progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Warner bros. kasım 2008 de çıkacak filmi hollywood'un gelirinin %40 ı yaz sezonunda geliyor diye 17 temmuz 2009 a ertelediğini açıklamış. Bundan sonraki film ise kasım 2010 da çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Emma Watson'cım için izliycem. Galaya çağırdı beni sağolsun kıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gg olmuş potter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 progamer said: Warner bros. kasım 2008 de çıkacak filmi hollywood'un gelirinin %40 ı yaz sezonunda geliyor diye 17 temmuz 2009 a ertelediğini açıklamış. Bundan sonraki film ise kasım 2010 da çıkacakmış. anlamadım bu mantığı bu ne lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 birisi kronolojik olarak harry potter filmlerini yazabilir mi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 filmlere kitapta yazılmayan bazı sahneler ekliyolarmış kitabı okuyanlara sürpriz olsun diye ve sinemaya çekmek amaçlı ki zaten okuyanlarda deli gibi gidiyor şimdi daha bi heyecanlı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 zaten filmlerde komple kitapta olmayan şeyler vardı asdfdsa yeni bir atılım değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 DarKRideR said: zaten filmlerde komple kitapta olmayan şeyler vardı asdfdsa yeni bir atılım değil ki o bazı sahneleri kestikleri için bağlamak içindi konuyu :D bu sefer daha heyecanlı yeni sürükleyici şeyler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Masquerade said: birisi kronolojik olarak harry potter filmlerini yazabilir mi ? :P Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Harry Potter and the Chamber of Secrets 2002 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004 Harry Potter and the Goblet of Fire 2005 Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 DarKRideR said: zaten filmlerde komple kitapta olmayan şeyler vardı asdfdsa yeni bir atılım değil ki direk ayar vermiş warner bros a :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sexdrugsrocknroll said: filmlere kitapta yazılmayan bazı sahneler ekliyolarmış kitabı okuyanlara sürpriz olsun diye ve sinemaya çekmek amaçlı ki zaten okuyanlarda deli gibi gidiyor şimdi daha bi heyecanlı olacak aa çok heyecanlı o zaman ama kitabın tadı olmuyo yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mesela sirius un ölümü okuduğumda çok etkilememişti beni fakat filmde öyle bi acitasyon yapmışlar ki duygulanmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aa ben kitapta ağlicaktım neredeyse, filmde o kadar etkilenmemiştim :) Kitapta öleceğini bilmiyordum tabi o sırada okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çok çocuk işi bu seri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 5. filmdeki o küçücük kız 6. filmde tanıdığımız bildiğimiz şahane Ginny'e nası dönüşücek bunu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu son film mi olcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok iki film daha var,son kitabı iki film olarak çekeceklermiş hiçbir detay eksik olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 smash said: 5. filmdeki o küçücük kız 6. filmde tanıdığımız bildiğimiz şahane Ginny'e nası dönüşücek bunu merak ediyorum ben gençler çabuk büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tarih ne zmn yav_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Kiz cirkin bence. biraz daha guzel biri denk gelseymis ama tabi 1. film cekilirken kimsenin aklindan gecmedi bu son :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bence hepsi bi kötü duruyo gözde, harry bildiğin kazma oldu. Kız güzel ama hakkını yemicem asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok ya bi tek hermione güzel harry ve ron fena uymuyo bence rollerine, zaten filmin kitaba çok uymasını beklemiyorum da, ginnyi daha düzgün seçmedikleri için sinr oluyorum, ne olup olmicağını bilmeden çekerlerse böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bence karakterler tiplere cuk oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 DarKRideR said: yok iki film daha var,son kitabı iki film olarak çekeceklermiş hiçbir detay eksik olmasın diye Bence birazda marketing ve Kâr x 2 yapma dertlerinde de dolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bence sadece onun için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar