elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 herkes stratejist uzman kesilmiş haha a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yani güngörenin pkk için öncelikli bi hedef olma ihtimali düşük gibi geliyo bana, suç mu bunu söylemek anlayamadım? bu çapta bi saldırıyı bi örgüt üstlenir elbet, görücez. yanılıyo da olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yaralı 140 diyor ntv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yaralı sayısı 100'ün üstünde diye duydum en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk Sehitler olmez vatan bolunmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 144 yaralı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Islami teror degildir bu. Islami teror yolda gecen adama saldirmaz, hedef vurur. Ayrica, cogu orgutun Sunni oldugu dusunulurse ve Turkiye'deki Sunni nufus dusunulurse, sivil hedefe dalmazlar oyle kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 PKK olabilir, dün kandil dağına yapılan operasyona cevap gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 elaidi said: herkes stratejist uzman kesilmiş haha a apolitik bir kusaktan sonra olması beklenen bir davranıs gülünecek bir şey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Recall06 said: Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk Sehitler olmez vatan bolunmez. öff,kumda oyna ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Allah halkımıza sabır versin! Ne diyeceğimi bilemiyorum resmen şoka girdim. Allah belalarını versin tez zamanda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ekşi sözlükte konu hakkında bi mesaj atılmış 2 patlama meydana gelmis. ilk patlama telefon kulubesinde, ikinci patlama da sokak uzerinde meydana gelmis. yalniz orospu cocukluguna bakiniz: ilk patlama telefon kulubesinde meydana geliyor ve siddeti cok dusuk. ne oldu diye merak edip kulubenin oldugu sokaga toplanan vatandaslar cogaldigi anda ikinci patlama meydana geliyor ve esas kayiplara yol acan patlama da bu. bu kadar orospu cocuklugu olamaz. yani neymis, bir olay oldugu zaman yardim edeyim diye oraya toplanmayacaksin, akin etmeyeceksin. goruldugu gibi tuzak olabilir ve olebilirsin. artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk. insanlari degil insanligimizi olduruyorlar. allah belalarini versin ne diyeyim. ruh hastasi, ruhu hasta kopekler. (vita vinum est, 27.07.2008 22:50 ~ 22:52) Recall06 said: Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk Sehitler olmez vatan bolunmez.Nedir bu şimdi? Bu ne saçmalık yani? Ne yapmaya çalışıyorsun bu mesaj(lar)ınla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 roket adam said: Ekşi sözlükte konu hakkında bi mesaj atılmış 2 patlama meydana gelmis. ilk patlama telefon kulubesinde, ikinci patlama da sokak uzerinde meydana gelmis. yalniz orospu cocukluguna bakiniz: ilk patlama telefon kulubesinde meydana geliyor ve siddeti cok dusuk. ne oldu diye merak edip kulubenin oldugu sokaga toplanan vatandaslar cogaldigi anda ikinci patlama meydana geliyor ve esas kayiplara yol acan patlama da bu. bu kadar orospu cocuklugu olamaz. yani neymis, bir olay oldugu zaman yardim edeyim diye oraya toplanmayacaksin, akin etmeyeceksin. goruldugu gibi tuzak olabilir ve olebilirsin. artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk. insanlari degil insanligimizi olduruyorlar. allah belalarini versin ne diyeyim. ruh hastasi, ruhu hasta kopekler. (vita vinum est, 27.07.2008 22:50 ~ 22:52) Recall06 said: Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk Sehitler olmez vatan bolunmez.Nedir bu şimdi? Bu ne saçmalık yani? Ne yapmaya çalışıyorsun bu mesaj(lar)ınla? Kardesim bence el kaide yapmistir dedik millet etmedigi lafi birakmadi ne yapalim bizde kitle rahatlasin diye pkk yapmistir dedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sir said: yani