elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 noluyomuş sağ tarafı kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bende takla atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 valla biz 3-4 kişi denedik hepimiz döndürüyoruz 2 tarafa da hatta kitliyorum bazen ben bunu 90 derecelik açıyla bi gidio bi gelio fln komik oluo. sanmıyorum süper zeki oldugumu göz yanılması flndır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahuahuu abi bu ne? iş yerindekilere gösterdim inanmadılar fake yapıyorum sandılar, hatta biri mousetan elini çek dedi hahuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çok kastım ama beni umursamazca kendi istediği yöne dönüo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gözümü kırparak istediğim yöne dönüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eskiden bütün akşamımı öbür tarafa döndürmke için harcamıştım yine deniyorum hiç bi zaman başaramadım tek yön sadece saat yönüne dönerken görüyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 iki tarafa da dönüyo bana göre.ama şu lanet calculus u geçemiyorum.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 süper bi açı yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 SHUTDOWNASDAS said: Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz sahsen her iki tarafıda görebildim AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 -Dark_Angel- said: SHUTDOWNASDAS said: Eğer siz diğer yönde ve istediğinz zamn istediğinz yere dönerken görürseniz müthiç bi zekaya sahip olabilrsnz sahsen her iki tarafıda görebildim AHHAHAHAHAHAHAAHAHA ASDFASDADFHSDFHSADFAS sen gülme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yorumlar efsane.. burdan turklerin cogunun super zeki oldugunu mu cikartmaliyiz yoksa o muthic zekaya sahip oldugumuzu iddia eden arastirmacinin(!) yanlis analiz yaptigini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Of göremedim ben. Üzgünüm ay küm yetmiyoranzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 üstüme gelmeyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 monitoru ters çevirince terse donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 amuda kalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nasil ya? as once saga donuyodu simdi sola. ama tekrar saga donmuyo o kadar kastim. bi suru bakmamak mi lazim acaba. cok ilginc ya. edit: kendimce cozdum sanirim. saga donmesi icin sag alta odaklaniyorum, ayagi takip etmiyorum. ayni sey sol icinde gecerli. asdfghj supermis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Luriel said: bu gif yön degiştirio. görmüştüm daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hotdog said: Luriel said: bu gif yön degiştirio. görmüştüm daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahahaha abi çok komik ya kafasına göre yön değiştiriyo direk gif in kendisiyle alakalı bence ahaha :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bunu bide bilgisayara kaydettim aşırı hızlı dönüo bilgisayarımda bide onla deneyin varya nasıl zor oluyo ama yinede çevirebiliosun o hızda istediğin yöne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gif'in yön değiştirdiği filan yok. açıklama için gerçekten çok süper yakalanmış açımıza bakalım. 2pacAmaruShakur said: süper bi açı yakaladım efenim bu açıdan bakınca kadının sağ ayağı havadadır diye düşünüyorsanız, saat yönünün tersine dönüyor olacak kadınınız. yok derseniz ki anacım bunun sol ayağı havada, o zaman hanımınız saat yönüne dönecek. her şey bakış açısı, her şey perspektif. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mason bu kadın not: her anlaşılmayana mason deme refleksi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 EEMAUEHAUEHAUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben o resme bakınca hangi yöne istersem o yöne doğru görüyorum kadını da yeterince odaklanınca öbür tarafa döndürebiliyorum. gizli solak mıyım yoksa edit = hepimiz solağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar