The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Merhabalar, paladinde Blessing of Prot seni fiziksel damage e immune ediyor ama threat dusurmuyor, merakım odur ki, Bubble ve hatta Devine intervation atılan target in Threatleri sıfırlanıyormu ? yoksa immunity gectikten sonra threat kaldıgı yerden aynen devammı,Bubbleda iken yaptıgınız aksiyonlar threat uretmeye devam ediyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: immunity gectikten sonra threat kaldıgı yerden aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 The_Delucian said: Bubbleda iken yaptıgınız aksiyonlar threat uretmeye devam ediyormu ? hearthstone yaparsan gerçek aggroyu alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Divine intervention combattan çıkardığı için sıfırlıyordur diye tahmin ediyorum ama bubble sıfırlamıyor. Bide wotlkle kimsenin kullanmadığı divine protectionı shield wall yapmışlar ek bilgi olsun http://wotlk.wowhead.com/?spell=498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 divine intervation sıfırlar shield sıfırlamaz bos hiçmi hiç sıfırlamaz hatta kendine attıysan aggro bile yapar eccuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bloodboilde bunun uzerine bişiler kurmaya calısıyorumda eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Geçici immunity veren skiller aggro azaltmaz arkidişler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 agro sıfırlamak için HS basacanson saniyede iptal edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 laga girip iptal edemessen gkick yiyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Gangren said: Geçici immunity veren skiller aggro azaltmaz arkidişler :p DI gecici bir immunity olmasina ragmen (3min) atanida, atilan hedefide treat listten siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Muhahah evet atanı listeden siliyor. Ben sık sık kullanırım mesela threat düşürmek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 burak o deil de ben gene guild degistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Löl yine mi attılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 axedice said: Muhahah evet atanı listeden siliyor. Ben sık sık kullanırım mesela threat düşürmek için :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar