aritra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 1,2 gb'lık bi dosya indiriyorum. elimde de 2 adet 1 gb'lık flash disk var. eve götürmek için mecburen ikiye bölmem gerek. nasıl yaparım ben bunu? problem gibi oldui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 winrar'la bölebilirsin, sıkıştırma mod'u olarak store (depola) seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 HJSplit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 winrar da dosyaya sağ tuş ile tıklayıp add to archive diyorsun sonra bir pencere açılıyor sol altta compression method var onu best yapip altindaki kutudan da [split to volume,bytes yazan yer] seçebilirsin ne kadara bölmek istiyorsan 1gb sa 700mb 500mb bölsen yeter kanımca bunun için 7milyon byte oluo sanırım 700mb işte sen 7,000,000 yap ya da oradaki seçeneklerden cd boyutu var onu seç bir part 700mb diğer part 500mb olacak şekilde böler dosyaismipart1.rar dosyaismipart2.rar olacak sekilde 2 dosya olacak tek tek atip ondan sonra ayni klasore fln kopyalayip extract dersin ikisini birlestirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 compressionu best yapmak sacma bisi max max 10 20 mb fark ediyor ama sure inanilmaz uzuyor zaten 1.2 mb ise dosya direk fastest yapip dosyayi bolmen yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hatta store da hiç sıkıştırmıyor, daha da hızlı. best olmaz sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aslında doğru diyorsunuz amaç sadecebölmek olduğu için sıkıştırma için zaman kaybetmesi saçma olur :) hoş benim pc hızlı olduğu için alışkanlık olmuş direkt besti seçiom :F [ben hesaplattım 1.2gb'ı 14dk da bölüp sıkıştırıyormuş benim winrar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Burax said: aslında doğru diyorsunuz amaç sadecebölmek olduğu için sıkıştırma için zaman kaybetmesi saçma olur :) hoş benim pc hızlı olduğu için alışkanlık olmuş direkt besti seçiom :F [ben hesaplattım 1.2gb'ı 14dk da bölüp sıkıştırıyormuş benim winrar] iyide senin iyi pc bile 14 dakada yaiyo niye urassin di mi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 rar yöntemiyle hallettim sağolun. 95'er mb yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Burax said: aslında doğru diyorsunuz amaç sadecebölmek olduğu için sıkıştırma için zaman kaybetmesi saçma olur :) hoş benim pc hızlı olduğu için alışkanlık olmuş direkt besti seçiom :F [ben hesaplattım 1.2gb'ı 14dk da bölüp sıkıştırıyormuş benim winrar] store'da 30 saniye sürmez. bu arada amaç bölmek olduğu için neden best'i seçiyor, sen olayı anlamamışsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yok olayı anlattım hatta millet yazınca aklıma geldi doğru dedim best seçmesine gerek yok dedim sonra da dedim ki ben alışmışım paso best seçiom senin seçmene gerek yok en azından bunu demeye çalıştım son mesajımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar