Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kişisel problemleri bi kenara bırakalım. sonuca varmayacak nasıl olsa. bunu söylememin sebebi de salyangoz, söylediklerimde nedense anlamadığın bir çok nokta var ve bu yüzden birisinin birşeyleri okuması gerekiyorsa o kişi ben değilim sensin. diyorum ki size 1 haftadır yoktum 1 adım ilerleme kaydedememişiz. kimseyi suçlamak falan adına konuşmuyorum ama hiç biriniz de çıkıp ulan ne yapıyorsunuz nerdesiniz dememiş. diyen bir kişi falan var o da öyle bir mesaj atmış gerisini boşvermiş bırakmış. lokomotif olayına lokomotif demekten sıkıldım bu birincisi. ikincisi de ben tek başıma lokomotif olayım her kararı ben vereyim derken aslında başka birşeyi ima etmiştim fakat ona da sesi soluğu çıkmadı kimsenin. benim teklifim şu yönde : aranızda bu işi yapmayı en çok isteyen ve ismi atıyorum " yönetim " kısmında yer alabileceğini düşünen, tecrübesi olan ve bu işten anlayan, salyangoz'un dediği gibi bazı konularda bir adım önde olan kim varsa bana pm atsın. belirleyeceğimiz bir kurulla en temel unsurları kabul edelim. ardından da arkadaşlar yapacağımız iş şudur şudur kime uyuyorsa buyursun bize katılsın deriz. fakat kurul dediğim şeye ( isimlere takılmayın diye söylüyorum ) katılıp da ufak bir fikir ayrılığında ya da istediği şey kabul edilmediğinde çekip gidecek olan varsa pm atmasın. fakat mesaj atacak insanların da dikkatini çekmek istiyorum, yapacağımız iş oyun sitesi değil. bunu bilerek mesaj atın. uymuyorsa yolları ayıralım başka projelerde yer alalım. bence pek mantıksız bir fikir değil çünkü bu gidişle yapmak istediğimiz şeye bırakın ulaşmayı yaklaşmamız bile mümkün değil. saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mumu , biz senle ne yapacaz bilmiyorum. Nereleri anlamamışım kardeşim yazdıklarından ??? Toplantıda kimin ne yaptığını öğrenmeden bodozlama yorum yapmışsın.Üzerine ben bir hafta yokken ilerleme kaydetmemişsiniz diyorsun.Topltantıya 5 kişi katılmış.Bir karar almak için sayımız az dedim otuz kere , hadi 20 kişi katılırda bir bok çıkmaz ortaya o zaman haklısın. Kişisel tartışma yaratmayalım diyosun ama sen başlattın bu kişisel tartışmayı.Sayenizde iyice soğudum bu işten.Şu forumlara bir bak ne yazmışım ki beni hedef aldın ? Sen yokken yapılan toplantıya katılmışım , bazı yanlış kararlar alındı ve bu kararlarada toplantıda karşıda çıktım.Toplantıya mazeretsiz gelmeyenlerede sitem ettim ; etmektede yüzde yüz haklıyım ki sen bunu posta koymak sevdası olarak algılıyosun. Zaten bu işler chat odalarında falan görüşmeyle olmayacak.En azından kimlerle muhattab olduğumuzu görmemiz için yüzyüze yapacağımız bir buluşma lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 üstteki yazımın ilk paragrafı hariç hiç bir bölümü sana yazılmamışken hala kendini savunuyosun üstüne de biz seninle ne yapıcaz diyosun salyangoz ya. şu konuyu kapatıp yukarıda söylediğim şeylere yönelsek bence daha mantıklı olur. da inatla üzerime geliyosun. ben özür dilerim senden gerçekten kapatalım şu konuyu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 easy dawg easy! cts'ye yetişir (yetişmezse hamlarını yollarım tabi) elimde naftalinli -ama hiç yayımlanmamış- demoscene röportajı var.. bi sürü grubun frontmanlerine aynı soruları sorduydum.. neden demo? demonun greetings olayları ne süper di mi? falan filan gibi lame sorular da var tabii. daha sonra şu mükemmel ürünü yaratmış olan asd ile de bişiler ayarlayabilirim belki. ama adamlar yunanistanda değil galiba bu aralar.. söz vermeyim o yüzden http://www.youtube.com/watch?v=GdrdfiGOL3I şuradan da indirebilirsiniz sanırım ftp://145.24.145.100/pub/parties/2007/assembly07/demo/lifeforce_by_andromeda_software_development.zip bilgisayar ile ilgili hoş bi yazı olur.. daha sonraları için de indie game şirketleri ile temasa geçiyorum hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ee... nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu işler kesinlikle göründüğünden daha zor. Özellikle yeni bir oluşuma giriyorsanız. Lütfen birbirinize karşı sabırlı olun ve aylarca emeğinizin karşılılığını almamaya hazır olun. Ve en önemlisi kesinlikle pes etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: Bu işler kesinlikle göründüğünden daha zor. Özellikle yeni bir oluşuma giriyorsanız. kesinlikle haklısın. said: Lütfen birbirinize karşı sabırlı olun ve aylarca emeğinizin karşılılığını almamaya hazır olun. bu konuyu da uzun uzun konuştuk. hızlı ama hazırlıksız bir çıkış yerine hazır bir çıkış yapmaya karar verdiğimiz için sanırım aylar boyu sürecek bir biriktirme/çabalama sürecine gireceğiz. said: Ve en önemlisi kesinlikle pes etmeyin. ve evet, burada da çok haklısın ^_^ inanmak başarmanın yarısıdır tarzı sözlere ben çok inanmam. dolayısıyla bu söz yarım başarısız mı oluyor şimdi? başarı ancak sonuca ulaştıracak azim, kararlılık ve disiplin var ise mümkün gözükür. Biz de site için olabildiğince azimli bir şekilde çalışmaya başladık. hedeflerimizi netleştiriyoruz ve bu konuda kararlı adımlar atıyoruz. bundan sonrası ise disiplinli bir çalışma ve üretim süreci olacaktır. görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek istiyoruz. daima buralardayım zaten =) her yazdığınız okunuyor, dikkate alınıyor. bunu bilin istedim sadece. Sorularınız olursa da sorun, hemmen cevaplayayım. Tavsiyelerinizi hemen dikkate alalım. Zaten bir oyun sitesi için görüş alıcak, oyun eksenli bir forumdan daha uygun bir yer olabilir mi? Perşembe'den sonra daha aydınlatıcı bir şeyler yazıcam. Sanırım bu konunun paslanmış gibi gözüken havasını silip atıcaktır. Bir şeyler yapılmıyor gibi gözükse dahi çok şey yapılıyor ^_^ sadece gerçekçi hedeflerle ve mantıklı zamanlamalar ile hareket etmek istiyoruz. aceleci değil de sağlam adımlar ile hareket ediyoruz.. ve sanırım bu son zamanlarda yaptığım en güzel şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dr.eamon said: Bu işler kesinlikle göründüğünden daha zor. Özellikle yeni bir oluşuma giriyorsanız. Lütfen birbirinize karşı sabırlı olun ve aylarca emeğinizin karşılılığını almamaya hazır olun. Ve en önemlisi kesinlikle pes etmeyin. yaaa ali bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 MrMarvelous said: Dr.eamon said: Bu işler kesinlikle göründüğünden daha zor. Özellikle yeni bir oluşuma giriyorsanız. Lütfen birbirinize karşı sabırlı olun ve aylarca emeğinizin karşılılığını almamaya hazır olun. Ve en önemlisi kesinlikle pes etmeyin. yaaa ali bi git Gayet ciddiyim =) Bende bu işlere arkadaşlarımla ortaklaşa oluşturduğumuz bir oyun sitesinde başlamıştım. Eğer en iyisi için uğraşıyor ve emek verirseniz gerisi kesinlikle gelir. Başarılarınızın tez zamanda ve bolca olmasını diliyorum. Gelişmeleri merakla takip ediyor olacağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yavaş yavaş adımlar atıyoruz Bazılarınıza benden bir mesaj geldi.. Çünkü o seviyeye yavaş yavaş geliyoruz, hazırlanıyoruz! Yakında yazarlarımızla ve yazar olmak isteyenlerle toplantılar yapacağız. Sanırım o zaman aklınızdaki tüm sorulara cevap bulacağız. İlk adımda aradıklarımız bunlar -PC oyun yazarları. (iyice bir sisteme sahip, azimli, gözü kara arkadaşlar arıyoruz) -Konsol yazarları. (konsol sahibi [haliyle] gözleri patlayana kadar oyun oynayabilecek ama gözlerini patlatmadan önce yazısını biterecek gamerlar arıyoruz) -Masaüstü yazarları (fantastik evrenlere dalıp dalıp çıkacak cesur elfler ve çirkin eciş büçüş orclar arıyoruz!) gerçi orc olarak kimsenin başvuracağını sanmam. Yapmanız gereken şey çok basit. Benimle temasa geçin! Bazılarınızda msn'im var, yoksa da dert değil. Ama buradan öm atarsanız çok daha hızlı bir şekilde temasa geçebilirsiniz. Projenin temellerini elimizden geldiğince sağlam atmaya çalıştığımız için sakin, kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Ancak, artık sizlerle birlikte daha büyük bir adım atmanın zamanı geldi. Benimle temasa geçin ve başlayalım. LET THE GAME BEGIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selamlar, Tatilde olduğumdan uzun süre bakamadım buraya. Ama özel mesaj ile irtibata geçtim dasaa ile. ÖMden belirttiğimi burdan da yazayım, tam olsun. Konsol bölümünde oyunları yazabilirim, MMO konusunda da aktif olarak yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hani site nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sen hele bi dur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Pireviyıv yok mu aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 henüz yok dinanım.olunca olur haberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bis teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Merhaba, Çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda takvimimizin ilerisindeyiz hatta. Takvimimize göre site 14 Eylül'de eleman almak için formlar ve tanıtım ile iletişim bloglarıyla açılacak. Asıl açılış şu an için belirsiz, ama amacımız kışa yetiştirmek. Yeni gelişmelerle buluşmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar