkardım. ben varım yani[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar