roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ahahahahahahah sözlüğe de yazmışsın yazmışsın sonra lol diye değişmiş fedenin mesajı AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ne yapsaydım lan. 5 sayfa geçmiş. aha yedim mal gibi mi deseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 noli agoli edit çakmışınız her yere bişi anlamadım :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şimdi facebookta bi olay vardı, bi link işte kim tıklarsa kendi resmi çıkıyo bunu dolandırıcı filan diye yaydılar internete, resmi budur, kimse güvenmesin listelerinizden silin filan diye dağıttılar. açanlar kendi resimlerini görüyodu işte fede nin sazanlığına gelmiş yemiş bunu sonra yazmış bikaç yere sonra çakmış olayı yazdığı mesajları silmiş millet te bunun muhabbetini yapıyo şimdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben de yine sadece ilk mesajı okuyup cevap atan insan modeline örnek teşkil ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hehe açıklama için teşekkürler :D @fede üzme kendini olur böle şeler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bide söle bişey var tabi ahauhau facebook sapıgı!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 lan tam muhabbetin ortasında elektrik gitti yaa. üzerinden biraz zaman geçsin, ben fotoroman yaparım elimde belgeler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fatih: AHSUAHDPASJHFSDLJFHLDSJHVLFDJHGĞIFUĞW9R8320483209Ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sadece isim çıkınca o heyecanı tadamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 AHAHAHAHA ADAM EKŞİDE KENDİ RESMİNİ GÖRMÜŞ AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Faruk's revenge (O değil de yorum yapanların fotoğraflar daha bir güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar