synorin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Merhaba patiler... Şu an büyük bir ikilem içerisindeyim çok hoşlandığım bir kız tarafndan reddedildim.Bunun yanında başka bir kız da bildiğin gel bana teklif et diyor.Aslında kızla sohebtimiz falan çok güzel,zevklerimiz benziyor...ama ne bileyim işte öyle 'hoşlanma' gibi bir duygu hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sizce...denesem hoşlanmaya başlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır, en azından kızın gururunu kırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 boş kalmiim mantığı çok garip yahu. ilginç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 evet.önce can sonra canan :P kız senin yaşadıklarını biliyor mu ? biliyorsa zaten hislerini tahmin ediyordur ve bişileri göze almıştır. yok haberi yoksa çıkar çıkmaz arasında biraz tanımaya çalış kızı. gerçekten unutmakta bir nebze de olsa etkili oluyor başa birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hoslanmaya baslamazsin, alismaya baslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 tekrar ediyorum : hayır. mutlu olmuyorsun, tadı kaçıyor kurtulmak istiyorsun bir yerden sonra bahaneler aramaya başlıyorsun. sonra bu hislerini söyleyince de duygularıyla oynamış kaka çocuk oluyorsun arkadaşlık da bitebiliyor. hiç yazık etme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 birlikte olmadan önce arkadaşça daha çok vakit geçirip kendin karar verebilcek duruma gelirsin. ama şu koşullar altında kesinlikle hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yapmaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 reddedilmenin acısını baska kızdan cıkarma hoşlanmıyosan arkadaşça takıl olmıyosada bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yapma ya rakı falan iç onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sly-One said: tekrar ediyorum : hayır. mutlu olmuyorsun, tadı kaçıyor kurtulmak istiyorsun bir yerden sonra bahaneler aramaya başlıyorsun. sonra bu hislerini söyleyince de duygularıyla oynamış kaka çocuk oluyorsun arkadaşlık da bitebiliyor. hiç yazık etme derim. doğru. sevmediğin için önemsemeyeceksin çok, yalanlar uyduracaksın görüşmemek için. senin için sıkıcı ve yorucu. kız için üzücü bir durum olacak. yapma bence. unutmak için birileri gerekibilir ama bunu en azından hoşlandığın biriyle yapmalısın çünkü sevmediğin kız unutmana da yardımcı olmayacak hep sevdiğin kişiyi arayacaksın ve bulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 başlıga hitaben: belki ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Biriyle hoşlanmadan çıkmak kadar iğrenci yok ya.Sakın yapma.Etik açıdan demiyorum yaşadıklarımdan kendime pay çıkarıp sana tavsiyelerde bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kendini senden hoşlanan kızın yerine koy öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bence kız sana "gel bana teklif et" demiyor. sen öyle zannediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Asıl kendine sorman gereken soru şu: Eğer çok hoşlandığın kız sana "ben senden hoşlanmıyorum ama bi şans vericem" dese kabul eder miydin? Yapacağın şey o sorunun cevabıyla çelişmesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ayırca yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Queen said: Eğer çok hoşlandığın kız sana "ben senden hoşlanmıyorum ama bi şans vericem" dese kabul eder miydin? Bunu kabul etmeyecek kadar gurur varsa buna aşk denmez,hoşlanma denir(düşündüm de hoşlanıklık,hoşlantı,hoşlanmışlık filan da denilebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ayrıca rakı iç diyen arkadaşa ben bu duruma rakı sayesinde düştüm bi kere ondan aman diyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşlanmaya başla öle çık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 montla sic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Öyle bir durumdayken, oluruna bıraktım. Teklif etmedim. 2 hafta sonra o kızdan hoşlandığımı fark ettim. Sonra çıktık. Olur yani ama hoşlanmaya başlamadan teklif etme, gururunu kırma kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dostum hiç caps koymamışsın kızları göremedikki yorum yapalım. -repi hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 synorin said: Merhaba patiler... Şu an büyük bir ikilem içerisindeyim çok hoşlandığım bir kız tarafndan reddedildim.Bunun yanında başka bir kız da bildiğin gel bana teklif et diyor.Aslında kızla sohebtimiz falan çok güzel,zevklerimiz benziyor...ama ne bileyim işte öyle 'hoşlanma' gibi bir duygu hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sizce...denesem hoşlanmaya başlar mıyım? Yahu guzel kiz guzeldir demek senin ilgi cekmiyorsa guzel degil. Guzel kiza zaten ER adam hayir demez.. Ama kese kagitlik bir durum yoksa, senden hoslanan kizida al kanatlarinin altina arada takilirsin hem o tip kizin kaprisi az olur..ohh miss Sonra.. sonrasini sen bul artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar