pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ahahahuaha noella mısın nesin yerim edit: demet? topuklu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Urmesk imza gününe mi çıktın öyle bi poz olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: topuklu giymişsin AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi küçük ççükün küç çüküç çüçü kü. kitabı lan kitabı. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 demet fotoyu kim çekti merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 berkay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aa sizin emo bi fotoğrafçıyla pozlarınız vardı hatırladıııım. taam gençler bu ikisi uzun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Beckett said: Bence kısa boylu kızlar düşük çözünürlüklü resim gibi küçük ya güzel görünüyor. Lan, hahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 of berkay =d aklıma yine o spastik foto geldi emo fotoğrafçı diyince =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 HAhahaahahaah niye hatırlatıon lan! ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Benim etrafımda uzun ve güzel kızlar var oley :D Kısa kızlar da evet düşük çözünürlüklü resim gibi güzel oluyorlar ama ne bileyim yahu bi garip. Ben 190ken kızarkadaşım 158 falan olsa çok garip olur ya. Hayatın her yönünde zorluk oluşturabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yok lan, çok zorluk oluşturduğuna şahit olmadım ben hiç. Canlı örneği var çok yakın arkadaşım, sadece öpmek için eğiliyo o kadar eheh. Ne kadar problem olabilir ki ayrıca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok o konuda bir problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Metakuso said: uzun kısa FARKMAZ HAFIZ adf ama kimisi de çok ufak tefek oluyor. ekmek gibi kolumun altına alıp gidesim geliyor be. ekmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dudak? güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Cons said: Metakuso said: uzun kısa FARKMAZ HAFIZ adf ama kimisi de çok ufak tefek oluyor. ekmek gibi kolumun altına alıp gidesim geliyor be. ekmek? uuu hem ekmeğe hem umut sarıkayaya gönderme yapmış adam olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bana özenmeyin boş yere, bi tek ben yapabilirim onu D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şimdi artık 1.60 boyda uzun oldu... etrafımdaki kızlara bakınca onlarla çıktığımda pedobear olacağımı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi bu diyet miyet zamanlarının deli gibi televizyondan dağıtıldığı zamana denk geldiler de ondan mı acep? niye küçücük kaldı oğlum kızlar? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi nesi küçücük kaldı diyorsunuz anlamıyor ben özellikle 89-90 ve sonraki yıllarda doğmuş kızlarda ciddi bi büyüme ve fark var bence. 15 yaşında 22 gösteren arkadaşım var benim. yeminlen diyorum yav. yolda görsen 22 hadi olmasın 20 dersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Eternalus said: abi bu diyet miyet zamanlarının deli gibi televizyondan dağıtıldığı zamana denk geldiler de ondan mı acep? niye küçücük kaldı oğlum kızlar? /discuss di mi erkekler pirinç tarlasından çıkma gibi oldu halbuki. Öte yandan kızlar gittikçe gerçekten de inceliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 roket adam said: abi nesi küçücük kaldı diyorsunuz anlamıyor ben özellikle 89-90 ve sonraki yıllarda doğmuş kızlarda ciddi bi büyüme ve fark var bence. 15 yaşında 22 gösteren arkadaşım var benim. yeminlen diyorum yav. yolda görsen 22 hadi olmasın 20 dersin yani. hormon hormon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Benim boy 1.98 16 yaşındayım ben ne yapcam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kırptır sağdan soldan alttan üstten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 urmesque said: bana bu fotoyu koydurttun ya! 169 olan ben ve 181 olan ginaly tabi küçük çükün kitabını da unutmamak gerekir. ulan burada noturdamın kamburu gibi duruyorum tabi 169 görünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar