Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 valla biz 3-4 kişi denedik hepimiz döndürüyoruz 2 tarafa da hatta kitliyorum bazen ben bunu 90 derecelik açıyla bi gidio bi gelio fln komik oluo. sanmıyorum süper zeki oldugumu göz yanılması flndır.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahuahuu abi bu ne? iş yerindekilere gösterdim inanmadılar fake yapıyorum sandılar, hatta biri mousetan elini çek dedi hahuhu
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çok kastım ama beni umursamazca kendi istediği yöne dönüo ..
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gözümü kırparak istediğim yöne dönüyor :)
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eskiden bütün akşamımı öbür tarafa döndürmke için harcamıştım yine deniyorum hiç bi zaman başaramadım tek yön sadece saat yönüne dönerken görüyorum =/
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 iki tarafa da dönüyo bana göre.ama şu lanet calculus u geçemiyorum.sdf
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 SHUTDOWNASDAS said: Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz sahsen her iki tarafıda görebildim AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 -Dark_Angel- said: SHUTDOWNASDAS said: Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz sahsen her iki tarafıda görebildim AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS sen gülme lan
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yorumlar efsane.. burdan turklerin cogunun super zeki oldugunu mu cikartmaliyiz yoksa o muthic zekaya sahip oldugumuzu iddia eden arastirmacinin(!) yanlis analiz yaptigini mi?
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Of göremedim ben. Üzgünüm ay küm yetmiyoranzi.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 monitoru ters çevirince terse donuyo
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nasil ya? as once saga donuyodu simdi sola. ama tekrar saga donmuyo o kadar kastim. bi suru bakmamak mi lazim acaba. cok ilginc ya. edit: kendimce cozdum sanirim. saga donmesi icin sag alta odaklaniyorum, ayagi takip etmiyorum. ayni sey sol icinde gecerli. asdfghj supermis lan.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Luriel said: bu gif yön degiştirio. görmüştüm daha önce.
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hotdog said: Luriel said: bu gif yön degiştirio. görmüştüm daha önce.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahahaha abi çok komik ya kafasına göre yön değiştiriyo direk gif in kendisiyle alakalı bence ahaha :=)
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bunu bide bilgisayara kaydettim aşırı hızlı dönüo bilgisayarımda bide onla deneyin varya nasıl zor oluyo ama yinede çevirebiliosun o hızda istediğin yöne
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gif'in yön değiştirdiği filan yok. açıklama için gerçekten çok süper yakalanmış açımıza bakalım. 2pacAmaruShakur said: süper bi açı yakaladım efenim bu açıdan bakınca kadının sağ ayağı havadadır diye düşünüyorsanız, saat yönünün tersine dönüyor olacak kadınınız. yok derseniz ki anacım bunun sol ayağı havada, o zaman hanımınız saat yönüne dönecek. her şey bakış açısı, her şey perspektif. saygılar.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mason bu kadın not: her anlaşılmayana mason deme refleksi :P
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben o resme bakınca hangi yöne istersem o yöne doğru görüyorum kadını da yeterince odaklanınca öbür tarafa döndürebiliyorum. gizli solak mıyım yoksa edit = hepimiz solağız
Öne çıkan mesajlar