Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapatma Davası kararı açıklanıyor!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

eregorn2 said:
bencede saçma... demokrai doasan çoğunluk olmalı... eer bööle olcaksa %47 o deil %51 oy alması lazım iktidae olması için bence

işine gelince onu savunurlar, işine gelince öbürünü savunurlar. Çıksın Horizon desinki demokrasi işledi bu kararda, 6ya 5 red edildi ama kapatılmadı. Hadi açıkla demokrasiyi Horizon.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
zlorwf said:
Az tehlikeli olduğu için kapatılmamış. Çok olunca kapatırlar.

Evet o var şimdi işte bir daha böyle en ufak laikliğe aykırı şeyde tekrar dava açılırsa o 6, 7 olacaktır umuyorum.

Ama parti kapatmayı zorlaştıran yasa geçirecekler milletvekilleri çok ya. Sonra kapatamicaklar go go asker ondan sonra :(

askeri maskeri unut sen kolaymı öyle artık darbe yapmak.Böyle şeylerle avutmayın kendinizi. Darbe oldumu tüm yabancı yatırımcılar kaçıcak. Borçlular kapıya dayancak ver borcunu diye. Neyle ödiyecekler ? Kaos olur anca

Serefsiz haşim kılıc birtek kendisi ret oyu kullanmış.O kadar güzel rol yapiyor ki sanki tarafsızmış gibi ama tipi offside ele veriyor kendini. Az kaldı baş savcıda akp'nin adamı olucak :( .
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
raw power said:
AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor.

AKP'den nefret ediyorum.
AKP'nin kapatılmasına karşıyım.
AKP kapatılacak bir şey yapmadı.
AKP kapatılırsa sevinirim.

Schadenfreude, burdaki 4 cümleyi nasıl anlatıyor merak ettim hakkaten, nasıl bir cümle dizisidir bu :D?

Ayrıca Habertürk'te şimdi gördüm:

AKP'DEN YENİ KARAR
AKP YÖNETİMİ MİLLETVEKİLLERİNE KONUŞMA YASAĞI GETİRDİ

30.07.2008 17:11
Anayasa Mahkemesi kararını açıklamadan önce AKP'den bir karar geldi. AKP yönetimi milletvekillerine konuşma yasağı getirdi.

kaynak

Açıklayayım.
Schadenfreude,birisinin üzüntüsünden mutluluk duymak demek.AKP kapansa,adamları sevmediğim için bu karardan mutluluk duyardım.Bu AKP'nin kapanmasını savunmam anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
bu adamlar devletten hazinesinden para alsalar n'olur almasalar n'olur... çoğunun kendisinin/akrabasının işi gücü var zaten üstüne islamcı kesimden zaten para pul vs. alıyorlar; sevinçle karşılanır tabi böyle bir durum, ne oldu ki...

1 senede emekli maaşı almaya çalışan zihniyet için o hazine kaybı ne demek abi haberin var mı? Dünyaları çökmüştür şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...