Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten Sevmediğin Biriyle Çıkmak

synorin

Öne çıkan mesajlar

Merhaba patiler...
Şu an büyük bir ikilem içerisindeyim çok hoşlandığım bir kız tarafndan reddedildim.Bunun yanında başka bir kız da bildiğin gel bana teklif et diyor.Aslında kızla sohebtimiz falan çok güzel,zevklerimiz benziyor...ama ne bileyim işte öyle 'hoşlanma' gibi bir duygu hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sizce...denesem hoşlanmaya başlar mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
tekrar ediyorum : hayır.
mutlu olmuyorsun, tadı kaçıyor kurtulmak istiyorsun bir yerden sonra bahaneler aramaya başlıyorsun. sonra bu hislerini söyleyince de duygularıyla oynamış kaka çocuk oluyorsun arkadaşlık da bitebiliyor. hiç yazık etme derim.

doğru. sevmediğin için önemsemeyeceksin çok, yalanlar uyduracaksın görüşmemek için. senin için sıkıcı ve yorucu. kız için üzücü bir durum olacak. yapma bence. unutmak için birileri gerekibilir ama bunu en azından hoşlandığın biriyle yapmalısın çünkü sevmediğin kız unutmana da yardımcı olmayacak hep sevdiğin kişiyi arayacaksın ve bulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
Merhaba patiler...
Şu an büyük bir ikilem içerisindeyim çok hoşlandığım bir kız tarafndan reddedildim.Bunun yanında başka bir kız da bildiğin gel bana teklif et diyor.Aslında kızla sohebtimiz falan çok güzel,zevklerimiz benziyor...ama ne bileyim işte öyle 'hoşlanma' gibi bir duygu hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sizce...denesem hoşlanmaya başlar mıyım?

Yahu guzel kiz guzeldir demek senin ilgi cekmiyorsa guzel degil.

Guzel kiza zaten ER adam hayir demez..

Ama kese kagitlik bir durum yoksa, senden hoslanan kizida al kanatlarinin altina arada takilirsin hem o tip kizin kaprisi az olur..ohh miss

Sonra.. sonrasini sen bul artik..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...