Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Dövüş oyunlarını sevsenizde sevmeseniz de bu oyunu kaçırmayın. Hayatımda SF'ları dahi doğru düzgün oynamamış olsam bile bu oyuna aşık oldum, oyunun hızı ve karakter yaratma olayı çok zevkli. Kesinlikle 2008'de çıkmış en iyi oyunlardan biri. Neyse 2 gündür oynuyorum yanlız critical finish olayına kafam takıldı, bilen biri varsa nasıl critical finish yapılacağını anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yoda falan var o oyun mu bu...Çok eskiden atari salonunda oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yoda ps3 te var 360 da vader var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yok tam zıttı, yoda 360'da var vader ps3'de. Fakat yoda çok uyuz oynuyor hiç hoşuma gitmedi, ek olarak Apprentice diye bir adam var SW evreninden gelme Vader'in öğrencisi işte onu da açabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Oha çıktı mı bu?! Abi cidden acilen PS3 almak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Soul serilerini ilk oyundan beri takip ederim diyebilirim ki 3D grafikler kullanan en iyi dövüş oyunu hala Soul serilerinden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sylian said: Yok tam zıttı, yoda 360'da var vader ps3'de. Evet aynen böyle. Ben niye tam tersini yazdıysam >: Ayrıca Hilde çok tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ilk oyunu sega dreamcast'e çıkmıştı sanırım bunun ordan hatırlıyorum peh ne zaman geçmiş be 4.sü çıkmış oyunun. sağlam oyundu ama cervantes karakterine hasta olurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bende 2 gündür deli gibi oynuyorum, Story modu bütün adamlar ile bitirdim. Tower'da ise 21. kattayım ama saç baş yolduruyor. Oyunu gerçekten çok güzel yapmışlar. Sadece adamlar ile oynamakla kalmıyor, onları editleyip silahlarını filan upgrade edebiliyorsunuz. Yada sıfırdan kendi adamınızı yaratabiliyorsunuz. Zırh, silah seçenekleri hayvan gibi fazla. Çok orjinal şeyler çıkabiliyor ortaya. Bu arada Yoda'dan başka birde Force Unleashed'deki Apprentice var oyunda. Darth Vader veya Yoda ile Arcade Mode'u bitirince açılıyor. Critical Finishler ise şöyle oluyor. Adamın durmadan sizin attacklarınızı guardlaması lazım. Çok fazla guardlar ise healt bar'ın ordaki daire kırmızı oluyor ve en sonunda health bar kırmızı kırmızı yanıp sönüyor. Bu sırada eğer guard yapar ve sizde guard breaker bir attack ile saldırırsanız açık veriyor. O esnada A+B+K+G tuşuna birden(Default X360'da LB sanırım) basarsanız her karaktere özel bir animasyon giriyor ve Critical Finish ile instant kill atıyor. Ama VS'de filan oturtması zor çünkü karşı tarafın çok defansif oynaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya ben de dövüş oyunlarını sevmem ama mk armageddon mesela biraz oyalamıştı. Almaya değer mi sizce? Yoda cezbetti beni karakter yaratımı düzgünse alırım yani. MK'da yarattığım karaktere karakter puanı eklemek için kolpa karakterle oynama ve her savaşı kaybedip saçlarını beyazlatma olayı sinirlerimi bozuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Dövüş oyunu sevmiyorsan, orjinaline para vermeni pek önermiyorum. Ha eğer X360'ın var ise al kopyasını pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tamam alıyorum o zaman bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi en kötü ihtimalle, şu karakter yaratma ekranında saatler geçirir, kilitli eşyaları görür çıldırır, story moda geçersin onları açabilmek için. Tabi varsa. SOURU KARİBAA SURİİ'de öyleydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kaede said: Ayrıca Hilde çok tatlı olmuş (tu) pc'ye çıkarsa ya insafsızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 efsane oyundur ya favorimde mitsurugidir komboları hala ezberimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hilde'ye bi türlü alışamadım ben. Her karakterle bikaç defa bitireyim dedim story mode'u. Vakit buldukça oynuyorum, en son Hilde ile bitirdim de, zorlandım biraz, anlamadım