Aramachus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam arkadaşlar , Laptopumu herzamanki gibi çalıştırdım fakat bu sefer internet kablomu taktıgım halde internete girmemeye başladı nedenının ne oldugunu anlayamadan diğer bilgisayarıma geçtim bu bılgısayarda aynı modeme baglı dırek bır kac sayfa denedım vede burada ınternetın calısmakta oldugunu gordum sonra bı laptop a restart cakıp bastan denedım bu sefer kablonun kopuk olduguna dair uyarı verdı o zaman ınternet kablomdan suphelenip diğer bilgisayarın yanına getırıp bu bılgısayarın ınternet kablosunu ona taktım hıcbır belirti yok restart attım gene belırtı yok ne yapmam gerek saatlerce ugrastım hıcbır belırtı yok vede ayrıca birşey eklemek isterim bugun acılısta ilk defa kaspersky gri renkte acıldı nedenını anlamıs degılım daha sonra bunlar oldu kaspersky ı kapatıpda denedım ama gene bı ısıme yaramadı kasperskyda sag sol kosede gri renkte uzerınde sarı bır tabela ile calısıyordu anlamıs deılım nedenını ama neden oldu bu olay cok yardıma ıhtıyacım var Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 lan driverlari baştan kurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şimdi: 1 - Öncelikle bold yazma, yenisin, burada iyi karşılanmaz. 2 - Update ederken Kaspersky, bağlantın kopmuş, veri tabanı hasarlı, update tamamlandığında düzelir. 4 - Önce buradan bir Ubuntu LiveCD indirip kartın doğru çalışıp çalışmadığını kontrol et, Ubuntu da bağlanamazsa servise götürmen gerekebilir modeline göre. Model ne? Eğer Ubuntu bağlanırsa Windows'a dönüp 4. maddeyi uygula. 3 - GEd'in dediği gibi, lan driver tamamen kaldırıp, CCleaner gibi program ile Registry'yi de temizledikten sonra tekrar LAN sürücülerini kur. (Tüm işlemler arasında bir kere baştan başlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Baya uzun bir iş bu ama neredeyse kaspersky ı 2 aydır deneme suresı bıtmıs olarak kullanıyorum modeli ise Fujitsu - Siemens amilo m7440g pekı neyden kaynaklanabılır ki ? en son ultima online mondaind legacyı ındırdım kurdum sonra kapattım actım bılgısayarı sabah ve bu durumda uo yu kaldırdım gene duzelme yok yanı uo dan olacagını sanmıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ubuntu ile çalışır o. Bir LiveCD ile kartını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 650 MB lık sey :S hayır kısaca programsız nasıl anlayabılırım uzerıne 2 kere tıkladıgımda bılgısayarın ıcındekı mavı renkler war ama kablo kesık gozukuo anlamıs degılım repair dedıgımde ıse tcp gibi şeyler dio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bilgisayar ip alamıyor olabilir, bu durumda elinle vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar