Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeka kavrama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla biz 3-4 kişi denedik hepimiz döndürüyoruz 2 tarafa da
hatta kitliyorum bazen ben bunu 90 derecelik açıyla bi gidio bi gelio fln komik oluo. sanmıyorum süper zeki oldugumu göz yanılması flndır.
Mesaj tarihi:
eskiden bütün akşamımı öbür tarafa döndürmke için harcamıştım yine deniyorum hiç bi zaman başaramadım

tek yön sadece saat yönüne dönerken görüyorum =/
Mesaj tarihi:
SHUTDOWNASDAS said:
Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz

sahsen her iki tarafıda görebildim

AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS
Mesaj tarihi:
-Dark_Angel- said:
SHUTDOWNASDAS said:
Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz

sahsen her iki tarafıda görebildim

AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS

sen gülme lan
Mesaj tarihi:
yorumlar efsane..
burdan turklerin cogunun super zeki oldugunu mu cikartmaliyiz yoksa o muthic zekaya sahip oldugumuzu iddia eden arastirmacinin(!) yanlis analiz yaptigini mi?
Mesaj tarihi:
nasil ya? as once saga donuyodu simdi sola. ama tekrar saga donmuyo o kadar kastim. bi suru bakmamak mi lazim acaba. cok ilginc ya.

edit: kendimce cozdum sanirim. saga donmesi icin sag alta odaklaniyorum, ayagi takip etmiyorum. ayni sey sol icinde gecerli. asdfghj supermis lan.
Mesaj tarihi:

gif'in yön değiştirdiği filan yok.
açıklama için gerçekten çok süper yakalanmış açımıza bakalım.

2pacAmaruShakur said:

süper bi açı yakaladım

efenim bu açıdan bakınca kadının sağ ayağı havadadır diye düşünüyorsanız, saat yönünün tersine dönüyor olacak kadınınız. yok derseniz ki anacım bunun sol ayağı havada, o zaman hanımınız saat yönüne dönecek.

her şey bakış açısı, her şey perspektif.

saygılar.
Mesaj tarihi:
ben o resme bakınca hangi yöne istersem o yöne doğru görüyorum
kadını da yeterince odaklanınca öbür tarafa döndürebiliyorum. gizli solak mıyım yoksa
edit = hepimiz solağız
  • Yeni Oluştur...