Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aslan'ı Devler bekliyor!

nocom

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:
Evet haklısın ortamı germek için demiyorum ama geçen sene nerde idi bu ruh 5 yerken.

samiyendeki futboldan sora hangimiz levekusen garanti demedikki.bu yuzden 5 yedik işte.

ruh 3-2 biten liverpool maçındaydı işte.eğer karşımızda dandirik bi takım 3-0 önde olsaydı onu yapamazdık.ama avrupa devlerine karşı oynadıgımızda takımıma daha cok güveniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
LucifeL said:
Evet haklısın ortamı germek için demiyorum ama geçen sene nerde idi bu ruh 5 yerken.

samiyendeki futboldan sora hangimiz levekusen garanti demedikki.bu yuzden 5 yedik işte.

ruh 3-2 biten liverpool maçındaydı işte.eğer karşımızda dandirik bi takım 3-0 önde olsaydı onu yapamazdık.ama avrupa devlerine karşı oynadıgımızda takımıma daha cok güveniyorum

anadolu takımlarının 3 büyüklere oynadığı gibi diyorsun o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool, Barcelona, Arsenal veya Juventus çıkarsa işimiz imkansız değil belki ama çok zor.

Rangers, Schalke veya Fiorentina çıkarsa kısmen daha iyi, oyun disiplininden kopmadıkça, iyi mücadele ettikçe en kötü deplasman golünden falan tur atlarız inşallah :p

Geri kalan takımlardan biri gelirse galatasaray şu kadrosuyla yine çok rahat olmasa da turu geçer, geçmeli :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kadromuz 1.torbadaki çoğu takımdan daha iyi bence ama hazırlık maçlarında çok kötüydük. Yeni adamlar daha uyum sağlayamamış, Euro 2008'den gelenler yorgun ki Galatasaray'ın 8 futbolcusu turnuvadan dönmüş. Açıkçası Basel, Anderlecht, Pana dışındakilerden pek umudum yok. Eğer Liverpool, Barca, Arsenal'dan birisi gelecekse de Arsenal gelsin isterim. Ben bu sene Uefa'da ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'de gruplarda 3.olup Uefa'da devam edecek bence.

-Luinir-
Sosyal ağlarda paylaş

Zor takımlar ama mühim olan şansın yanınızda olması iyi bir kura çekmeniz.
Umarım iki takımda turlarını geçer de
Türkiye'nin Euro2008de ki çıkışını klüplerimiz devam ettirir.
İşte o zaman Ardalar Semihler daha çok konuşulur ve durun yahu bu adamlar iyi dikkat etmeliyiz derler.
Ben umutluyum bu sene avrupa'da birşeyler yapılabileceğinden.
İyi şanslar şimdiden kurada

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

valla kimi cekersek cekelim, en gucsuz gibi goruneni de ceksek sansımız yuksek değil bence. hazır değiliz cunku. bu maca da hazır cıkamayacaz ve eleniriz gibi geliyor bana.

zaten sampiyonlar ligine de gitsek onceki seneden farklı bir durum olacagını sanmıyorum. en azından bi sene su kadronun birbirine uyumunun saglanması lazım. 2-3 sene kadro yapısını fazla bozmadan, skibbe ile de istikrarlı olarak devam edersek biseyler olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...