Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Arkadaslar Litvanyada okuyorum ve Bu yıl gezebildiğim kadar Avrupa ülkesi gezmek istiyorum. Başlıca Sorunlarım : Ucak biletlerini Ucuza nasıl bulurum ? Kalacak yer (Konaklama) yerlerini nasıl ayarlıyabilirim ? Yiyecek, icecek en ucuza nasıl bulunur ? Gideceğim ülkede yasıyan insanlarla nasıl önceden konusabilirim? Bazı guruplar var. Ki ben adreslerini bulamadım . Bu gurubun üyeleri eger bir yere gitmek isterse o ülkede yasıyan gurup üyelerine mail yoluyla ulasıyor ve onların evinde falan kalıyor. Bu tip organizasyonlar biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 otostopu da seçenekler içine al bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Interrail düşünebilirsin, tren filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 interrailin mantigi bu deil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 e öyle :) Bi kaç ay önceden düşünsen EasyJet de diyebilirdim, gerçi şimdi de ucuza uçarsın. Ama bence interraille git. geze geze tıkıdık tıkıdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hm.. Öncelikle bir arkadaş ediniyorsun, gitar çalabilen cinsinden, sen çalabiliyorsan o da olur. Biraz rahat bir adam olman gerekiyor. Alıyorsun gitarını gidiyorsun havaalanina, açıyorsun başlıyorsun çalmaya, topluyorsun bi 100 avro felan, bakıyorsun biletlere, alabildiğin ilk bileti alıyorsun muhtemelen 20-30 avro da artıyor. Gittiğin ülkede tekrar açıyorsun gitarını cafelerin olduğu sokakları tercih ediyorsun. Toplayabildiğini topluyorsun. Yeterli para çıkar her gün, gezerken gördüğün motellere giriyorsun, 20-30 cebinde vardı, 60-70 de gün içinde toplamışsındır, para bile kazanırsın yani kısaca kaldığın gün süresince sonra başka ülke sonra başka ülke. Üstteki 1.yoldu. 2. yol, otostop daha çok riskli olmasına rağmen o da iyidir, arabasına alan elemanlar genelde snn gibi gezenler olur ama otostop çekerek adam bulmak zordur, bulursan bir grup öğrenci o andan sonra yaşayacakların hayatının anısı olur. 1.yol daha iyidir test edilmiştir onaylanmıştır felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ucuz uçak bileti için ryanair ve eğer almanya'ya yolunu düşüreceksen germanwings iki adet çok uygun seçenek. ama tabi dikkat etmek gereken şeyler var her türlü hizmetin ekstra ücrete tabii olması (veya da o hizmetin hiç olmaması) ya da indiğin havalimanının şehrin ücra bi köşesinde olması gibi. bir de tabi bilet almak için erken davranmak ve çeşitli kampanyaları takip etmek kazançlı bir durum. onun dışında interrail denmiş ki gayet uygundur fazla söze gerek yok o konuda. bir de hospitality club var gittiğin yerde seni ağırlayacak gezdirecek ya da herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek insanları bulabileceğin. kullanmadım ve tam olarak bilmiyorum ne şekilde işlediğini veya ne derece kullanışlı olduğunu, göz atmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ucuz uçak bileti başlıklarımız yardımcı olacaktır.. lol http://forum.paticik.com/read.php?13,3146710,3193405 http://forum.paticik.com/read.php?13,1922019,page=1 kalacak yer için ise http://www.couchsurfing.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar