Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discover Turkey, Hell On Earth For Animals

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://turkeymassacre.wordpress.com/

said:
You recognize Turkey as a holiday paradise. Were you aware, however, that what is paradise to you is actually hell to animals?

Eh bu site de Türkler'e vurmak için yeni bir "bakış aşısı". "Türkiye'ye gitmeyin" diye beyin yıkıyorlar. Kurcaladıkça bol bol ermeni soykırımı, kürt soykırımı yorumlarına da ulaşıyorsunuz zaten.
Taraf da yazmış, o zaman kesin doğrudur.
http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=13178

En azından tatil cenneti olduğumuzu kabul etmişler.
Mesaj tarihi:
sokak hayvanlarına öküz gibi davranan bir milletiz evet...
ama bu bu elemanların eline düşüpte propaganda olarak kullanılması gereken bir şey değildir.
Ne o takım elbiseli proud dog killer falan...
Mesaj tarihi:
birisinin postu güzeldi. adam şey demiş. ingilterede'de bi sürü katliam oluo. hatta insanlar kendi ülkesiyle yetinmio gidip ırak'ta afganistan'da katliamlar yapıolar. sonra bizim ülkeyi eleştiriolar.

adamın dedii doğru. tabii orda biraz gereksiz milliyetçiliğe kaçmış. sonuç olarak başka ülkede insanların öldürülmesi bizim ülkemizde hayvanların öldürülmesine karşılık olarak gösterilemez.

ama yani ciddiye alınmaması gereken site olduu belli. bi ülkenin bi kaç insanının başka bi ülkeyi tek bi bakış açısından değerlendirip sonra ülkeyi lekelemesi hoş bi şey diil. yalnız böyle bi sitenin burdaki belediyelere (zannetmiorum tabii ki) olumlu bi etkisi olursa da güzel olur açıkçası.
Mesaj tarihi:
rofl, bu hayvanların oldurulmesine ben de sinir oluyorum da, bu site komedi sitesi olmaktan oteye gidememis... kill'em all ve my pleasure sir yetti zaten...
Mesaj tarihi:
Siteyi bilemeyeceğim de balan böyle bir tepki verdiyse hiç şaşırmam açıkçası

said:
"Minister of Culture and Tourism, Mr. Ertuğrul Günay, reacted to the campaign saying the site broadcast will be stopped."

Bizim bakanımızın kafa yapısını çok güzel açıklıyor zira. Adı geçen bakanı çok tanımadığın için gerçekten böyle bir şey diyecek bir karaktere sahip mi bilmiyorum ama.

Ve yine böyle bir durumda, bizim bakanlarımızın zeka kapasitesi çoğu zaman ancak böyle bir cevap vermeye yetiyor

said:
“Look, I love dogs, too. I have one in my house“. We have to admit that we think that’s amusing. That a minister of a country that wants to be a member of the EU can reply in such a simplistic, immature and ridiculous way, it is very clear to see he does not take the situation nor the animal protectionists seriously.

Bunun kendini savunmak için bir bardak su içmekten farkı yok.
Mesaj tarihi:
3 kuru$a tatil yapanlar icin tatil cennetiyiz tabi. Ayica kopeklerin toplu katliami da yeni bi$ey degil, her yil istisnasiz yapilir. Aci ama gercek.

Turkiyede O.Ç den bol ne var ki? Sadece tatil cenneti degiliz yani.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Abi tamam Türkiye'de kediye köpeğe eziyet eden bol da o danalar gibi zevkine boğaları koşturup ardından karnına kılıcı saplamıyoruz.

ben de o olaya karşıyım ama o ayrı konu. köpeklere yapılan eziyet belediye vs vs'ye girmiyen bi şey o. ayrı tartışılması lazım.
Mesaj tarihi:
hayır görüntülerde işkenceye dair bişeyde yok aslında. sadece zehirlenerek öldürülmüş. he iç burkuyo falan ama olabilecekler arasında en iyisi bu sanırım. yurtdışında sahibi olmayan köpeklerin çogu uyutuluyor. bizdeki sistematik bişey diil belki çarpıklık ordan kaynaklanıyordur. belli bölgelerde belli zamanlarda ölü köpekler bulunuyor sadece. ne sorumlusu belli ne amacı falan filan
Mesaj tarihi:
abicim kuduz köpekler tabiki öldürülecektir. Yoksa neden durduk yere köpeklere karşı kinimiz falan yok. Bende hayvanları seviyorum , köpekleri çok seviyorum hatta ; ama gidipte saldırgan , kuduz köpekleride toplumda bulunduramazsınız.

Kusura bakmasınlar ama insan sağlığı ve güvenliği köpeklerin canından daha önemli.

Bi de sanki bu olay sırf bizim ülkemizde yaşanıyor gibi gösterilmiş.

İşkence falan yapıldığı da yok ayrıca. Gitsinler kendileri Irak ve Afganistan'da yaptıkları soykırımın fotoğraflarını görüntülesinler lütfen.
Mesaj tarihi:
karala gitsin, çamur at izi kalsın vol.345
eğri oturup doğru konuşalım.. onların ülkesinde böyle şeyler hiiiç olmaz, yapılmaz! (nasıl yalan söylüyorum ama!)

neyse ki yapanlar standart türk karalama kampanyası yapanlardan bir adım dahi uzağa gidememişler, nefretleri gözlerini sadece devletten yetkililer hakkında resimler hazırlamaya ve bu konuya yoğunlaşmaya yetecek kadar kör etmiş.

tr'de esas " Hell On Earth For Animals " olayı yunuslara işkence eden, kaplumbağları öldüren halkta görülecektir.

tabii o ayrı konu.. bu konuda devleti suçlamak mümkün olmaycağından ve çamur atılacak kısım nispeten küçük olacağından dolayı ve burada amaç hayvan sevgisinden çok karalama olduğundan ötürü sitede gündeme getirilmemiş..

bir sonraki kampanyalarında "Discover Turkey, Hell On Earth For Brides" ya da "Discover Turkey, Hell On Earth For Women, Heaven on earth for rapists" tarzı bir site açmalarını temenni eder ve koşarak radyasyondan kaçarım
Mesaj tarihi:
bu siteyi yapanların hayvan hakları ihlallerine karşı bir tepki göstermeleri benim gözümde faşist bir türk düşmanı oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

ne yazıkki bazı insanlar insan haklarını demokrasiyi ve hayvan haklarını kendi emelleri için bir kalkan olarak kullanmakta sakınca görmüyorlar. tabiki bizim turizm ve kültür bakanımızın verdiği cevaplarda doğruysa ekmeklerine yağ sürmekte üstüne yok anlaşılan.
  • Yeni Oluştur...