Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Dakika: Güngören'de patlama!

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

Yarın da kapatma davası görüşülüyo. Ne hoş.
Ne biçim bi ülkedeyiz ya. Yani şu topraklar üzerinde hak iddia etmeyen, çıkar sağlamaya çalışmayan bi tane mi millet, örgüt, adam, grup olmaz ya. Yeter artık vallahi.

Sinirden yazamyı unuttum artık. Yaralılara acil şifalar, ölenlerin ailelerine bol sabır diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Ulan ergenekon agarta ot bok diye uyutuyolar içine ediyim 30 yılda 65.000 kişiyi PKK'ya verdik, halada veriyoruz biri dur desin be insan olsun da bu ülke için bişi yapsın, allah bin belanızı versin.

PKK'yı da ergenekon destekliyor, unuttun mu?

Hatta TSK güngören patlamasını da biliyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef 12 ölü en az 74 yaralı varmış. Görgü tanıklarının ifadelerine göre telefon kulubesinde çok şiddetli bir patlama oldu , patlamaya neyin sebeb olduğu belirlenemedi. 10 dakika sonra ikinci patlama meydana geldi... show tw duyabildiklerimi yazabildim acımız büyük bu kadarda olmaz ya nasıl bi şerefsizlikti bu ...
Sosyal ağlarda paylaş

Üç gündür bekliyorum, büyük medyadan birisi sesini çıkaracak mı diye.
Tıs yok.
Çıt yok.
Bırakın medyayı, yargıdan ses yok, Türkiye'yi yönetenlerden ses yok.
Hafta sonunda televizyonlardan DTP'nin "Güvencinlerin iş başına getirildiği" kongresini izledim.
İzlemez olaydım.
Kongre tam bir PKK kongresiydi.
Kandil dağında yapılsaydı, bundan farklı, bundan öte yapılamazdı.
Abdullah Öcalan ve Murat Karayılan'ın kardeşleri kongre salonunda kendilerine ayrılan özel bir bölümde oturdular. Parti liderliğini temsilen.
Dört bir yanda Öcalan posterleri, PKK'nın askeri ve siyasi kanatlarının afişleri vardı.
20 bin kişi Öcalan'a özürlük diye bağırdı.

kaynak patiden
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul,izmir,ankara antalyadaki pkk saldırılarına benziyor.israil in yaptığı gibi karşılık vermeli..her saldırya karşı,pkk yı himaye edip destek verenler bombalanmalı..ve vurulacak yer de k.ırak taki barzani bölgesi,binaları olmalı..bu işin bedelsiz olmayacağını görmeliler...
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
Pkk mı yapmış onu bir öğrenelim de

PKK'nın yöntemine benziyormuş, bir ufak patlama ile polisi olay yerine çekiyorlarmış, ardından da ikinci büyük patlamayı gerçekleştiriyorlarmış. Böyle bir yol daha önce de yapılmış, ama bu kez olay yerine halk polisten önce doluşunca 2. patlama daha ağır sonuçlara yol açmış. 3. bomba ihbari gelmiş bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

PKK dediler bi ara.
Yarına kadar her şey netleşir de, nasıl emin olabiliriz ki söylenenin doğru olduğundan.
Hayır benim anlamadığım, 1-1.5 saattir yüksek mertebeli bi tane yetkili konuşmadı ki panik yaşamış halka güven versin. Yazıklar olsun.
Hala dans yarışmaları oynuyo sağda solda, hadi yayını kesmediler ona tamam, ama altyazı bile geçmiyolar. Yuh yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...