Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapatma Davası kararı açıklanıyor!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Bana en abes gelen nokta şu yazıda özetlenmiş;

said:
phantom'un anayasa mahkemesine sızdığını düşündüğüm davadır. zira 1 oyun 10 oy gücünde olması başka bir şey ile açıklanamaz.

bir oyun sonuç üzerinde nasıl etkili olduğu üzerinde haberleri takip eden her vatandaş gibi yorum yapmak gerekirse;

1 oy daha kapatılsın deseydi, parti kapatılacak, varolmayan parti zaten hazineden para alamayacak, siyasi yasaklar getirilecekti.
1 oy daha çıkmadığı için parti kapatılmadı, siyasi yasaklar gelmedi, hazine yardımının ise sadece yarısı kesildi. ha birde uyarı geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
PhysX said:
o kadar listeden neden bir kişi bile siyaset ihracı yemedi ?

biri bana açıklasın pls

yasak yemek için parti kapattıran bi eylemde bulunmak gerekiyormuş.parti kapanmadığı için yasak yiyen de yok.

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=3&cbVideo=6234&cbQuality=1
Sosyal ağlarda paylaş

2001 ve 2004 yıllarında kapatma durumunun söz konusu olması dahilinde anayasa da yapılan salt çoğunluk değişikliği, 7 asil oyun nitelikli oylara çevrilerek kapatma ve anayasa değişikliklerine bağlanmasıyla düzenlenmiştir...

önceden düşünülmüş temiz bir hareket sonuçlarınıda peynir ekmek gibi yiyorlar...

durmak yok yola devam...
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz hasim kilic ne hakla butun mahkeme uyeleri adina parti kapatmalarinin onune gecelim dedi?
mahkeme uyelerinin cogunlugu kapatalim dedigi halde mahkememiz aprti kapatmalarina akrsi hebe hube degistirin anayasayi diye ottu

hadi bakalim

yargitay kendi ile ilgili konuda aciklama yapinca siyaset yapti diyenler bugun ne diyicek?

hasim kilic o aciklamasiyla resmen siyaset yapip meclise hedef gosterdimi gostermedimi?

bir ulkenin en yuksek mahkemesinin baskaninin siyaset yapip yasama organina sunu yap bunu yap demesi dogrumu yanlismi?

hadi bakalim o yargitay aciklamasina karsi cikanlar bunada karsi ciksin

bizimkiler yapinca sayilmaz mantigi devam edicek aha yaziyorum buraya
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir kaç sorum var?

şimdi bu adamlar anayasaya göre karar vermiyor mu o zaman niye oylanıyor bu olay? bir şey anayasaya göre ya doğrudur ya yanlıştır.

anayasaya göre karar veriliyorsa cevap hakkının ya evet ya da hayır gibi olması gerekmez mi? 3. hazine yardımı kesilsin ne demek ya?
Sosyal ağlarda paylaş

ergenekonla ilgili asıl merak ettiğim şey, Konu Dışı'nda PKK 'nın sitesiyle ilgili bir başlık var dikkatinizi çektiyse. bikaç postlarını okudum, PKK'nın bugüne kadar yaptığı bütün eylemlerin aslında ergenekon tarafından yapıldığını, PKK'ya mal edilip terör örgütüymüş gibi gösterildiğini iddia ediyorlar ve örgütlerinin hümanist, sivile yönelik saldırılar düzenlemeyen bir örgüt olduğunu iddia ediyorlar. Erdoğan'ın ergenekon kozu bana içinden çıkamayacağı bir labirent haline dönüşcek gibi geliyor ve erdoğan kendini bu labirentin içinde boğacak. benim tahminlerimden biride budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...