Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polis mit ne halta yarar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulun ortasinda iki tane bomba patliyor, bir hafta once iki tane adam elinde uzun namlulu silahla elcilik tariyor. Ne halta yarar bu polis

mit mustesari denen adam nasil rahat uyuyor simit cimi bu mit

herkes pkk falan kotuluyorda, kardesim bu ulkenin yapisi geregi kurulusundada vardi, her zaman olacakta

mevzu bunlari olmadan onlemek

boyunsuz muammer demiski lanetliyorum, ulan neyi lanetliyorsun engellesene

bende lanetliyebiliyorum

ne halta yarar bu kurumlar.
Mesaj tarihi:
herşeyin haberini alcak diye bişey yok adamların da.. ona bakarsan amerikada ve israilde olan patlamaları düşün onlarınkiler de bi işe yaramıyor mu diyelim
Mesaj tarihi:
11 eylulden beri amerikada ne patlama oldu

israil SAVAS halinde hala bizim yarimiz kadar patlama olmuyor, kaldiki adamlar sinirlari icinde direk dusmanlari yasiyor.

bana sorarsan acik ara en basarisiz polis bizimki terror konusunda
Mesaj tarihi:
ülke politikalarında olduğu gibi muhtemelen istihbarat mevzularında da dışa bağımlı olduğumuz için bazı insanların keyfine göre yapılıyor yapılabilenler.
Mesaj tarihi:
bu saldırının haberini önceden aldıklarına inanıyorum. o civarda oturan çoğu kişi son haftalarda oradaki polis etkinliğinin artmasını anlatıyor, sık sık arama ve çevirme yapılıyormuş. aynısını tv ye çıkan güngörenli bir gazeteci de söyledi.

geçen hafta eve dönerken de gündüz vakti 100 metrede bir polis gördük yollarda.

istihbarat var, e polis etkinliği de var arama tarama vs. e ne eksik o zaman, bilemiyorum orasını. bilseydim polis olurdum zaten .
Mesaj tarihi:
bu 2 olay. daha önce ingiltere başkonsolosluğuna yapılan saldırı. hsbc e bombalama. sinagog saldırısı. danıştay saldırısı. yök başkanına saldırı. cumhuriyet gazetesine bombalama. e kardeşim sen zaten bunları önleyemeyeceksen neyi önleyeceksin bana onu de bi hele.

polis sadece 1 mayıs için varsa bilelim bizde ona göre kendi tedbirlerimizi alalım. 1 mayıs için türkiyenin dört bir yanından uçakla istanbula polis getirmeyi biliyorlarda türkiyenin bu günlerinde istihbarat almayı mı bilemiyorlar.

türk insanına propaganda yapmak için serbest bırakılan dağcıların ardından pkk nın telsiz konuşmalarını sanki adamlar çözülüyorlar yakındır dağılmalarına havasında yayınlamayı biliyorlar.

o koltukta yer işgal ediyorlarsa tabiki bu halk her sorunda kafalarına haklı olarak ekşiyecek. tabiki her saldırıda eksiklikleri olduğu tartışılacak.
Mesaj tarihi:
Veliefendi tarafında saat yaklaşık 21:30'da biticek bi programı varmış RTE'nin.
Daha başlamadan iptal edip hemen Ankara'ya dönmüş.
Üstelik, asıl topikte Vodan da söylemişti, çevirme ve plaka kontrolü yapılıyomuş o saatlerde.
Hiçbi yorum katmadan aynen aktardım ben. Bu programı iptal etme olayını da Habertürk'te gördüm.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum işte. Tamamen tesadüf de olabilir yani, bilemiyorum.
Haberi yazdım ben direkt alıp. Olayla ilgili yarın bi açıklama yapılır elbet de, ne kadar doyurucu olur, o tartışılır.
Bu haberin üstüne anca tahmin yürütüp birbirimizi yeriz şu an. Komplo teorileri bilmem neler alır başını yürür yani.
Mesaj tarihi:
Mit'i ne zamandan beri basin yaziyor veya yaptigi icraatlari anlatiyorda millet bunu sorguluyo orasi sacma.Polis sayimiz zaten cok az sayida.Turkiye'nin en azindan her ilinde terore destek varan kurum ve kuruluslar oldugunu biliyosun.E bunda boylesine direk kapagi polis teskilatina atmak mantikli mi ? Adamlara sanki inanilmaz bir butce ve ekip veriyorlar da onlar ofiste cay iciyo gibi.Yapma etme
Mesaj tarihi:
ne alaka

mit in ise yaradigini bomba patlamadiginda anlarsin, mit in gorevi bu, basin yazarmis yazmasmiz ne alaka

diyorsunki bomba patlamalarinin nedeni polislerin parasi olmamasi, buna sen inaniyormusun?

trapt said:
Mit'i ne zamandan beri basin yaziyor veya yaptigi icraatlari anlatiyorda millet bunu sorguluyo orasi sacma.Polis sayimiz zaten cok az sayida.Turkiye'nin en azindan her ilinde terore destek varan kurum ve kuruluslar oldugunu biliyosun.E bunda boylesine direk kapagi polis teskilatina atmak mantikli mi ? Adamlara sanki inanilmaz bir butce ve ekip veriyorlar da onlar ofiste cay iciyo gibi.Yapma etme
Mesaj tarihi:
trapt said:

Mit kurmus diyorlar PKK yi bu ergenekoncular buna ne dersin sevgili simitci..