güngörenin pkk için öncelikli bi hedef olma ihtimali düşük gibi geliyo bana, suç mu bunu söylemek anlayamadım? bu çapta bi saldırıyı bi örgüt üstlenir elbet, görücez. yanılıyo da olabilirim tabi. pkk sivillere karşı yaptığı eylemlerin hangisini üstlendi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ben sadece bazı mesajlardaki böle bişi pkk'nın işi değil böle bişi şunun işi değil olayına gönderme yaptım. Yoksa ben de en az sizin kadar lanet ediyorum. En az sizin kadar kim yaptı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 PKK ise, ki bence PKK dunku operasyonlara cevap olarak, PKK kendini bitirir bu saldiri ile. PKK Avrupa kozlarini oynamaya basladigindan beri sivillere saldirmiyordu, diyarbakir patlamasinda arada siviller vardi evet ama hedef askerlerdi vs. Bu sekilde PKK insan haklari kozlarinin hepsini kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bilgisayar başına oturdum.Pati'yi açtım.İlk topic buydu ya.Of inşallah ölen yoktur.Haberlere bakıyorum şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dinci örgütler genellikle amonyum nitrat kullanır pkk a3-a4 gibi plastik tahrip kalıbı.. bunda yola çıkılarak pkk yapmıştır denilebilir. çöp kutusu>plastik patlayıcı>cadde patterni bizi pkk'ya götürüyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 plastik değilmiş, parça tesirliymiş patlayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 valla PKK nın biteceği yok. yıllardır PKK eski gücünü kaybetti dağılıyor falan diye kendi kendimize propaganda yapıyoruz ama PKK nın amerika istemedikçe biteceği yok. bitersede bu iş masada biter amerikada götümüzden kan alır o masada. PKK nın bitmesi için nelere imza atmamız gerekir allah bilir. PKK bittikten sonrada ortaya başka bir terör örgütü çıkar. hazır ergenekon senaryosu varken bir tane aşırı sağcı ulusalcı diye terör örgütü yaratırlar onu salarlar bu milletin başına. bizde koyun koyun izleriz herzaman olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Penthesilea said: PKK ise, ki bence PKK dunku operasyonlara cevap olarak, PKK kendini bitirir bu saldiri ile. Bu sekilde PKK insan haklari kozlarinin hepsini kaybeder. dostum,bilmiyorum farkında mısın ama, adamların zaten insan hakları kozu yok..hadi ülkemizi geçtim, abd ve ab raporlarında haraç,fuhuş,uyuşturucu ve terör olaylarına bulaşmış olduğu tespit edilmiş.adamlar zaten daha önce de sivil insanların yanında bomba patlattı,yeni değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yav mobese kameralarının kayıtları var deniliyor patlamayla ilgili. e kardeşim sen neden koydun o kamerayı oraya? olan olayları gözlemek için deil mi? e görmedn mi telefon klubesine konulan bombayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 parça tesirli dediği şey bombanın yanına çivi falan koyarsın.. odur. rdx ile tnt'nin karışımına göre 13 a4 c4 vs olarak anılır. plastiktir büyük ihtimalle.. boru tipi ise taşeron örgütlerden birisi yapmıştır.. eski ibda c falan.. ne garip yaw.. tr'de yaşadığınızda -ve haber izliyorsanız- öğreniyorsunuz tümünü işte.. edit: tahrip kalıbı (plastik patlayıcı) patlayıcı kısmının özelliğini anlatır parça tesiri ise yanında bilye, metal, saç vs olup olmadığını söyler. boru tipi bomba da parça tesirlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Recall06 said: Ben PKK oldugunu dusunmuyorum, ergenekon baglantilida demek istemiyorum ama mutlaka AMERIKA karsiti bir grup.. VE elcilik baskini ile alakali oldugunu saniyorum..ne fark var ki hepsi aynı yere çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ohyeah said: yav mobese kameralarının kayıtları var deniliyor patlamayla ilgili. e kardeşim sen neden koydun o kamerayı oraya? olan olayları gözlemek için deil mi? e görmedn mi telefon klubesine konulan bombayı.. Her kamerayı biri mi izlicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar