Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya abi zlemdie bi kıza çıkma teklifi ettim kız tamam olur ama bi tanışalım önce flm ddi iki gün sonna bişiiler konuşurken ddki yaa ben bi çocukla çıkıom adı kurtuluş ark kalalım ddi deliye dndüm bi kaç hafta sonna yağmur die bi kıza çıkma teklif ettim kız tokatı basıp gitti neler oluo bunnara arkadaşlar yaaa ?? :-?[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Buradan çıkan sonuç sen karşındakine değer vermezsen, birisi ile çıkayım da kimle çıkarsam çıkayım diyerek her bulduğuna atlarsan şapa oturursun. Ne o öyle, arabana benzin mi alıyorsun her hafta...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kusura bakma ama doğru sölüyo sen karşındakini tanımadan teklif edersen olcağı budur yani cok hafife alıyosun sen bence :([signature][hline][ quote ]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: [ /quote ]
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 fedaykin'e +1. "kız olsun çamurdan olsun" mantığı sux.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hormonlarınızı zaptetmeyi öğrenin biraz. kaba olacak ama azıyosunuz saldırıyosunuz ilk önünüze gelene sonra ay aşık oldum ay seviyorum ölüyorum diyosunuz. sonra bi de tatlı niyetine "aşk kavramının içini boşaltuyoloaar" diyosunuz. beni sinirlendiriyosunuz.. yapmayın etmeyin güzel kardeşim..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 deneme[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] [ img ]http://www33.brinkster.com/con4n/ian.jpg[ /img ]
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: fedaykin, 28 Mart 2004 19:17 tarihinde demiş ki: Buradan çıkan sonuç sen karşındakine değer vermezsen, birisi ile çıkayım da kimle çıkarsam çıkayım diyerek her bulduğuna atlarsan şapa oturursun. Ne o öyle, arabana benzin mi alıyorsun her hafta... "araban benzinmi alıyorsun" lafı biras abartı olmamışmı :)
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Birde şunu iyi bilelim ki burası Türkiye Amerika deil.. Şimdi diyeceksiniz ne alaka? Şimdi şöle bişi var Amerikada gerçekten yolda yürürken bi kıza sarkarsanız onunla çok kısa sürede (1-2 gün ve daha kısa) yatabilirsiniz (MILF saçmalığından bahsetmiorum).. Ancak Türkiye de bu böle deil ben duyduklarımdan biliorum.. Türkiyede "namus" denilen saçma bi kavram var.. kız namusum gidecek diye kimseyle yatmıyo 20 yaşına kadar ondan sonrada evleniyo o zaman yatıyo.. hayır bu çoğunlukda böyle eksepsiyonlarda var tabii bir çok.. ama genelde durum bu olduna göre kolay gelsin bize.. :) O duyduğuma gelince şöyle (ark anlattı): Şimdi bunlar bi kaç kişi sohbet ediolarmış.. aralarında 1 kız varmış. laf oraya nası geldi bilmiom ama kız demiş "100 milyon verseler g.tümü veririm iyi para, nası olsa namusum gitti bi kere, erkek arkadaşımla yattım" demiş olay da bu...
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Namus saçma bir kavram değil. Sadece Türkiyede ve diğer müslüman topluluklarda abartılıyor. Namus zaten birazda dini kökenimize bağlı.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Siamon, 28 Mart 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Türkiyede "namus" denilen saçma bi kavram var.. Abartilmadigi surece sacma oldugunu sanmiyorum.. Ne yani, biriyle tanisip iki gun sonra yatip iki gun sonra da ayrilmak, ertesi gun ayni donguyu bir baskasiyla yasamak cok mantikli veya ahlakli birsey mi sence?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Aurora Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 i love this zihniyet :P (şimdi 'this zihniyet' nedir? kimse üstüne alınmasın :) öyle flört falan toptan saçma gelio bana, yani ben de bilmiyorum:) bize dayatılan şeylermiş gibi gelio işte. )[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 İyi de namus kavramını sadece o konuda düşünmemek lazım bence sonucta bazı aileler yok kıza bişi olur namus u gider filan diye sınırlamalar koyuyolar kızları geceleri dısarı bırakmıyorlar. Yani bir gecelik ilişki normal olmasa da bende 3 aylık bir ilişki için neden olmasın ki?[signature][hline]
Aurora Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 namus da yalan sex de yalan :) şimdi efendim şöyle gelişiyor, bu özel mülkiyet muhabbeti icad olunduktan sonra tarlanın sahibi adam öldükten sonra tarlanın (veya malların) kimlere kalacağı meselesi boy gösteriyor. bunun üzerine amcalar kendilerine eşler belirleyip bunları/bunu eve kapatıp başka bir adamla ilişkiye girip elalemden çocuk doğurmasını engellemeye çalışıyorlar. cinsel anlamda namus olgusu burdan doğmuştur, hala da yaşamaktadır, ilginçtir. sex veya cinsellik dediğimiz olgu da bana kalırsa pek gerçekçi değil ve 18.yy.'dan sonra icad edilmiş bir şey. sadece insanın üreme/çoğalma güdüsü vardır, ama tabi modern zamanlarda çocukla uğraşmak üretimi kısıtlayacağından bu gepgerçek güdüyü karşılamak için 'cinsellik' kavramı uydurulmuş. İlk ve Orta Çağ'larda insanlar daha rahat ve mutlular. üretim şekli değiştikten sonra (burjuvanın falan oluşması) işler daha da karışmış. okuyan olduysa teşekkürler. edit: karmaşık şeyler anlattığımın farkındayım :D [signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? [Bu mesaj Aurora tarafından 28 Mart 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aurora tarafından 28 Mart 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Forseti Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bi nedir bu çektiğimiz değil de çektiğin fln ..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: bravecik, 28 Mart 2004 20:42 tarihinde demiş ki: İyi de namus kavramını sadece o konuda düşünmemek lazım bence sonucta bazı aileler yok kıza bişi olur namus u gider filan diye sınırlamalar koyuyolar kızları geceleri dısarı bırakmıyorlar. Yani bir gecelik ilişki normal olmasa da bende 3 aylık bir ilişki için neden olmasın ki? Zaten "abartilmadikca sacma degil" derken bunu kastediyordum :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Aurora kusura bakma ama Attın&Saçmaladın[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Baggio, 28 Mart 2004 20:24 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 28 Mart 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Türkiyede "namus" denilen saçma bi kavram var.. Abartilmadigi surece sacma oldugunu sanmiyorum.. Ne yani, biriyle tanisip iki gun sonra yatip iki gun sonra da ayrilmak, ertesi gun ayni donguyu bir baskasiyla yasamak cok mantikli veya ahlakli birsey mi sence? Ben kendi fikrimi sölememiştim orda, sadece Amerika ve Türkiye arasında farklılığa değinmiştim, Amerika da kız ayartmanın ne kadar kolay olduğunu belirtmek istedim.
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Ben katılmıorum saçmalık olayına sonuç olarak bu kısaca kültür farklılığıdır. Ne yani normal kot giyenlere gay die bakan adamlardan ne beklersin ki.[signature][hline]
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Aurora, 28 Mart 2004 20:55 tarihinde demiş ki: namus da yalan sex de yalan :) şimdi efendim şöyle gelişiyor, bu özel mülkiyet muhabbeti icad olunduktan sonra tarlanın sahibi adam öldükten sonra tarlanın (veya malların) kimlere kalacağı meselesi boy gösteriyor. bunun üzerine amcalar kendilerine eşler belirleyip bunları/bunu eve kapatıp başka bir adamla ilişkiye girip elalemden çocuk doğurmasını engellemeye çalışıyorlar. cinsel anlamda namus olgusu burdan doğmuştur, hala da yaşamaktadır, ilginçtir. sex veya cinsellik dediğimiz olgu da bana kalırsa pek gerçekçi değil ve 18.yy.'dan sonra icad edilmiş bir şey. sadece insanın üreme/çoğalma güdüsü vardır, ama tabi modern zamanlarda çocukla uğraşmak üretimi kısıtlayacağından bu gepgerçek güdüyü karşılamak için 'cinsellik' kavramı uydurulmuş. İlk ve Orta Çağ'larda insanlar daha rahat ve mutlular. üretim şekli değiştikten sonra (burjuvanın falan oluşması) işler daha da karışmış. okuyan olduysa teşekkürler. edit: karmaşık şeyler anlattığımın farkındayım :D Hayır bence üreme içgüdüsü deil.. bence insanoğlu karşı tarafa daima ilgi duymuştur, ona sahip olmak istemiştir. Ve onunla birlikte olup ona doyasıya sahip olmakta insanoğlunu tatmin eder sex diyede buna denir..
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Siamon, 28 Mart 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Hayır bence üreme içgüdüsü deil.. bence insanoğlu karşı tarafa daima ilgi duymuştur, ona sahip olmak istemiştir. Ve onunla birlikte olup ona doyasıya sahip olmakta insanoğlunu tatmin eder sex diyede buna denir.. E bunun nedeni de üreme içgüdüsüdür işte.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Asteroth, 28 Mart 2004 21:12 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 28 Mart 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Hayır bence üreme içgüdüsü deil.. bence insanoğlu karşı tarafa daima ilgi duymuştur, ona sahip olmak istemiştir. Ve onunla birlikte olup ona doyasıya sahip olmakta insanoğlunu tatmin eder sex diyede buna denir.. E bunun nedeni de üreme içgüdüsüdür işte. şimdi ben seni anlayamadım üreme içgüdüsü derken sex i mi kastediosun yoksa üreme yi mi kastediosun çoğalmayı mı..
Aurora Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 işte üreme ile sex birbirine yapışık şeyler aslında. ama bize sex üremeden bağımsız ve hayati bir ihtiyaç, üreme de ne idüğü belirsiz bir şey olarak öğretiliyor modern toplumlarda derim ben.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Aurora, 28 Mart 2004 21:15 tarihinde demiş ki: işte üreme ile sex birbirine yapışık şeyler aslında. ama bize sex üremeden bağımsız ve hayati bir ihtiyaç, üreme de ne idüğü belirsiz bir şey olarak öğretiliyor modern toplumlarda derim ben. bence ikisi ayrı şeyler.. sex karşındakine sahip olup kendini tatmin etmek amacıyla yapılır, üreme ise üremek amacıyla :) yapılır.. o fikrine bende katılıyorum, sex kadar üreme de anlatılmalı herkese..
Öne çıkan mesajlar