Bay pipo var bide hani su CIA in kurdugu MIT i anlatiyor, hani maaslar filan amerikan geliyormus zamaninda?
Mesaj tarihi:
dimi polise daha çok yetki verinde artık 1 mayıs ta gaz bombası yerine el bombası kullansınlar.

neden bahsediyorsunuz halen polisin elindeki yetki az polis sayısı az diye. neresi az polisin.

artık geçti bilek gücüyle sayısal üstünlükle kazanılan zaferler başarılar. artık akıl işliyor yeni dünya düzeninde. en basit adi suçta bile polisin kılını kıpırdatmadığını herkez biliyor işiniz en az 1 kere polise düşşe bile.

o yüzden gelip burda polis i ve türk istihbaratını savunmayın zira kendileri ne derece yararlı kurumlar olduğunu son senelerde yapamadıklarıyla ve yaptıklarıyla gösterdiler.
Mesaj tarihi:
Recall06 said:
trapt said:

Mit kurmus diyorlar PKK yi bu ergenekoncular buna ne dersin sevgili simitci..

Bay pipo var bide hani su CIA in kurdugu MIT i anlatiyor, hani maaslar filan amerikan geliyormus zamaninda?

Evet butun sirlar onda yaziyor zaten canim. Zaten devlet bosuna orgutlenmis.Ben -MIS lere pek bakmiyorum.Sen bakiyorsan pasa gonlun bilir kuzum.
Mesaj tarihi:
ben de polisin elindeki yetkinin az olduğunu düşünmekteyim. yetki azlığından ziyade büyük bir baskı var gerçi.

tv lerde, youtube da falan izliyoruz, çevirmeden kaçan aracın şöförü ufak bir kovalamacadan sonra direkt vuruluyor mesela. çok aşırı bi olay olsa da durum bu.

e türkiye de çok daha vahim olaylar olmasına karşın polisin bir şey yapamadığı durumlar söz konusu.

ayrıca adli bir vakada polis yetersiz kalıyor demişsin de, şimdiye kadar çalınan teybimize kadar her türlü vakada yardımcı oldular yani.

belki ciddi bi suça karışmamış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir, zaten hırsız, katil, terörist falan olsam polisin bana iyi davranmasını bekleyemem.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
ben de polisin elindeki yetkinin az olduğunu düşünmekteyim. yetki azlığından ziyade büyük bir baskı var gerçi.

şimdi türkiye öyle bi ülke ki yetkiyi versen adam suistimal edecek karaktere sahip (tamamı değil).

yetki kısıtlayınca da iş yapılamıyor.

çözüm yok.
Mesaj tarihi:
Yahu MIT mensuplari amerikaa okuyup ingilterede master yapip fransada doktora mi yapmis..

Alayi bu carpik egitim siteminden cikma,

Ordu neden KURMAY yetistiriyor? Cunku KURMAY olmak ozel egitim ister..

isletme mezunlarini iktisat mezunlarini alip MITCI SIMITCI yapmiyorlarmi? ....

Devlet universitenden mezun olmus hayatinin hicbir donenminde flim izlememis kitap okumamais bir adam bile KPSS de iyi not aldiginda ve sicili temizse MIT e girmiyormu?

MIT ne zaman bolgecel guc olmus? Siyasi bir kurumdur..

BU ULKEDE TEK GUC ASKERDIR. Cunku KURMAY yetistirir.
Mesaj tarihi:
matama said:
dunyada en fazla yetkili polislerden biri turk polisi yapmayin etmeyin beyler.

Türk polisi kendisine ateş edilmediği sürece silah çekemiyor bildiğim kadarıyla?

bir ara yetkisizliğin dibe vurması sonucu polis çatışmada anarşistlerin kullandığı sapanlardan taşlardan falan kullanıyodu. Yetkisizliğin o durumlarını gördük yani. Çatışmada polis yaralayan silahlardan kullanabilmeli. (öldüren değil)

ama kazayla 1 kişi ölse skandal olan cahil bi toplumuz.
Mesaj tarihi:
-007- said:
Türk polisi kendisine ateş edilmediği sürece silah çekemiyor bildiğim kadarıyla?

bir ara yetkisizliğin dibe vurması sonucu polis çatışmada anarşistlerin kullandığı sapanlardan taşlardan falan kullanıyodu. Yetkisizliğin o durumlarını gördük yani. Çatışmada polis yaralayan silahlardan kullanabilmeli. (öldüren değil)

ama kazayla 1 kişi ölse skandal olan cahil bi toplumuz.

Yahu tamamda ONLEYICI guc olmasi gerekiyor, silah yetkisine ihtiyaci yok bunun icin,

Bizde polis kavgadan sonra gelir tutanak tutar..

TR de karmasik suc yoktur ya namus avasi ya basit hirsizlik..

Koy bakayim amerikadaki seri katilleri bir tanesini yakabiliyormu..

PROFIL OLUSTMAK bir bilimdir varmi bizde hocasi?
  • Yeni Oluştur...