Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük boyutlardaki dosyayı parçalara bölmek

aritra

Öne çıkan mesajlar

winrar da dosyaya sağ tuş ile tıklayıp add to archive diyorsun sonra bir pencere açılıyor
sol altta compression method var onu best yapip altindaki kutudan da [split to volume,bytes yazan yer] seçebilirsin ne kadara bölmek istiyorsan

1gb sa 700mb 500mb bölsen yeter kanımca bunun için 7milyon byte oluo sanırım 700mb işte sen 7,000,000 yap ya da oradaki seçeneklerden cd boyutu var onu seç bir part 700mb diğer part 500mb olacak şekilde böler

dosyaismipart1.rar
dosyaismipart2.rar olacak sekilde 2 dosya olacak tek tek atip ondan sonra ayni klasore fln kopyalayip extract dersin ikisini birlestirir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
aslında doğru diyorsunuz amaç sadecebölmek olduğu için sıkıştırma için zaman kaybetmesi saçma olur :) hoş benim pc hızlı olduğu için alışkanlık olmuş direkt besti seçiom :F

[ben hesaplattım 1.2gb'ı 14dk da bölüp sıkıştırıyormuş benim winrar]

iyide senin iyi pc bile 14 dakada yaiyo
niye urassin di mi adam
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
aslında doğru diyorsunuz amaç sadecebölmek olduğu için sıkıştırma için zaman kaybetmesi saçma olur :) hoş benim pc hızlı olduğu için alışkanlık olmuş direkt besti seçiom :F

[ben hesaplattım 1.2gb'ı 14dk da bölüp sıkıştırıyormuş benim winrar]

store'da 30 saniye sürmez.

bu arada amaç bölmek olduğu için neden best'i seçiyor, sen olayı anlamamışsın sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...