tarzını tam. O diil de, karakter yaratırkenki kıyafet seçenekleri beklediğim kadar fazla değil. SCIII'te bile daha çok vardı sanki. Acaba daha tamamını açamadığımdan mı nedir anlamadım ama, surat eşyası olarak 6-7 tane falan şey var mesela. Bi de, Apprentice'i hala açamadım. Kimi, hangi modda dövüyoruz da app geliyo? Edit: Bikaç post önce söylenmiş apprentice olayı, onu öğrendiim iyi oldu. Yalnız critical finish olayına bi şey daha eklemek istiyorum. Adama vura vura soul gauge'ini sıfırladıktan sonra (health çubuğu kırmızı kırmızı yanıp sönerken), bi süre daha vurmaya devam etmeniz lazım. Öyle bi an gelicek ki, düşman çok kısa bi süre kırmızı elektriklerle kaplancak. İşte tam o anda A+B+K+G yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çeşit fazlalaşiyor honor aldikca, tower da ilerledikce falan. çeşit baya cok, ilginc şeyler cikarmak mümkün o modda ama itemlarin statlari birbirlerinden cok farkli. görünüş acisindan iyi karakterler yarattığımda istediğim skilleri veremedim. istediğim skilleri verdiğimde karakterler palyacoya benzedi :p. istediğim verimi alamadım yani ben o moddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu oyunu ps3 e almaya deer mi? acil cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 O zaman yarın ilk işim, şu kat kat yükseldiğimiz modda ilerlemek olcak. En çok honor orda geliyo sanırım. Ondan sonra da story mode bakarım biraz heralde. Görünüşe önem verip skill alamama olayı bende de çok oluyo. Hastalık derecesine varıyo hatta. "Şu kafalık güzel durmadı ya, kafalık takmasam da saçlar adam gibi gözükse" diyosun, güzel de gözüküyo karakter ama skilllerinden oluyosun. Çok kötü :P @eregorn2: Dövüş oyunu seversen veya sık sık beraber oynayabileceğin biri varsa evet değer al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tamam alıom o zaman... bu arada yarattıımz karakteri story modda kullanabiliozmu? kullanıosak karakterin stroy si nası oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kojiroh, Tower'ın bazı yerleri çok kazık yalnız. İlk önce tower'da kullanacağın karakterler ile Story Mode bitir. Hepsinin en son seviye silahlarını al, iyi donat ki sorun çekmeyesin. Bir de bazı yerlerde Critical Finish ile bitirmen gerekiyor, onun için Yun Seong mu ne var ya o çok iyi. İler+Y+Y hareketi çok iyi soul gauge götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Evet özellikle tower'ın 11. bölümünde takılmıştım critical finish olayını öğrenmeden önce. Tek bi adam veriyo sana ve karşıda hepsi hayvan gibi güçlü 4 kişi var. İmkansız gibi bi şey critical finish yapmadan yenmek. Zaten başlarken de diyo, sürekli dalarak ib şey elde edemessin falan diye. Neyse tower modu baydı, apprentice'i açmak için arcade'e geçtim. Apprentice aşırı güçlü olmuş, şu an bi 20. deneyişim falan olcak dövmek için. Millet throw spamlemiş şimdi bi de öyle deneyecem. Bu arada Yun Seong önerisi için saol. Cidden çok hızlı soul crush yapıyo. Ben Seong Mi-na ile uğraşıyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 xboxta oynuyoruz allahım çok zevkli bi oyun ateri salonlarında tanıştık sc ile şimdi xboxlarda sürtüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yine bi epic uppage yapiim buna. Burda yazdığım zamanlardaki bütün savelerim uçtu, baştan başladım her şeye. Story'i bütün adamlarla bitirdim, hala kötü oynuyorum sdfg Cheese var mı şöyle adam gibi, Cervantes'le Sophitia'yla falan? Tower of lost souls'da aşağı inerken 5. levela gelene kadar bile dayak yiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kilik al, op direk competetive oynamaya calistim ben az, learning curve sert baya, ole bi SF gibi rahat oynanmiyor bi kere alisinca ancak ogrenince cok zevkli sophitia cok iyi degil, hilde oynamayi ogrenince iyi az, yanina yaklastirmiyor ama en iyi kilik tabi online girdigimde 5 mactan 3 u kilik geliyor tira da fena degilde ogrenmesi zor, kilik gibi tek tus spam adam alinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar