Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bingöl'de teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla polis merkezine saldırı gerçekleştirildi. Polisin cevap vermesi üzerine bir terörist ölü ele geçti. Edinilen bilgiye göre, saat 22.30 sıralarında Bingöl merkez Kültür Mahallesi'nde bulunan Asayiş Ekipler Amirliği'ne 3 terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Kapı önünde nöbet tutan polislerin karşılık vermesi ile bir süre sıcak temas sağlandı. Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında zaman zaman çatışma yaşandı.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Galiba zincirleme saldırımı ne yapıyorlar..
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şerefsizler düzenli olarak polise saldırıyo son bikaç gündür..
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 İntihar saldırısına teşebbüs ettiklerini söyledi bi kanalda (Habertürk sanırım).
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Baskından önce keşfettikleri şu bombardıman işini napalmla yapsalar kötü mü olurdu. Atacaksın mağaralara 2-3 napalm bak bakalım sonra terörist kalıyor mu...
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Allah görevdeki tüm güvenlik görevlilerinin yardımcısı olsun, azdılar yine
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 teröristlerin 2 si öldürülmüş,3.sü aranıyor.umarım sağ ele geçririler,sorgulamasını yapıp cezasını orada keserler... http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=971734&Date=28.07.2008&b=Bing%F6l%27de%20de%20sald%FDr%FD!
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bayragimizi almaya kalktilar ve 70 milyona izlettiler.Aldilarda DTP tonla ayaklanma cikartti Pes pese saldiri yapiyolar.2 gunde bir ya sehit haberi geliyo yada saldiri-ayaklanma haberi. DTP yine abdullah ocalanin kardesi ve kendi delegeleriyle toplanti pesinde hergun.Sloganlar atiliyor Biz mi cok gerizekaliyiz ? Onumuzde tonla neden varken hala neyi bekliyor ki insanlar.Akparti kapatilma davasinda uzun uzun konu tartisilacagina,laf arasi sunlari birileri duduklese ya.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kapatmamalarının sebebi bence onları terörden vazgeçirip sisteme çekmeye çalışmak. Bu kadar tolerans gösteriyorlar bence bu mantıkları yüzünden. Ama yanlış. İlk düşünce doğru olsa da tolerans gösterilmesi yanlış AKP'nin varsa da milletin artık sabrı kalmadı. Ayrıca AKP kendi derdinde olduğu için türban vs. faaliyetlerine bile devam edemiyor. :) Etekleri tutuşmadığı zaman bile gerekli işleri yapamıyor ki adamlar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Efrasiyab said: Baskından önce keşfettikleri şu bombardıman işini napalmla yapsalar kötü mü olurdu. Atacaksın mağaralara 2-3 napalm bak bakalım sonra terörist kalıyor mu... o kadar basitti bu. Napalm bombası dediğin mağaranın içine girip teröristi bulup imha etmiyor ki.. Televizyonlarda tabii askerlikle alakası olmayan bir terör uzmanı çıkıyor, herşey çok kolaymış gibi anlatıyor, "dağın zirvesine bomba yağdırsan, terör merör kalmaz biter"...
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 napalmla mağra temizlemek hoşmuş cidden
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yok ben harbiden anlamıyorum bu işi.. 3 tane terorist ateş açmış 1 tanesi ölmüş kalmış 2 tane. ulan 2 tane teröristle daha ne çatışması bide takviye birlik yollanmış. vur ölsün diyesi geliyo insanın. hoş deminde ramboyu izledim belki ondan böle konuşuyorum . yinede onca silah almalar, ihaleler ,bilmem neler, sonuçta 2 tane götünde donu olmayan teröristle zor başediyoruz ki başediyo muyuz orasıda belli diil habere göre.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Whoops said: yok ben harbiden anlamıyorum bu işi.. 3 tane terorist ateş açmış 1 tanesi ölmüş kalmış 2 tane. ulan 2 tane teröristle daha ne çatışması bide takviye birlik yollanmış. vur ölsün diyesi geliyo insanın. Çatışma sırasında kim saldırganların tam sayısını tahmin edebiliyor da böyle saçma sapan bir yorum yapabiliyorsun, gerçekten anlayamıyorum. "Tamam ya, 3 kişiler, biz öldürürüz bunları desteğe gerek yok" mu diyeceklerdi adamlar?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi archerlari yanlara koyucaklar, sonra arkaya yag doktukleri yeri atese vericekler, onden de atlilar saldirinca teroristler gg olcak.
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 haberde 150 terörist ateş açtı dedi de biz mi 3 saydık
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi, o "2-3 marine yollayıp adamın ordusunu senin defansa çekme" taktiği bikaç senedir Starcraft'ta bile işlemiyo ya naptın.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Asteroth said: "Tamam ya, 3 kişiler, biz öldürürüz bunları desteğe gerek yok" mu diyeceklerdi adamlar? Tabii abi düşünsene; sen yarım saat çatış, sonra destek kuvvet gelsin fragini çalsın.. Olacak iş mi :(
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 demin izledim haberlerde 3 kişiymiş öle arkalarında 1500 terörist çalılara saklanmış bi şekilde "yatın lan yatın! 3 kişi sansınlar" diye beklemiyomuş . zaten kadın terörist atamamış el bombasını kendini patlatmış. intihar saldırısı geyikleri falanda dediler. yine dedigimi tekrarlıyorum abi vur ölsün cigeri 5 para etmez tipler hatta imkanın varsa git ellerinle öldürki mermi masrafı olmasın. he bu arada bide bilgi verelim haberlerden ögrendigimiz kadarıyla. bu eylemin uyuşturucu baglantısı oldugu düşünülerek yapılan aramalarda yaklaşık 450 kilo eroinde yakalanmış bi buldozerin mi ne içine saklanmış şekilde. 450 kilo yanlış olabilir ama öle hatırlıyorum kusuruma bakmayın yanlışsa.
Öne çıkan mesajlar