Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Google'a rakip geldi: Cuil.com Cuil.com'un iddiası, en büyük arama motoru olmak! 28.07.2008 16:35 Google gibi bir internet devine maddi olarak rakip olmak zor da olsa, daha işlevsel arama sistemleri geliştiriliyor. Aramalarınızda daha işe yarar sonuçlara ulaşın. Google'ın internette arama aracılığıyla oluşturulmuş dev iş modeli, aslında bazı zayıf noktalar içeriyor. Bu zayıflıkları çok genel şeyler arattığımızda fark edebiliyoruz (sahte ürünlerin reklamlarını yapan sitelerin bir şekilde tepeye tırmanmış olması, gibi). Diğer taraftan içeriğe ulaşmakla ilgili olarak, kullanıcıya daha fazla bilginin sunulabileceği ve daha yüksek oranda içeriğe odaklanmış bir arama sisteminin geliştirilmesi de mümkün. Bunu yapan Cuil.com, kısa süre içinde kendisine ya bir müşteri bulacak ya da belki arama sistemlerinin tahtına oturacak. Shiftdelete.Net Habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya nası rakip olacak ya. inanıyomusunuz yani buna allah şirk koşmak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya da google bunlari satin alicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 belki de bu şirketi kuranların amacı zaten o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gugildanmis zaten bunu kuranlarda, hatta gugil daha once bunlardan birinin engineini satin almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 fede said: allah şirk koşmak gibi bişeylol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 birileri daha böyle bişiler çıkarmışlardı.. habukido mu ne (sıkıyorum feci! ama h li bişiler işte) nihayeti fos oldu sanırım. bi de buna bakalım cuil.com kötü isim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 opera'da çoook yavaş. hani bunlara arayana kadar internete girsem "abi defjam records'a baktıydım" desem kesin bi amca "camiyi geçtikten sonra solda" der.. ben bi mesaj attım patiye ve bunu da yazıyorum hâlâ bulamadı. ehehe bulamayan arama motoru.. temel fıkrası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 isim de laz google'ı gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "cool"mus isim, nasil kuul diye okunuyo anlayamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Simsiyah arkaplan = kötü, göz yorucu. Büyük monitörlerde gözleriniz ağlar. Edit: Gerçi sadece anasayfada varmış, sonuçlar gelince yok da neyse. Tasarım fena da diilmiş ayrıca. Her halükarda Google > all bu böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ilk sayfayi acip saatlerce bakicak degilsin, sonuc sayfasi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MALATYALIYIM 1.80 BOYUM SOYLEDIR HUYUM: ALLAHA BAGLI BIR OGRENCI OLMAYA CALISIYORUM falan çıkıyor adımı aratınca google'dan beter. Bi de Ciwan Haco diye bi adam çıkıyor kim bilmiyorum. Aha tırnak koyunca düzeldi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ehehe opera'da identify as ie diyorsunuz. sonra çalışıyor. e kardeşim sen bunun ayarını hedesini yapamıyorsan daha ne halt etmeye arama motoru falan diyorsun. bi ara bakalım motorunda da opera ile tam uyumlu hale getir bi. neyse çok hızlı değil, soldan sağa bölük pörçük bir sıralama sistemi var gibi gözüküyor. siyah olmasını sevdim ben aslında. ama arama yapınca beyaz oluyor (haliyle) sayfa.. zaten siyah üstünde de tüm sonuçları okumak ölüm gibi bişi olur.. çok iyi değil. keşke makale arama falan gibi daha farklı alanlarda çalışsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 paticik diye arattım patiyi bulamadı, paticik.com diye arattım altta buldu... Mozilla birdir, şüphesiz ki google onun kulu ve elçisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 eheh bi gariplikler var.. caghans trial diye arattım sağ üstte "1,023 results for caghans trial" yazıyor ama sayfada tek bir öğe dahi yok.. hmm aramaya inanan arama motoru istiyoruz Türk arama motoru çıkartalım arımaya.com arımaya inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Google çıktığında da piyasayı domine etmiş arama motorları vardı adamlar düzgün bi indexleme sistemiyle güzel sonuçlar döndürüp güzel sonuçlar aldılar. Eğer daha iyi bir sistem, daha iyi sonuçlar döndürecek bir sistem oluşturursan daha iyi olursun. Google ilk çıktığında bu siteden linkini verseydik Altavista ftw derdi herkes herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yahoo falan çok kullanırdık evet :) bi de ask.com vardı (ask jeeves o zamanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yahu sözlüklere girmiş artık, "to google" hatta japoncada "guguru" hatta bizde aramızda gugıllamak diyoruz. Bu saatten ne sonra ne rakibi be ya. Ancak kendi kitlesini biraz oluşturur o kadar. Zaten google yutar bunları isterse satın alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aklıllı ticaret adamıysa bunlar zaten google tarafından satın alınmak olur da, çok akıllı yazılımcılarsa bu google'ı alt etme istediklerinde başarılı olurlar, sonuçta el elden üstündür nolacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dassaa operada şak diye açıldı? ayrıca paticik diyince http://bestuff.com/stuff/paticik ve benzeri şeyler buluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.cuil.com/search?q=paticik böyle aratınca paticik dışında herşey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben ismi en başla kunil diye okudum ki, ı ıh. bu site tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bence de amaçları google tarafından dikkate değer bulunup satın alınmaktır. Ve evet google artık internetin coca cola'sı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 eoo kuranlarin kimler oldugunu okumuyosunuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar