Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodofone'a köyden mektup..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O zaman bu başlık altında türk köylüsünün sosyo-ekonomik düzeyini ve yetiştirdiği ürünlere verdiği önemi, Türkiyede kayısı üretilen bölgelerimizi ve illerimizi, yıllık kayısı üretimini, hangi ülkelere kayısı sattığımızıi, radyasyonun kayısılar üzerindeki etkilerini ve köylülerin bu davranışlarında nekadar haksız olup olmadığını ve recai beyin hobilerini tartışalım çıkarmı ozaman garbıçlıktan senin gözünde..
Mesaj tarihi:
theCio said:
O zaman bu başlık altında türk köylüsünün sosyo-ekonomik düzeyini ve yetiştirdiği ürünlere verdiği önemi, Türkiyede kayısı üretilen bölgelerimizi ve illerimizi, yıllık kayısı üretimini, hangi ülkelere kayısı sattığımızıi, radyasyonun kayısılar üzerindeki etkilerini ve köylülerin bu davranışlarında nekadar haksız olup olmadığını ve recai beyin hobilerini tartışalım çıkarmı ozaman garbıçlıktan senin gözünde..

tabi olayı bu boyutuyla irdelemek lazım lütfen üstadım siz başlayın ilk olarak
Mesaj tarihi:
Kuru kayısı konusunda Türkiye dünyada ilk 5'te. Kuru incir'de ise en önemli ülke. Adamlar haklı ürünlerine sahip çıkmakta. Aslında hükümetlerin en başta buraları koruması lazım ama vodafone amca verince doları, hükümet nasıl boyun eğeceğini şaşırıyor. Ülkesini sevmeyen, toprağını sevmeyen bundan başka bir yönetim gelmedi arkadaş bu ülkeye. Adamlarda ufacık ülke sevgisi, toprak sevgisi, insan sevgisi yok.
Mesaj tarihi:
Viktor said:
ahaha istiyen dalga gecsin ben alkisladim bu koyluleri
(tu)(tu) aynen ben de. bu ülkenin eğitim bakımından üst seviyedeki grubu olan üniversite mezunları bile bazen hakkını arayamazken köylülerin bu tarz bir mektup yazması çok hoşuma gitti, mutlu oldum.
Mesaj tarihi:
Cons said:
said:
Gerekirse kuleye ve çalışanlara tüm pislikleri ve zararları yaparız.

ahahhaahahhah

senin kaysılarını da kurutmaya teşebbüs etseler görürdüm o zaman seni :X
  • Yeni Oluştur...