Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyede bu kadar ac insan varken neden evcil hayvan....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmek said:
said:
Ilginc olmayi siradan ve monotone bir kisi olmaya her zaman tercih ederim. Bu iltifatin icin tesekkur ederim.

+1
her ne kadar lübizm enliklerinde sportane bir yaşam sürsek de asmizm penceresinden olaylara bakınca aslında insanın doğal çerçevesinin ne kadar dar olduğunu görüyoruz.
monotone hayatın sınırları geniştir. Vardır ama geniştir.
Sen kapıyı kırıp içerdeki Keep Lordu öldürünce keep senin tarafına geçio. Ve orda en tepede banner dikme yeri var. SEn gidip koyarsan bannerını guildinin, ki ya guild leader olman lazım ya da standart bearer (guildde bi rank) o keepi claim etmiş oluosun. O keep sizin tarafta oldukça Guild e XP geliyor sabit ve bu şekilde rank atliosun. Keepi aldığın zaman senin npclerin spawnlanio senin keep lordun çıkıo işte üste trainer dır merchantdır falan spawn oluo. Ama karşı taraf tekrar toparlanıp alabilir gayet geri. Sen o rvr zoneundaki keepleri ve battle objectiveleri(keep olmayan stratejik noktalar var) ele geçirince senin tarafın barı, ilerlemeye başlıyor. ve belli bi noktayı geçince. Zone senin realmin controlünde oluyor bu da işte san xp bonusu falan filan kazandırıyor. Genel hatlarıyla bütün zonelar bu şekilde çalışıyor. DAha şehir ele geçirmece yapmadım tier 3 ve tier 4 zoneları kapalı olduğu için o yüzden o konuda bişey diemem.
Of 2 aylık köpek nası çıkar o demirlerden ne kadar uzağa gidebilir anasını satim ya.
Yok hayvan resmen.
Napıcak lan bu hayvan dağ başında aç aç.
ooooof buraya yazcak kadar çaresizim resmen.

Ben de o kadar çok övgü okudum ki dayanamayıp bir de imax de gittim filme ve cidden fark ediyormuş. En az HDTV düz TV kadar fark var arada; ekranın boyutu bir yana görüntüler çok daha net ve atmosfere daha rahat kapılıyorsunuz.

Dediğin gibi 70 mm makaralarla çekiliyor ancak 2 dakika 30 saniyelik çekimler yapılıyor, Dark Knight'ın 20 ila 30 dakikası IMAX tekniğiyle çekilmiş. Özellikle Nolan'ın dikey sahnelerde IMAX'den bolca faydalandığını görebiliyoruz. Önümüzdeki yıllarda birçok yönetmenin IMAX'e el atmasıyla yeni çekim teknikleri de ortaya çıkacaktır.

35 mm ile 70 mm arasındaki genişlik farkı şu resimde çok açık görülüyor özellikle açık alanlarda bambaşka bir duygu yaşatıyor.

saygılar
iyigeceler

Ben bunu anlamadım ama Ekmek yazdığı için +1
Mesaj tarihi:
Ekmek, haklisin ama gozden kacirdigin noktalar var.

Bölgeye girebilmek için iki yol var, sığınağın altından sürünüp içerden kiliti açmak, ya da geçit evine gidip kiliti açabilirisiniz, ya da askerin sigara molası vermek için dışarıya çıkmasını bekleyin, üzerinden geçit evinin anahtarını alabilirsiniz. Bölgeye girdiğiniz zaman kuzeyde bölgenin sonundaki büyük binaya gidin, burdaki kayıt binasında, her 30-60 saniyede bir sovyet askeri beliriyor, burada adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Küçük metal kapının önüne bir ayı tuzağı yerleştirirseniz, takılan biri olduğu zaman bir çığlık sesi duyacaksınız, tabii ardından başka bir asker çıkacak, isterseniz deneyebilirsizin.

