Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Açılmıştı diye hatırladım ama onca aramalarına rağmen bulamayınca,yok galiba dedim açtım :) Neyse devam, http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/universal_pictures/death_race/deathrace_galleryposter.jpg Yönetmen Paul Anderson,Mortal Kombat,Resident Evil 1 ve AVP'nin filminin yönetmenliğini yapmış bir eleman,başrolde Jason Statham bulunuyor. Film ise 2020 yılında herhangi bir sınırlamalanın olmadığı aşırı şiddetli bir araba yarışını anlatacak. Film aynı zamanda 1975 yapımı Sylvester Stallone ve David Carradine'in rol aldıkları Death Race 2000'in de bir yeniden çevrimi olacak. Fragman http://youtube.com/watch?v=y8E9GEwg_3U youtube.com/watch?v=y8E9GEwg_3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Jason statham in gene eline ne gelirse kullan sanatini icra ettigi bi dovus sahnesi olsun yoksa filmden aglayarak cikicam, yoksa guzel filme benziyo (araba niye Audi degil de Mustang!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ooo ian mcshane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mad Max <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 carmageddon olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 JASON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Jason baba Crank'ten sonra böyle aksiyon filmlerinde beni benden alıyor. Yürü.be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 açılmıştı,yeto mod =) http://forum.paticik.com/login.php?11,logout=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yapma kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kutulu yu nuub Jason Statham iyidir çıksın izliyelim mustangde varmış zaten hayatımın arabası. Twisted Metal mi desem Carmageddon mu desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ne zaman çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Death Rally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 indirdim izlicem simdi, yazarım nası bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 konu olarak sacma olmasına ragmen ben begendım baya filmi. mad max gunlerini hatırlattı direk, hos film keyifle izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yeni indi haftasonuna sakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 screener var en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 film fail bence, Jason Statham her filme uymuyor kardeşim bu kadar suyunu çıkarmaya gerek yokki. Tamam transporter falan çok iyiydi de bir Dungeon Siege'de berbattı uymamıştı, bu film nedir? Konusuz görsellik üzerine bir film. 50 milyon dolarım var bunu 60 yapmak istiyorum ne yapmalıyım? Death race! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Çok hoşuma gitti film dungeon siegede köylüden daha cok keresteye benziyordu Jason abimiz bu filme yakışmış,geçmiş filmlerine göre dahada yapılı karşımıza cıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bencede güzeldi oyunlardan alıntı olmuş biraz ama iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ehhh işte. izlerken çok sıkılmadım. herşey patliyordu falan fena değildi.nitekim film bittikten sonra üzerimdeki etkisinin geçmesi 0.0019 sn sürdü. NOT: beş buçuktan altı/on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 tam gaz aksiyon, eglencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dvdrip bekliyorum, jason statham s..sa izlerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ***** Two thumbs up for the Action! ***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bi filmde Jason Statham varsa izlenir o film. En azından ben öle yaparım. İnsin de, durgun bi günümüzde izleyelim ki evimiz şenlensin, günümüz hareketlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bu herif benim idolum lan. adam hem kel hem karizma. ilerde kel olmam muhtemel olduğundan jasos stahmanı idolum olarak seçmiş bulunuyorum. şimdi tek yapmam gereken biraz vücut, ve 2 numara saça yakışacak bir alın ve kafa kemiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar