Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eregorn2 said: bencede saçma... demokrai doasan çoğunluk olmalı... eer bööle olcaksa %47 o deil %51 oy alması lazım iktidae olması için bence işine gelince onu savunurlar, işine gelince öbürünü savunurlar. Çıksın Horizon desinki demokrasi işledi bu kararda, 6ya 5 red edildi ama kapatılmadı. Hadi açıkla demokrasiyi Horizon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hazine olarak adı geçen şeyden hala kaldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: zlorwf said: Az tehlikeli olduğu için kapatılmamış. Çok olunca kapatırlar. Evet o var şimdi işte bir daha böyle en ufak laikliğe aykırı şeyde tekrar dava açılırsa o 6, 7 olacaktır umuyorum. Ama parti kapatmayı zorlaştıran yasa geçirecekler milletvekilleri çok ya. Sonra kapatamicaklar go go asker ondan sonra :( askeri maskeri unut sen kolaymı öyle artık darbe yapmak.Böyle şeylerle avutmayın kendinizi. Darbe oldumu tüm yabancı yatırımcılar kaçıcak. Borçlular kapıya dayancak ver borcunu diye. Neyle ödiyecekler ? Kaos olur anca Serefsiz haşim kılıc birtek kendisi ret oyu kullanmış.O kadar güzel rol yapiyor ki sanki tarafsızmış gibi ama tipi offside ele veriyor kendini. Az kaldı baş savcıda akp'nin adamı olucak :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 paticik olarak "ergenekoy" yapsak devirebilirmiiz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @masticore: Yok abi avutmuyorum o da çok kötü birşey ama laiklik karşıtı hareketlere de yabancı sermaye kaçmasın diye göz mü yumulsun? Yani adamlar parti kapatmayı iyice zorlaştıracaklar artık belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Drakkahn said: raw power said: AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor. AKP'den nefret ediyorum. AKP'nin kapatılmasına karşıyım. AKP kapatılacak bir şey yapmadı. AKP kapatılırsa sevinirim. Schadenfreude, burdaki 4 cümleyi nasıl anlatıyor merak ettim hakkaten, nasıl bir cümle dizisidir bu :D? Ayrıca Habertürk'te şimdi gördüm: AKP'DEN YENİ KARAR AKP YÖNETİMİ MİLLETVEKİLLERİNE KONUŞMA YASAĞI GETİRDİ 30.07.2008 17:11 Anayasa Mahkemesi kararını açıklamadan önce AKP'den bir karar geldi. AKP yönetimi milletvekillerine konuşma yasağı getirdi. kaynak Açıklayayım. Schadenfreude,birisinin üzüntüsünden mutluluk duymak demek.AKP kapansa,adamları sevmediğim için bu karardan mutluluk duyardım.Bu AKP'nin kapanmasını savunmam anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ülke elden gidiyor ve hiç bir şey yapamıyoruz. Ne acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Finkel said: bencede baya saçma abi çoğunlukun dediği olması lazım belirli bi sayı sınırı koymak bunu acaip saçma.. %51'le cumhurbaşkanı seçelim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Halkinin %47'si oy vermis, kapatsan nolcak? Halki kapatmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 artık tutta bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Liboş says: HADİ BİZE DE PARA CEZASI VERİN!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu adamlar devletten hazinesinden para alsalar n'olur almasalar n'olur... çoğunun kendisinin/akrabasının işi gücü var zaten üstüne islamcı kesimden zaten para pul vs. alıyorlar; sevinçle karşılanır tabi böyle bir durum, ne oldu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 teklifim hala geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yeşil sermaye ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Syn said: bu adamlar devletten hazinesinden para alsalar n'olur almasalar n'olur... çoğunun kendisinin/akrabasının işi gücü var zaten üstüne islamcı kesimden zaten para pul vs. alıyorlar; sevinçle karşılanır tabi böyle bir durum, ne oldu ki... 1 senede emekli maaşı almaya çalışan zihniyet için o hazine kaybı ne demek abi haberin var mı? Dünyaları çökmüştür şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Oy için kömür dağıtacak para kalmadı AKP gg! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 1/2 hazine yardımı kesildiyse akpde laikliğe karşı odak oluşturmuş kişiler var demektir bu. Eğer yardım kesiyorlarsa onları da siyasetten men etmeleri gerekmez miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 en azından şimdi mağdur mazlum edebiyatını yapamıyacaklar bu seçim. bakalım cari açığı, ekonomiyi , borçları hele bir de gerçekleşecek muhtemel krizi ne ile açıklayacak maho sürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kapatma kararı cıkmadan siyasi yasak olamiyormuşmuş.... Ne saçma şey lan böyle osuruktan teyyare görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ömrüm yeterse kendi başlarına tası tarağı toplayıp gidecekleri günü de göreceğim; öylesi daha zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: Oy için kömür dağıtacak para kalmadı AKP gg! (:P) artık oy toplamak için kömüre ihtiyaç duymucaklarki. Emrah Mode: On gelsin oylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Xenocide said: nileppezdel said: Oy için kömür dağıtacak para kalmadı AKP gg! (:P) artık oy toplamak için kömüre ihtiyaç duymucaklarki. Emrah Mode: On gelsin oylar iki acıklamaya da katılıyorum herseyi acıklıyo valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sırf Tayyip'i kapatsalar yeterdi bana AKP kalabilir Tayyip gitsin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Xenocide said: nileppezdel said: Oy için kömür dağıtacak para kalmadı AKP gg! (:P) artık oy toplamak için kömüre ihtiyaç duymucaklarki. Emrah Mode: On gelsin oylar o kömürler belediye ödenekleri ile alınıyodu bi değişiklik olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar