RealBuzzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gözlerinizi kısarsanız daha kolay dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 resmen saat yönünde dönüyor yahu.. Aksini nasıl görebiliyorsunuz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ne perspektifi ya düpedüz kandırmaca bizi zeki hissettirmeye çalışıolar adshuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben sağlak bi insanım ama bu gif i her ilk gördüğümde saat yönünün tersine dönüyor sonradan uğraşınca saat yönüne döndürebiliyorum bu işte bir gariplik yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hiç eğlenceli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Herkes görüyor işte iki yönde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Emaleth said: gif'in yön değiştirdiği filan yok. açıklama için gerçekten çok süper yakalanmış açımıza bakalım. 2pacAmaruShakur said: süper bi açı yakaladım efenim bu açıdan bakınca kadının sağ ayağı havadadır diye düşünüyorsanız, saat yönünün tersine dönüyor olacak kadınınız. yok derseniz ki anacım bunun sol ayağı havada, o zaman hanımınız saat yönüne dönecek. her şey bakış açısı, her şey perspektif. saygılar. bu resimde düpedüz kadının sağ bacağı havada bence, sol bacağı havada olsa sol bacağın üst baldır kısmının daha geniş görünmesi gerekirdi. hareketli gif e ilk baktığımda hep saat yönünün tersine dönüyor, aşağıdaki yazıya bir an bakınca hemen ters yöne dönmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben ne yaparsam yapiyim kadının saat yönünde döndüğünü görüyorum. ne tarafından bakarsam bakiym saat yönü yav nası saat yönünün tersine görüyosunuz anlayamadımki =/ edit: OHA KADIN SAAT YÖNÜNÜN TERSİNE DÖNMEYE BAŞLADI BİAN çözdüm olayı gif kahpe dönüyo tersine bi süre sonra sdfgsdh evet dikkatli bakınca anlaşılıyo bianda çaktırmadan dönüverdi yine aha cidden hem havadaki bacağını çeviripte tekrar tersine dönüyo izleyin bi süre anlıcaksınız aha lan buldum sonunda! hatta pcde vidyo çekme programı söylerseniz gösteririm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tamam işte diyoruz ya algıyla alakalı diye fasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi alakası yok bunun sağla solla bal gibi yiyolar hepinizi, facebookta vardı zaten. şimdi paticik inanıyor mu buna? aman allahım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok bekle bi 25-30 saniye izle kadın kendisi yön değiştiriyo, 25 30 saniye kesintisiz izlemeyenler de bianda algısı döndü sanıyo galiba. ama kadın bildiğin yön deiğştiriyo yani hiç algıyla falan alakasız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben çeviremiorum valla saat yönünün tersine dönüo daha da değişmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sabir ayakla onun yansımasına odaklanın. o zaman istediğiniz tarafa dönüyor. ben döndürmekle kalmadım, amuda falan kalktı kız. parende falan atmaya başladı. nolacak şimdi? dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 vay be çok zekiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu olayın zekayla bir alakası yok ki! Beynimizi oraya buraya saldıran bir köpek gibi olduğunu varsayalım. ... ve bizimde bu köpeği bir zincirle bağlamamız gerekiyor. Peki bunu nasıl yapabiliriz. şimdi kadının sağa doğru hereket ettiğini görüyoruz. gözlerinizi ekrandan ayırın ve başka bir yere bakın! bu sırada ekrandaki görüntüyü sola doğru hareket ettiğini hayal edin. tekrar mönitöre dönün kadının sola doğru döndüğünü görüceksiniz. aynı işlemi sağa doğru döndürmek içinde anlattığım yolu tekrar yapımız. not: çok lak lak bir kişi iseniz. yani hayatınızda hiç beyninizi yorma cesaretiniz olmadıysa becerememeniz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Babamı çağırdım baba dedim ne tarafa dönüyor, saat yönüne dedi, ben de o sırada tersini görüyordum. Gif'te bir çakallık yok yani :P , göz kırpıp odak değiştirince vs. yönü değişiyor sürekli, algıyla alakalı bence de, Emaleth'e +zilyon veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ilk basta sag ayagının üzerine basarken sonra sola basıyor bariz. öle bakıs acisi vs yalan, direk giften kaynaklı, amma tartısmıssınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Emaleth said: gif'in yön değiştirdiği filan yok. açıklama için gerçekten çok süper yakalanmış açımıza bakalım. 2pacAmaruShakur said: süper bi açı yakaladım efenim bu açıdan bakınca kadının sağ ayağı havadadır diye düşünüyorsanız, saat yönünün tersine dönüyor olacak kadınınız. yok derseniz ki anacım bunun sol ayağı havada, o zaman hanımınız saat yönüne dönecek. her şey bakış açısı, her şey perspektif. saygılar. o kadar açıklama yazdık, ille de dönüyo diyorsunuz hala. hayır efendim dönmüyor. ahan da yukarıdaki snapshotın bikinili versiyonu. aynı karede perspektifi görmeniz için hanım kızımıza bikini ekledim. şimdi de dönüyo deyin, görelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hatta "ben açmıştım!" diyeyim!!1111 bütün bu "dönüyor mu dönmüyor mu" geyiğinin yapılmışı da vardı, amerika'yı yeniden keşfetmişsiniz boşa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar