nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 internet cafeye gitmeyeli epeyce bi zaman oluo :) yok ben yazdım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gözlerime inanamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 LucifeL said: Evet haklısın ortamı germek için demiyorum ama geçen sene nerde idi bu ruh 5 yerken. samiyendeki futboldan sora hangimiz levekusen garanti demedikki.bu yuzden 5 yedik işte. ruh 3-2 biten liverpool maçındaydı işte.eğer karşımızda dandirik bi takım 3-0 önde olsaydı onu yapamazdık.ama avrupa devlerine karşı oynadıgımızda takımıma daha cok güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Red said: LucifeL said: Evet haklısın ortamı germek için demiyorum ama geçen sene nerde idi bu ruh 5 yerken. samiyendeki futboldan sora hangimiz levekusen garanti demedikki.bu yuzden 5 yedik işte. ruh 3-2 biten liverpool maçındaydı işte.eğer karşımızda dandirik bi takım 3-0 önde olsaydı onu yapamazdık.ama avrupa devlerine karşı oynadıgımızda takımıma daha cok güveniyorum anadolu takımlarının 3 büyüklere oynadığı gibi diyorsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bende inanamıyorum. yoksa pati futbolda sonunda futbol mu konuşmaya başlıcaz. hehe yarın uyanınca silinmiş olcak bence bu mesaj :P khala said: gözlerime inanamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 liverpool barcelona ve arsenal harici takımların hepsini eleyebilir galatasaray bence. ha bazıları zorlu olur bazıları rahat olur ama yinede öyle bu üçü dışında imkansıza yakın gözüken bir rakip yok galatasaray'ın kadrosuna baktığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kralı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 smileyleylim. boku yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Basel,Shakhtar,Steaua,Anderlecht,S.Moskova bu takımları yenebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hiç bir takım denk değil hangi takım gelirse gelsin şansı %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tek maç di mi bunlar,bordo göreve durumu olmıcak yani? uefa ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Liverpool, Barcelona, Arsenal veya Juventus çıkarsa işimiz imkansız değil belki ama çok zor. Rangers, Schalke veya Fiorentina çıkarsa kısmen daha iyi, oyun disiplininden kopmadıkça, iyi mücadele ettikçe en kötü deplasman golünden falan tur atlarız inşallah :p Geri kalan takımlardan biri gelirse galatasaray şu kadrosuyla yine çok rahat olmasa da turu geçer, geçmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yav 4 tane takım var tehlikeli, şalke falan dahil geri kalan takımları eleyebiliriz. Ben de korktum bi noluyo dedim birşey değilmiş. O dörtlüyü çekmezsek geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lui Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kadromuz 1.torbadaki çoğu takımdan daha iyi bence ama hazırlık maçlarında çok kötüydük. Yeni adamlar daha uyum sağlayamamış, Euro 2008'den gelenler yorgun ki Galatasaray'ın 8 futbolcusu turnuvadan dönmüş. Açıkçası Basel, Anderlecht, Pana dışındakilerden pek umudum yok. Eğer Liverpool, Barca, Arsenal'dan birisi gelecekse de Arsenal gelsin isterim. Ben bu sene Uefa'da ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'de gruplarda 3.olup Uefa'da devam edecek bence. -Luinir- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Zor takımlar ama mühim olan şansın yanınızda olması iyi bir kura çekmeniz. Umarım iki takımda turlarını geçer de Türkiye'nin Euro2008de ki çıkışını klüplerimiz devam ettirir. İşte o zaman Ardalar Semihler daha çok konuşulur ve durun yahu bu adamlar iyi dikkat etmeliyiz derler. Ben umutluyum bu sene avrupa'da birşeyler yapılabileceğinden. İyi şanslar şimdiden kurada edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 valla onu bilmemde bu takımların eşleşmek isteyeceği en son takım gs dir. çok zayıf ekipler ile karşılabilecekken gs ile eşleşen seri başına yazık olur. Liverpool-arsenal-barcelona geçme şansımız zor fakat diğer takımlarla çok rahat mücadele eder gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 valla kimi cekersek cekelim, en gucsuz gibi goruneni de ceksek sansımız yuksek değil bence. hazır değiliz cunku. bu maca da hazır cıkamayacaz ve eleniriz gibi geliyor bana. zaten sampiyonlar ligine de gitsek onceki seneden farklı bir durum olacagını sanmıyorum. en azından bi sene su kadronun birbirine uyumunun saglanması lazım. 2-3 sene kadro yapısını fazla bozmadan, skibbe ile de istikrarlı olarak devam edersek biseyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kupa Gs'nin olsun mühim değil, yeterki TR'ye gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fiorentina çıkarsa gillardinho büyük tehdit gs için dsjkahdsajd dua etsinler mutu satılsın. mutu'yu durdun mu gerisi kolay fiorentinada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mutu'yu gorduk euro08'de, hakan sukur'den daha kazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kesin barcelona fln cıkar eleriz sonra gruplarda 0 çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Liverpool gelir ama GS geçer turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 neyse değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 böylesi daha iyi. haketmiyceksek oynamayalım cl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar