Pýtýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Evet artık bende bir paticik üyesiyim. Bayaa bi gezdim forumunuzu hakikaten kaliteli insanlar var dolayısıyla kaliteli bi forum kutlarım :) Lakin benim evde beslediğim bi hayvanım yok...bu konuda müzdaribim.He ama bi abim var aratmıyo... Yaslı gittim, şen geldim, aç koynunu paticik ben geldim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benim yok hayvanım. sevmiyorum. burdakilerin yarısından fazlasının da yok. ambalaj o zaten. hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Benim var. seviyorum. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hoşgeldin. İyi eğlenceler. Nikin ilginçmiş. Hayvanım yok, mutluyum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hoşgeldin, bir kedim bile yok. ): Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldin. bir kedin bile yoksa hadi gülümse :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldin. artık sende bir paticik üyesisin.:)o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldin sevgili pıtık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benim evde kelebeğim var. holden geçerken uçuyo ordan oraya. bi arada da pencerede salonda tahtakurdum vardı. vızır vızır ses çıkarıodu. gerçi artık pek sesi gelmiyo. noldu ona acep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 pıtık:) hoşgelmişin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 f/m? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 selam pıtık. hoşgeldin. nickin ne kadar da patik'i oradan da paticik'i andırıyor. benim de hep bi kedim olsun istemiştim işte ama yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hoşgeldin nick güzel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 selam pitik hosgelmissin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kedim var benim, o olmasa durmam paticikte fln işim olmaz. hg aga-matik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nickini sevdim hoşgeldin:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nik süper :D hoşgledin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 patiiye hosgeldn ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.