Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 haha seviyorum abimi :D çok güzeller sdfsgfdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 haha ilkokul çocukları olur ya annem bana şunu aldıııa diye gelirler, o intiba oluştu bende. çocuksu bi heyecan, bi mutluluk, bi gülüş. e güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 biraver lüzumsuz bişi bence. misafirlere sulu bira içirmek istiyorsanız bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 böyle olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Onun yerine bira alsaydın daha faydalı olurdu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 asinanyavuz said: haha ilkokul çocukları olur ya annem bana şunu aldıııa diye gelirler, o intiba oluştu bende. çocuksu bi heyecan, bi mutluluk, bi gülüş. e güle güle kullan. sdfsdgfsdf tek amacım o zaten kullanıcaam falan yok evde napıcam onları :D ders çalışmam lazım kendimi nası oyalasam diyerekten bilinçaltıma saldım kendimi yazdırıyo böyle bana. neyse oturucam fizik1'e artık başlıcam çalışmaya! dün bi arkadaşla karşılaştım fizik 9-10uncu sınıfı bitirmiş, matematik 9-10-11 bitmek üzereymiş. ben daha ders çalışmaya başlamadım :( pşttt ahmeet, bubam bana pisiklet aldı en güzelinden sana da aldımı ha aldımı hı hı aldımı hı? sdgfdhdsfsdf ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 la ben de başlıcam da ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 semaver biraver sürahi birahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dangalak pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hadi killer otur başlayalım yoldaş buliyim kendime başla fizik1den vektör kuvvet moment denge ağırlık merkezi basınç arşimet derken sdgfdsdf edit: kiler>killer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yaratık said: dangalak pogodi bıngıldağını ezerim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kntrm yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aga item pls para pls char pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bilimsel açıklama : Bıngıldak genelde bebeklerin kafatasının üst kısmında henüz sertleşmemiş olan bölgeye denir.Üçüncü göz olarakta nitelendirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 teşekkürler sinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bilimsel açıklamalar burda sökmüyo sinan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 başka paylaşmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar