Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikalı kadın, Eyfel Kulesi ile evlendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Amerika'nın San Francisco şehrinde yaşayan ve soyadını değiştirerek Eiffel (Eyfel) yapan, cansız varlıklara fetişist duygular besleyen Erika La Tour Eiffel (37) isimli kadın, birkaç samimi arkadaşının da hazır bulunduğu bir seremoniyle Eyfel Kulesi'ne olan aşkını, bağlılığını ve itaatkarlığını ilan etti.
İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'nin dikkat çekici bulduğu tuhaf haberin kahramanı Erika'nın eskiden asker olduğu, cansız objelere olan ilk tutkusunun kendisini okçuluk müsabakalarında dereceye sokan yay olduğu, daha sonra Berlin Duvarı'na ilgi duyduğu, bir ara yatak odasında bir bahçe çitinin parçasıyla vakit geçirdiği, şimdi ise Eyfel Kulesi hayranı olduğu kaydedildi.
Kendisine bu davranışın nasıl bir duygu olduğu sorulduğunda Erika alışılmışın dışında, gayet ilginç olayı şöyle yorumladı: "Nasıl olurda bir anne-baba dünyaya çocuk getirir ve onu sevmez? İşte ben böyle bir ailenin mutsuz çocuğu olarak doğdum. Önce üvey ağabeyimin tacizine uğradım, sonra yetimhaneye terk edildim. Şayet bugün bu haldeysem, geçmişin unutulmaz yaraları sebebiyledir. Ama alıştım artık. Kendimi zorla değiştirmeye niyetim yok."

fotolar:

..

Mesaj tarihi:
Cons said:
yarın tepesine oturacakmış.

daha girmeden benim de aklıma bu geldi. başka ne gelir ki insanın aklına yani. kendimi bu durumda suçlu olarak görmüyorum. evet.
Mesaj tarihi:
xxx(20:48):
LAN BENIM SEVGILIM YOK
EYFEL KULESI
EVLENDI
DEMIR DOKUM Oxxxxx Cxxxxx
Orçun-Ben (20:50):
AHHAHAAHHAAHHAHA
  • Yeni Oluştur...