Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Dakika: Güngören'de patlama!

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

Ekşi sözlükte konu hakkında bi mesaj atılmış

2 patlama meydana gelmis. ilk patlama telefon kulubesinde, ikinci patlama da sokak uzerinde meydana gelmis. yalniz orospu cocukluguna bakiniz:

ilk patlama telefon kulubesinde meydana geliyor ve siddeti cok dusuk. ne oldu diye merak edip kulubenin oldugu sokaga toplanan vatandaslar cogaldigi anda ikinci patlama meydana geliyor ve esas kayiplara yol acan patlama da bu. bu kadar orospu cocuklugu olamaz.

yani neymis, bir olay oldugu zaman yardim edeyim diye oraya toplanmayacaksin, akin etmeyeceksin. goruldugu gibi tuzak olabilir ve olebilirsin. artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk.

insanlari degil insanligimizi olduruyorlar. allah belalarini versin ne diyeyim. ruh hastasi, ruhu hasta kopekler.
(vita vinum est, 27.07.2008 22:50 ~ 22:52)

Recall06 said:
Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk

Sehitler olmez vatan bolunmez.
Nedir bu şimdi? Bu ne saçmalık yani? Ne yapmaya çalışıyorsun bu mesaj(lar)ınla?
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:

Ekşi sözlükte konu hakkında bi mesaj atılmış

2 patlama meydana gelmis. ilk patlama telefon kulubesinde, ikinci patlama da sokak uzerinde meydana gelmis. yalniz orospu cocukluguna bakiniz:

ilk patlama telefon kulubesinde meydana geliyor ve siddeti cok dusuk. ne oldu diye merak edip kulubenin oldugu sokaga toplanan vatandaslar cogaldigi anda ikinci patlama meydana geliyor ve esas kayiplara yol acan patlama da bu. bu kadar orospu cocuklugu olamaz.

yani neymis, bir olay oldugu zaman yardim edeyim diye oraya toplanmayacaksin, akin etmeyeceksin. goruldugu gibi tuzak olabilir ve olebilirsin. artik bir yerde birine bir sey oldugunu gorup yanina kosarken bile tereddut yasayacak bu millet. "adama yardim edeyim" derken kendi de olebilir cunku. bu kadar guvensiz bir ulkede yasar olduk.

insanlari degil insanligimizi olduruyorlar. allah belalarini versin ne diyeyim. ruh hastasi, ruhu hasta kopekler.
(vita vinum est, 27.07.2008 22:50 ~ 22:52)

Recall06 said:
Yahu kufur mu ediyoruz fikir soyluyoruz peki o zaman hadi hep birlikte PKK yapmistir alcak pkk kahrolsun pkk

Sehitler olmez vatan bolunmez.
Nedir bu şimdi? Bu ne saçmalık yani? Ne yapmaya çalışıyorsun bu mesaj(lar)ınla?

Kardesim bence el kaide yapmistir dedik millet etmedigi lafi birakmadi ne yapalim bizde kitle rahatlasin diye pkk yapmistir dedik..
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
yani güngörenin pkk için öncelikli bi hedef olma ihtimali düşük gibi geliyo bana, suç mu bunu söylemek anlayamadım? bu çapta bi saldırıyı bi örgüt üstlenir elbet, görücez. yanılıyo da olabilirim tabi.

pkk sivillere karşı yaptığı eylemlerin hangisini üstlendi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

valla PKK nın biteceği yok. yıllardır PKK eski gücünü kaybetti dağılıyor falan diye kendi kendimize propaganda yapıyoruz ama PKK nın amerika istemedikçe biteceği yok. bitersede bu iş masada biter amerikada götümüzden kan alır o masada. PKK nın bitmesi için nelere imza atmamız gerekir allah bilir.

PKK bittikten sonrada ortaya başka bir terör örgütü çıkar. hazır ergenekon senaryosu varken bir tane aşırı sağcı ulusalcı diye terör örgütü yaratırlar onu salarlar bu milletin başına. bizde koyun koyun izleriz herzaman olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
PKK ise, ki bence PKK dunku operasyonlara cevap olarak, PKK kendini bitirir bu saldiri ile.

Bu sekilde PKK insan haklari kozlarinin hepsini kaybeder.

dostum,bilmiyorum farkında mısın ama, adamların zaten insan hakları kozu yok..hadi ülkemizi geçtim, abd ve ab raporlarında haraç,fuhuş,uyuşturucu ve terör olaylarına bulaşmış olduğu tespit edilmiş.adamlar zaten daha önce de sivil insanların yanında bomba patlattı,yeni değil...
Sosyal ağlarda paylaş

parça tesirli dediği şey bombanın yanına çivi falan koyarsın.. odur.

rdx ile tnt'nin karışımına göre 13 a4 c4 vs olarak anılır. plastiktir büyük ihtimalle..

boru tipi ise taşeron örgütlerden birisi yapmıştır.. eski ibda c falan..

ne garip yaw.. tr'de yaşadığınızda -ve haber izliyorsanız- öğreniyorsunuz tümünü işte..

edit: tahrip kalıbı (plastik patlayıcı) patlayıcı kısmının özelliğini anlatır
parça tesiri ise yanında bilye, metal, saç vs olup olmadığını söyler. boru tipi bomba da parça tesirlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...