Evet, amacımız yeni kayıt binasına girmek, binaya yaklaşın ve üçüncü kattaki pencerden geçin.Mutfağın dışından şeker torbasını aldıktan sonra, bodrumdaki jeneratore patlayıcıyı kullanın., patlama sonrası elektrik kesilecek, böylece telllerden elektrik geçmiycek. Kuzeydeki geçti açın ve ana kayıt binasına doğru yola koyulun. Yemekhanedeki tanka bomba koymayı untmayın. Patlayıcı şarjını kuzeybatıdaki depolama odasında bulabilirsiniz. Patlayıcıyı tankın arkasına yerleştireceksiniz. Ana kayıt binasına girdiğiniz zaman buraya girme göreviniz tamamlanacak. Project: Omega hakkında bilgi toplama görevini bu bölümde yapamazsınzın, öncelikle vacuum tüpünü bulmanız gerek, bunu bulacağınız yerler; Sw deposunun güney kısmındaki depoda, ya da batı kısmındaki dolapta veya deponun doğusundaki banyoda bulunan dolapçığa bakın. İkinci kattaki security kodunun yazdığı notu bulmamız lazım. İlk kattaki security odasına doğrı gidin ve kompüter odasına girin. Vacuum tüpünü kompütöre kullanarak kodu girin, arşive girin.

Sırada proje hakkındaki kaseti bulmak var, kuzeydeki duvardaki robot kaset çaları bulun, girin ve kağıdı alın. Okumayı bitirdiğiniz zaman alarm çalacak ve askerler aramaya çıkacak. İlk kattaki giriş kilitlenmiş durumda, tek çıkış yolu alt kattaki çamaşırhane, gidin ve çıkın.

Anlatabilmisimdir umarim.
Mesaj tarihi:
Kody of Curse made an awesome summary of all new things they learned on Wrath of the Lich King during the presentation at Blizzard HQ.

Raiding Changes

• Similar to World of Warcraft: The Burning Crusade, all 5-person dungeons will have a Heroic mode
• All raid dungeons in Wrath of the Lich King will have both 25-person and 10-person versions
- 25-person raiding progression is not dependent on 10-person raiding; players will not have to obtain keys or attunements in 10-person raids to participate in 25-person raids
- 10- and 25-person raids both have their own, independent progression paths
• Players will receive more, higher level rewards for completing the 25-person raid dungeons over the 10-person version

The Deathknight class

A quick description of some of the spells:

• Death Coil -- Depletes all Runic Power, dealing 600 damage to a non-Undead target, or healing 900 damage on a friendly target.
• Death Grip -- This is the Death Knight's "taunt" ability. It also pulls the target to the Death Knight, forcing them to attack the Death Knight for a short amount of time. Yes, I said pulls the target; Blizzard is going to allow players to move mobs in the expansion both with Death Grip, and other knockback/pull abilities. This works on players too, so PvP balance ahoy!
• Chains of Ice -- Roots the target in place. When the spell fades, it places a snare on the target that reduces in potency as the duration runs out.
• Raise Dead -- Raises a nearby corpse to fight for the Death Knight for 2 minutes. If used on a player corpse, the player has the option to play as the ghoul for the duration -- gaining access to the ghoul's abilities.
- The ghoul has the ability to do the following:
-- Leap to the target
-- Rend for decent damage-over-time
-- Stun target, and of course more
• Death Pact -- Sacrifices the raised ghouls to heal the Death Knight.
• Death and Decay -- Targeted, AoE Damage-over-time which pulses similar to the Paladin spell Consecration. Anyone affected by Death and Decay has a chance to be feared.
• Frost Presence -- Increases Armor by 45% and allows the Death Knight to generate 25% more threat. Only one presence can be active at any time.
• Unholy Presence -- Increases Attack Speed and Movement speed by 15%. Only one presence can be active at any time. This was described by Tom Chilton as the "PvP" presence.
• Anti-magic Shield -- Reduces the damage of the next magical spell cast on the Death Knight by 75%. It also converts the damage reduced into Runic Power.
• Strangulate -- Depletes all Runic Power, dealing minor damage and silencing the target for up to 5 seconds.
• Summon Deathcharger -- Allows the Death Knight to summon a Deathcharger mount. This mount is acquired through quests, similar to the Paladin and Warlock land mounts.

A quick recap of the information Curse were told about the Death Knight:

• Death knights will be available to all players with level 55 characters
• Players can create one death knight per realm, per account
• Death knights can be any of the races
• Once created, death knights can undertake a series of quests to introduce the player to the new class and its associated lore
• Death knights utilize a rune system as their resource mechanic
- Three different rune types are available: Unholy, Frost, and Blood
- These runes allow death knights to cast spells and abilities; spells can cost any combination of these runes
- Spent runes automatically refresh after a set period of time, similar to a rogue’s energy bar
- The death knight will have the ability to customize which array of six runes is currently available
• As rune abilities are used, the death knight also generates another resource called Runic Power
- The death knight will have several abilities that cost all available Runic Power, with varying levels of effectiveness based on total Runic Power spent
- Runic Power decays over time if it’s not spent, similar to a warrior’s rage bar
• The death knight has three different presences to use: Blood, Frost, and Unholy; each presence grants the death knight a unique buff that will allow him or her to fulfill different roles in combat
• The death knight can serve either as a tank or as a melee-based damage-dealing class
• Death knights are designed to be highly viable tanking, magic-using characters
• Death knights will have the ability to summon undead guardians to fight by their side
• Death knights will have the ability to summon a Deathcharger mount.
Mesaj tarihi:

Now, this is a story all about how
My life got flipped-turned upside down
And I liked to take a minute
Just sit right there
I'll tell you how I became the prince of a town called Bel Air

In west Philadelphia born and raised
On the playground was where I spent most of my days
Chillin' out maxin' relaxin' all cool
And all shootin some b-ball outside of the school
When a couple of guys
Who were up to no good
Startin making trouble in my neighborhood
I got in one little fight and my mom got scared
She said 'You're movin' with your auntie and uncle in Bel Air'

I begged and pleaded with her day after day
But she packed my suite case and send me on my way
She gave me a kiss and then she gave me my ticket.
I put my walkman on and said, 'I might as well kick it'.

First class, yo this is bad
Drinking orange juice out of a champagne glass.
Is this what the people of Bel-Air Living like?
Hmmmmm this might be alright.

But wait I hear there're prissy, wine all that
Is Bel-Air the type of place they send this cool cat?
I don't think sow
I'll see when I get there
I hope they're prepared for the prince of Bel-Air

Well, the plane landed and when I came out
There was a dude who looked like a cop standing there with my name out
I ain't trying to get arrested
I just got here
I sprang with the quickness like lightening, disappeared

I whistled for a cab and when it came near
The license plate said fresh and it had dice in the mirror
If anything I can say this cab is rare
But I thought 'Now forget it' - 'Yo homes to Bel Air'

I pulled up to the house about 7 or 8
And I yelled to the cabbie 'Yo homes smell ya later'
I looked at my kingdom
I was finally there
To sit on my throne as the Prince of Bel Air
Mesaj tarihi:
abi diablonun sol tassani, tyraelin kuyruguyla horadric kazanda 2 saat kaynaticaksin once, sonra amazon memesi ekleyip onun pembelesmesini bekliceksin, karisim necro kulagi kivamina gelince bunlarin hepsini suzgecten gecirip rakanishu derisinde uc gun bekleticeksin. ucuncu gun sonunda bu karisimi ic, o zaman erkek cocugun olur, adini da falafel koyarsin.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Abi lütfen kendinle çelişiyorsun ya.Humanistim diyipte bir insana kesin hüküm giydirip değiştirilemez bir pozisyona sokuyorsun.Hapisin amacı insanların pişman olmalarını sağlayıp doğruya yöneltmek.Biraz dengesiz bir yöntem ama böyle.Şartlı tahliye denen şey bu yüzden var.

Benim humanizmim baska bir insanin humanizminin basladigi yere kadardir, ben asla baskasina islenmis bir sucu humanist oldugum icin gormezden gelemem. Bana karsi islenmis suclari belki zamnala affedebilirim ancak, devlet dahil olsan baska bir insana suc islemis birini affetme yetkisine sahip olabilecegine inanmiyorum. Ceza senin icindir ancak karsi tarafin yasadigi TRAVMAYI azaltmaz. Tahliye ve hukuk sistemini sahsen devlete karsi islenmis suclarda kabul edilebilir buluyorum.

Akhlaur said:
İnsan en aşağılık varlıktır doğrudur.Şimdi şerefli ve onurlu hareketleri davranışları ve duyguları düşün.Sadakat diyelim.Bir hayvanın sadakati (sana bana değil sürüsüne yada ailesine) çok şahanedir.Almanya da anneler çocuklarını öldürüyor (almanya örneğini bildiğim için verdim başka yerlerde de olabilir) param yok bakamam ben buna diye.Çocuk yeni doğmuş falan da değil üstelik 2 5 7 10 fark etmiyor.Özellikle doğu bölgesinde ölü çocuklar bulunuyor sürekli.

Cocugunu olduren anne zaten bu kisisel tatmini icin cocuk yapmis bu sistemin zavalli carklari arasinda heba olmus bir insandir. Onu kurtarmak veya o tip insanlara sahip cikmak egildir emel, onlarin oyle olmasini engellemektir.

Akhlaur said:

Doğanın bir düzeni vardır senin en vasıflı olman en güzel olman demek değil ki.Bu yaptığın bana direk elfleri hatırlattı.En güzel ve en iyi özellikleri olan ırk biziz diye burunlarını kaldırdılar.Kitabı okurken vay godoş azcık gözünü açsana len diyoruz ama şu durumda da bir bakınıversen lütfen.Doğanın bir düzeni vardır dediğim gibi.Doğa da herkes eşittir.Önemli olan da odur zaten sen neye kıyaslayarak kendini daha önemli sayıyorsun.Yapma bence.

Dogada herkez esit olsa keske, malesef hayat geldigi cografyadan tutda maddiyata, tarimsal topraklara sahip plmaya kadar esitsiz bir dunya vardir..
Mesaj tarihi:
Recall06 said:
Akhlaur said:
Abi lütfen kendinle çelişiyorsun ya.Humanistim diyipte bir insana kesin hüküm giydirip değiştirilemez bir pozisyona sokuyorsun.Hapisin amacı insanların pişman olmalarını sağlayıp doğruya yöneltmek.Biraz dengesiz bir yöntem ama böyle.Şartlı tahliye denen şey bu yüzden var.

Benim humanizmim baska bir insanin humanizminin basladigi yere kadardir, ben asla baskasina islenmis bir sucu humanist oldugum icin gormezden gelemem. Bana karsi islenmis suclari belki zamnala affedebilirim ancak, devlet dahil olsan baska bir insana suc islemis birini affetme yetkisine sahip olabilecegine inanmiyorum. Ceza senin icindir ancak karsi tarafin yasadigi TRAVMAYI azaltmaz. Tahliye ve hukuk sistemini sahsen devlete karsi islenmis suclarda kabul edilebilir buluyorum.

Akhlaur said:
İnsan en aşağılık varlıktır doğrudur.Şimdi şerefli ve onurlu hareketleri davranışları ve duyguları düşün.Sadakat diyelim.Bir hayvanın sadakati (sana bana değil sürüsüne yada ailesine) çok şahanedir.Almanya da anneler çocuklarını öldürüyor (almanya örneğini bildiğim için verdim başka yerlerde de olabilir) param yok bakamam ben buna diye.Çocuk yeni doğmuş falan da değil üstelik 2 5 7 10 fark etmiyor.Özellikle doğu bölgesinde ölü çocuklar bulunuyor sürekli.

Cocugunu olduren anne zaten bu kisisel tatmini icin cocuk yapmis bu sistemin zavalli carklari arasinda heba olmus bir insandir. Onu kurtarmak veya o tip insanlara sahip cikmak egildir emel, onlarin oyle olmasini engellemektir.

Akhlaur said:

Doğanın bir düzeni vardır senin en vasıflı olman en güzel olman demek değil ki.Bu yaptığın bana direk elfleri hatırlattı.En güzel ve en iyi özellikleri olan ırk biziz diye burunlarını kaldırdılar.Kitabı okurken vay godoş azcık gözünü açsana len diyoruz ama şu durumda da bir bakınıversen lütfen.Doğanın bir düzeni vardır dediğim gibi.Doğa da herkes eşittir.Önemli olan da odur zaten sen neye kıyaslayarak kendini daha önemli sayıyorsun.Yapma bence.

Dogada herkez esit olsa keske, malesef hayat geldigi cografyadan tutda maddiyata, tarimsal topraklara sahip plmaya kadar esitsiz bir dunya vardir..

*Your humanism skill has just increased %0.1*
Mesaj tarihi:

On your mark ready set lets go
Dance floor pro I know you know
I go psycho when my new joint hit
Just cant sit
Gotta get jiggy wit it
Ooh thats it
Now honey honey come ride
Dkny all up in my eye
You gotta prada bag with alotta stuff in it
Give it to your friend lets spin
Everybody lookin at me
Glancin the kid
Wishin they was dancin a jig
Here with this handsome kid
Ciga-cigar right from cuba-cuba
I just bite it
Its for the look I dont light it
Illway the an-may on the ance-day oor-flay
Givin up jiggy make it feel like foreplay
Yo, my car, yo its infinite-
Ha ha
Big willie styles all in it
Gettin jiggy wit it

Chorus:

Na na na na na na na nana
Na na na na nana
Gettin jiggy wit it
Repeat 3x

What you wanna ball with the kid
Watch your step you might fall
Trying to do what I did
Mama-unh mama-unh ima come closer
In the middle of the club with the rub-a-dub, unh
No love for the haters, the haters
Mad cause I got floor seats at the lakers
See me on the fifty yard line with the raiders
Met ali he told me Im the greatest
I got the fever for the flavor of a crowd pleaser
Dj play another
From the prince of this
Your highness
Only mad chicks ride in my whips
South to the west to the east to the north
Bought my hits and watch em go off a go off
Ah yes yes yall and ya dont stop
In the winter or the (summertime)
I makes it hot
Gettin jiggy wit em

Chorus

Eight-fifty i.s. if you need a lift
Whos the kid in the drop
Who else will smith
Livin that life some consider a myth
Rock from south street to one two fifth
Women used to tease me
Give it to me now nice and easy
Since I moved up like george and wheezy
Cream to the maximum I be askin em
Would you like to bounce with the brother thats platinum
Never see will attackin em
Rather play ball with shaq and um,
Flatten em
Psyche
Kiddin
You thought I took a spill
But I didnt
Trust the lady of my life she hittin
Hit her with a drop top with the ribbon
Crib for my mom on the outskirts of philly
You trying to flex on me
Dont be silly
Getting jiggy wit it
Mesaj tarihi:
Kurduğun cümlelerdeki benzetmelere, kelime oyunlarına, o harika düşünüş tarzının kelimelerine yansımasına bayılıyorum Recall06...özellikle tuğlalı felan bi tane vardı o süper...

edit: lan 5 yılda bir mesaj yazan benim gibi birini bile çileden çıkarmak üzeresin mesajlarınla...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...