ses Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bana en abes gelen nokta şu yazıda özetlenmiş; said: phantom'un anayasa mahkemesine sızdığını düşündüğüm davadır. zira 1 oyun 10 oy gücünde olması başka bir şey ile açıklanamaz. bir oyun sonuç üzerinde nasıl etkili olduğu üzerinde haberleri takip eden her vatandaş gibi yorum yapmak gerekirse; 1 oy daha kapatılsın deseydi, parti kapatılacak, varolmayan parti zaten hazineden para alamayacak, siyasi yasaklar getirilecekti. 1 oy daha çıkmadığı için parti kapatılmadı, siyasi yasaklar gelmedi, hazine yardımının ise sadece yarısı kesildi. ha birde uyarı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 MrLevie said: PhysX said: o kadar listeden neden bir kişi bile siyaset ihracı yemedi ? biri bana açıklasın pls yasak yemek için parti kapattıran bi eylemde bulunmak gerekiyormuş.parti kapanmadığı için yasak yiyen de yok. http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=3&cbVideo=6234&cbQuality=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cuce said: partinin fırca bıyık yüzdesine göre (tu):D:D güzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cuce said: partinin fırca bıyık yüzdesine göre badem bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mhp akp bölüşüo o zaman?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben kapatılmamasına çok sevindim, iyice mahvetsinler ki herşeyi, akp ye saçma sapan nedenlerle oy veren %47 lik alice'ler durumu şöyle hakkıyla kavrasınlar. Kaldı ki kapatılsa ne olur ! Zihniyetler aynı, çok tayyip çıkar bu ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 %47'lik kesim ne yaptıklarını anlayana kadar Türkiye Cumhuriyeti kalmayacak dostum. ayrıca %47'nin yarısı olacakları isteyen kesim. kalanıda cehalet ve saflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ortada bi ceza var ama kapama değil para cezası . demekki ortada bi suç var ki ceza verdiniz . demek akp laikliğe karşı ki bu bu cezayı aldı. ulan madem laikliğe karşı neden KAPANMIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PARA CEZASI NE ALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bi dahaki secimde %55+ oy alirlarsa sasirmayin simdiden soylemis olayim. ben demistim olsun. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Evet bu bir süreç, belkide ortada bir cumhuriyet kalmayacak ama daha güçlüsünün kurulması için ödenmesi gereken bir bedel olabilir. Demokrasi ancak demokrasi bilincini kavramış insanlar için uygun bir rejim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @2pac: Yeterince karşı değillermiş. Laikliğe 10 çarşı gücünde karşı olduklarında kapatılırlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 laikligin annesine kufur etmeden kapanmazlar, artik delikanli kurallari gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2001 ve 2004 yıllarında kapatma durumunun söz konusu olması dahilinde anayasa da yapılan salt çoğunluk değişikliği, 7 asil oyun nitelikli oylara çevrilerek kapatma ve anayasa değişikliklerine bağlanmasıyla düzenlenmiştir... önceden düşünülmüş temiz bir hareket sonuçlarınıda peynir ekmek gibi yiyorlar... durmak yok yola devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ergenekon dedikleri organizasyonun 10 da 1i bile olsa gerçekten varsa çok pis tepelemesi lazım bunların alayını şu noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yanniz hasim kilic ne hakla butun mahkeme uyeleri adina parti kapatmalarinin onune gecelim dedi? mahkeme uyelerinin cogunlugu kapatalim dedigi halde mahkememiz aprti kapatmalarina akrsi hebe hube degistirin anayasayi diye ottu hadi bakalim yargitay kendi ile ilgili konuda aciklama yapinca siyaset yapti diyenler bugun ne diyicek? hasim kilic o aciklamasiyla resmen siyaset yapip meclise hedef gosterdimi gostermedimi? bir ulkenin en yuksek mahkemesinin baskaninin siyaset yapip yasama organina sunu yap bunu yap demesi dogrumu yanlismi? hadi bakalim o yargitay aciklamasina karsi cikanlar bunada karsi ciksin bizimkiler yapinca sayilmaz mantigi devam edicek aha yaziyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu arada bence bu davada kimin ne oy kullandığı saklı kalmalıydı. Hedef göstermek oldu biraz. "Bunlar kapandı dedi!" İki gün sonra silahlar patlasın ondan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 patlamaz ergenekoncualr icerde cunki bana bu ulekde ergenekoncular ve solcualr haric insanalr adam olduruyor dedirtemessiniz kendi kendilerini bile olduruyorlar o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yahu bir kaç sorum var? şimdi bu adamlar anayasaya göre karar vermiyor mu o zaman niye oylanıyor bu olay? bir şey anayasaya göre ya doğrudur ya yanlıştır. anayasaya göre karar veriliyorsa cevap hakkının ya evet ya da hayır gibi olması gerekmez mi? 3. hazine yardımı kesilsin ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 anayasa mahkemesini kapatma davasi acalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Dalga geçiyorlar resmen ülke ile. Anayasa mahkemesine de zerre güvenim kalmadı. Baskıyı kaldıramadılar gibime geliyor. Her neyse DAnışıklı dövüş, Ben vurucam abi şimdi, sen kafanı geri at sonra ben alttan tekme atarım. Herkesde gerçek sanır. Negzel memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 siz bizim sakalimizi kestiniz, biz sizin gotunuzu kesicez diye cikmasinlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Haşim Kılıç red oyunu veren tek kişi. Bu adama göre hiç bişey yapmamış yani AKP ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ergenekonla ilgili asıl merak ettiğim şey, Konu Dışı'nda PKK 'nın sitesiyle ilgili bir başlık var dikkatinizi çektiyse. bikaç postlarını okudum, PKK'nın bugüne kadar yaptığı bütün eylemlerin aslında ergenekon tarafından yapıldığını, PKK'ya mal edilip terör örgütüymüş gibi gösterildiğini iddia ediyorlar ve örgütlerinin hümanist, sivile yönelik saldırılar düzenlemeyen bir örgüt olduğunu iddia ediyorlar. Erdoğan'ın ergenekon kozu bana içinden çıkamayacağı bir labirent haline dönüşcek gibi geliyor ve erdoğan kendini bu labirentin içinde boğacak. benim tahminlerimden biride budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 abi ergenekon diye bisey yok ki kendini bogsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila said: anayasa mahkemesini kapatma davasi acalim. topicdeki en kalite post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar