aritra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ekşi ile eş zamanıl bi başlık olacak; ama paylaşılası rezillikteki bi yazı. özellikle son kısmı nasıl bi zihniyetle yazılmıştır anlamak mümkün değil. hiç birimiz üzülmedik zaten, odunuz, umarsız danalarız, kakayız.. Yazı linki "Başkaları da var! İstanbul'un göbeğinde, Ali Sami Yen'de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir! Burası sözün bittiği yerdir. Bu ülkede hiç kimse, hiçbir merci, sözü bitiren bu saygısız, bu umursamaz, bu artık hissizleşmiş insanlara bir şey diyemiyor. Hepimize yazıklar olsun!" bu yazının sadece bi kısmı; şeytan rock müziğin tam kalbinde vol.2 vakası sanki. hiç olmazsa "hepimize yazıklar olsun" ile bitiriyor yazıyı. evet, sizin gibilere yazıklar olsun diyorum.
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ciddiye almaya gerek yok, saçmalamış.
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Peki bu arkadaş düşünememiş mi konserin ortasında durup son dakika haberi yayınlamadıklarını?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Demokrasi mücahitleri siziiiii Daha bi konsere tahammülleri yok. Sonra kalkarlar türban bıdı bıdı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 trolleri beslemeye, zaman gastesini ciddiye almaya gerek yok
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gözü kapalı taraflı bakmanın açık kanıtı. Madem konserden bahsediyor , ya tv başında eğlence programlarını habere rağmen seyredenler veya o eğlence programlarını haberi duymalarına rağmen devam ettirenlere ne diyeceğiz ? Sg-1 in dediği gibi sanki ordaki insanlar olayın haberini orda anında alıyorlar da oturup yas tutacaklar. Satanist vs. demesi de tam saçmalık. Gİtsin baksın bakalım konsere kaç tane başı örtülü genç kız vardı konserde. Demekki onlar da satanistmiş. Şekilcilik işte..
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin Olayın kilit yeri, yazarın esas karın ağrısı ve prim yapmaya çalıştığı nokta şurasıdır.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya viktor ben koyacaktım ya of.. ayrıca adapazarında depremi kısa etek giyen sevgilisinin elini tutan üniversite öğrencileri yaptı. 7.4 YETMEDİ Mİİ!!!
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 off viktor ben c/pleyecektim :(
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben ateist agnostik aczmendi gordum babamin ateist agnostik aczmendisi var cumle icinde kullandim gene bi poh anlamadim peki bir insan ayni danda hem agnostik hem aczimendi hemde ateist nasil olabiliyor bunuda bir aciklarsa sevinirim
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Allah Allah ben de merak ettim "agnostik" in nasıl kötü bir anlamı varmış; bildiğin felsei bir doktrin agnostisizm.
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 engin ardıç ı hiç sevmem de,abi bu yazısı nedir ya,ilk kez görüyorum..hangi yıla ait bu?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu adam, Ali Bulaç, bu yazıyı kendi keyfince yazmadı muhtemelen, direktiflerle yazılmış bir yazı. Çünkü bombalama olayıyla ilgili yazılabilecek zilyon tane makale varken bu yazının yazılmış olması akla başka birşeyi getirmiyor. Cemaatçilerin ne kadar demograt olduğunu, bazı konularda içlerinde biriken kinleri ilk fırsatta dökmelerinden anlıyoruz böylece. Ha ekşi de de söylemişler, bu yazıyla beraber "laik"in bir küfür, bir hakaret olarak kullanılma devri de başlamış oluyor sanırım. Bu yazar bu yazıyla ilgili özür dilemezse bu gazete gözümde sonsuza kadar "namaz" kalacaktır.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Agnostik : Tanrı var yada yok bunu kanıtlayamayız , aslında olsun olmasın ihtiyaç duymuyorum gibi bir düşünceyi savunun kişi. Ateist:Tanrının varlığını red eden kişiler Aczimendi:Ya bu bir aşırı dinci tarikat değil miydi ?, ayıptır sorması bu 3 ü aynı anda bir insan nasıl olabilir kısaca imkansız.Tamamen laf kalabalığı yapmış boş kafa
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çok büyük bi hırsla yazılmış. çok büyük de saçmalanmış. ayıp ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sg-1 said: said: Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin Karın ağrısı varmış adamda harbiden
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 "Amcam inanmış..." diyesim geldi. Bir şeyh bir hayat kadınına demiş; "Ayıp , sende içki, zina, fuhuş her yol var. Vaz geçmeyecek misin bunlardan pis kadın? Silüetin zayıf." Hayat kadını da dönüp demiş ki; "Tamam ben göründüğüm gibi kötüyüm; ama bakalım sen şu göründüğün adam mısın?". Sözün bittiği yer, hepimize yazıklar olsun gerçekten. Böyle insanları barındırdığımız için.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sözün bittigi yer olsa üzülmeyecem de, bunlarin sözü bitmek bilmedi yillardir. Boyuna boyle mebesil yorumlar yapip, kendilerine inanacak salaklar da bulmalari sözün sürekli bir devinim içinde oldugunun gostergesi. Yansimasi da %47 mi acaba?
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 direk soyluyorum bu kelimeleri dava acarsa oderim tazminatini ulan bende oradaydim, hic birimizin haberi olmadi bombalamadan falan, cikista metroya binip taksime ekranlari goresiye kadarda olmadi. dert etme biz senden 10 kat daha insaniz
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 tamamen saçmalamış, takmaya bile gerek yok.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Arkadaşlar bu adam ne ilginç adam ya.Nefret ediyorum Zaman'dan ve yazarlarından.Bu arada link'e girip mail adresine bir iki bişeyler döktürün.iyi oluyor.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Metalci mi bafiledi valideni efendi ?
Öne çıkan mesajlar