Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kablosuz, klavye + mouse set Var mı kullanan, deneyimlerini söyleyebilecek birisi?
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kablolu wave kullanıyorum klavye olarak, çok memnunum. kablosuzdaki lag deli ettiği için kabloluya döndüm ama tasarım olarak wave başarılı baya.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Nerden almıştın? Kablolusunu bulamadım.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 buyur eksada falanda var eternal a gicik kaptiysan =P fiyatlari 70-80 arasi degisen kablolu, 130-140 arasi degisen kablosuzdur diye genel gecer bisey soyleyebiliriz.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 surekli logitech kulllanan bir olarak logitechin en basarili klavyesi diyebilirim. g15 te kullandim zamaninda ve g15 ten daha cok hosuma gitti. bende kablolu kullaniyorum bu arada sanalmarketimden almistim
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gold dan almıştım ben yanlış hatırlamıosam
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şu logitech in küçük enter tuşu takıntısı bitirecek beni. büyük yapın şunu ya.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 İstanbulda bostancıdaki vatanda var ben ordan almıştım. Ergonomik bi klavye, uzun süre yazarken elleri daha az yoruyor. Benim asıl korkum fps ve mmolarda elime oturmamasıydı ama hiç öyle bi sorun yaşamadım. Bide kablolusunda enter tuşu normal boyutta.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kablolusunu görmemiştim bende enter büyük tuş ise o zaman alınır.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 oftopic yapiyim bende şimdi ben wowu laptopda oynuormda raidlerde falan cok ısınıo alet kirlenio klavyesi falanda. bende merak ediorm acaba usbli bi klavye alsam laptopta çalışır mı?
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya aslinda ortopedik olarak muazzam bir klavye fakat kisa bir sure sonra tuslar yanlardan asinmaya basliyor. 2 arkadasimda var 2isde sikayetci. tam hatirlamiyorumda a-s-d ye ayni anda basinca daktilo gibi takiliyor dediler(tuslari salladim) bide enter evet buyuk sorun. laptop ozentisi duzenli koskoca klavyelere kilim.. herkes alto alsin:D
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 KHaRoN said: buyur eksada falanda var eternal a gicik kaptiysan =P fiyatlari 70-80 arasi degisen kablolu, 130-140 arasi degisen kablosuzdur diye genel gecer bisey soyleyebiliriz. Eternal iyidir yav =)
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Wave'de bazı kombinasyonlar falan çalışmıyor diyorlardı, bir forumda klavye/mouse gaming hede topiklerine bakarken görmüştüm, kaynak bulursam postlayayım. Tasarımı çok rahat gibi, MS'in wave türünden klavyesi vardı bir arkadaşta bayağı eskiden, rahat sayılırdı. Bana da şu anlık gaming uyumlu, bir yandan da türkçe olup, logitech kadar tıfıl enter butonu olmayan bir klavye lazım, bayağı birşey istedim ama, Kharon bir el atabilirsen çok sevinirim valla.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Valla uzgunum, ben sahsen g15 kullaniyorum alet tamamen u.s. ingilizce olmasi disinda soylediklerine uyuyor ama coklu tus problemleri fln diger klavyelerde ne alemde hicbir bilgim yok. Ama eternal bilgisayar bi mail atarsan onlar seni yonlendirir diye dusunuyorum, dukkanda gayet guzel bi koleksiyonlari var. (eternal = sanalmarketim.com)
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yerim Eternal'ı :p Türkçe klavyelerde Enter büyük bu arada. Önümüzdeki ay bu bebeği alıcam sanırım. Mouse nasıl peki?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kablolu mouse yok sanırım. Kablosuz klavye almayı düşünmüyosun dimi?
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mx518 kampanyali fiyat. V450 nano Diger nano gibi , tek farki motorize wheel yok, cok da gerekli degil. V320 Buda notebook mouse olmasina ragmen o kadar kucuk olmayan gayet rahat bi mouse, cok daha uygun fiyatlarla (30ytl?) vatan bilgisayarda fln oluyor genelde. hepsini kullandim cok rahat ettigim guzel mouse lar. Favorim su anda satilmayan v200 kablosuz, ve mx518 ikilisi.
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ms sidewinder kullanıyorum ben, büyük mouse seviyosan ve yandaki butonların buton gibi olmasını istiyosan tavsiye ederim. http://www.sanalmarketim.com/urun/38fff4a19ff70f21bce1c43f3ca9ac18/MICROSOFT-SIDEWINDER-MOUSE-HKA-00003---
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Logitech DiNovo almak lazım da 250 ytl'ye satıyorlar TR'de
Öne çıkan mesajlar