Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Nerden duydum nerden dinledin bilmiyorum ama kafadan 1 saattir repeat ede ede Deniz Seki'nin Aptal şarkısını dinliyorum. Aptal oldum cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 b*k dedi banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KosPer said: b*k dedi banlansın. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 İmzanda site reklamı vermişsin. Site reklamı yapmak İnternet bölümü dışında yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 deniz seki nin Aptal diye şarkısı mı varmış :D peehh dünyadan kopmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Beckett said: İmzanda site reklamı vermişsin. Site reklamı yapmak İnternet bölümü dışında yasak.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Beckett said: İmzanda site reklamı vermişsin. Site reklamı yapmak İnternet bölümü dışında yasak. Balonlu tehlike. Yeni üyeler bizden dikkatli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bide condom var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ne boktan? notebooktan facebooktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yetemenk said: ne boktan? notebooktan facebooktan e book tan eklemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 obsesifik said: deniz seki nin Aptal diye şarkısı mı varmış :D peehh dünyadan kopmuşum..bir nevi otobiyografi niteliğinde olması lazım şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar