-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kadının yazdığı fantastik yazıya bittim ciddi söylüyorum. Kitabı olsa deli gibi okurum sardı şimdi bu agarta vs. şabbala muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yani sayfalar önce "ergenekon" diye espiri yapmıştım fakat.. çüş! sir' e küfür etmiştim de. nese ban geliyorum demez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ergenekon'un 1 Numarası: "60-65 yaşlarında, sarı saçlı, göçmen tipli, saçları seyrek, sert mizaçlı, bıyıksız, sakalsız. Çevresi kendisine "Komutanım" diye hitap ediyor." Renkli gözlü demeyi unutmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 60-65 yaşlarında: Checked sarı saçlı: Checked göçmen tipli: Checked saçları seyrek: Checked sert mizaçlı: Checked bıyıksız, sakalsız: Checked Çevresi kendisine "Komutanım" diye hitap ediyor: Checked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bugün panosu yarın kendisi.. (samsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Manipülasyon on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Viktor said: göçmen tipli: Checked Atatürk has be has kayseri yörük çocuğudur ne göçmeni. Hiç mi nihalatsız okumuyosun viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hatta duyduğum kadarıyla o bölgede bi köy varmış o köyde herkes atatürk'e benziyormuş. (ciddi) atatürk'ün köken olarak o köylü olduğu iddiası varmış.. asinanyavuz said: Manipülasyon on numara. Atatürk'e ergenekoncu diyen adamlardan bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kim, nerde demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bilinmeyen dergisinin atlantis bölümünde Atatürk'ün de kayıp mu kıtasını aradığına dair bişeyler vardı. Ordan bağlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Atatürk'ün atalarının Konya civarından (bildiğin orta anadolu yani) önce makedonya'ya oradan yunanistan'a göç ettiklerini söylerler. Konya ve civarındaki Türkler de genelde Hazar Denizi civarından getirilmişlerdir. Kızıl Türkleri de denir. Orta Anadolu'da adında Kızıl olan bolca coğrafik yapı ve yerleşim olması da bunu destekler nitelikte. Kaynak: Askeriyedeki bilumum video, slayt vs. Kitabı da varmış galiba, Kızıl Türkleri diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Oh neyse atatürk gavur değilmiş. İçimi rahatlattın sg1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben de konya diye duymuştum kızıl türklerle ilgili olarak sanırım şu olabilir: [tr.wikipedia.org] Bu grubun sarışın-kızıl vs. olduğu gibi bi bilgi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aynen öyle konya.. bizim tarih hocası Atatürk konyalı dediğinde bayaa bi gülmüştük ki kendisi konya aşığıdır gene birşeyler mal etmeye çalışıyor konyaya diye düşünmüştük fln ama malesef doğru çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yav ben de sarışın renkli gözlüyüm de hiç tipik Türk tanımına uymam, merak etmiştim zamanında ulan tohumda rumluk, yunanlılık olabilir mi diye (beni tanıyanlar bilir bi ara ev arkadaşlarım şakayla karışık yunan derlerdi bana). Sonradan Atatürk'ün kökenini öğrenince, ki bende de Konyalılık vardır biraz baba tarafından, şakalar kesildi. Hemşeri çıktık Atamla, memleketi kurtardıktan yıllar sonra beni de gıcık şakalardan kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi zaten ınanılıyor uzaylıların dunyada saklandıgına en yakın örnegı tayyip işte cıktı piyasaya diğerleride gelir queen of damned gibi türerler başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Evet abi düşünsene yünan diyorlar sana.. Korkunç bişey O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 senin aile konyadan önce nerdeymiş onu araştır bence.. % 90 has konyalı değilsinizdir.. konyalılar ova çocuğu esmer oluolar :D sarışın konyalı görmedim hiç 4 senedir konyada yaşıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sevmem ben hoşlanmam öyle lakap takılmasından. Ayrıca sadece yunanla kalsa iyi, bazen b.ku çıkıyodu. İrfan Beyle Yorgo'yu hatırla, işin içine İzmir'de doğmuş büyümüş olmamı da ekle, daha da beteri oluyordu. Edit: Valla işte tahminen bu koldanızdır, zaten Konya'nın da içinden değil, Beyşehir taraflarında, daha Akdeniz'e yakın, ana yoldan uzak, kendi halinde bi köy. Arada sırada giderim, oradan biliyorum. Köy halkı da genelde bizim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fantastik kurgu dalında böyle bir eser verilen bir ülkede yaşamanın haklı gururunu yaşıyorum. boru değil 2544 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ne güzel işte savcılarımız bile gençlik yıllarında FRP oynamışlar.. Ergenekon aslında Türk halkını FRP'ye ısıtmak için kurulan bir tezgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Drakkahn said: Ergenekon'un 1 Numarası: "60-65 yaşlarında, sarı saçlı, göçmen tipli, saçları seyrek, sert mizaçlı, bıyıksız, sakalsız. Çevresi kendisine "Komutanım" diye hitap ediyor." Renkli gözlü demeyi unutmuşlar... Viktor said: 60-65 yaşlarında: Checked sarı saçlı: Checked göçmen tipli: Checked saçları seyrek: Checked sert mizaçlı: Checked bıyıksız, sakalsız: Checked Çevresi kendisine "Komutanım" diye hitap ediyor: Checked Demin aklıma geldi de, çok komik ya. "Acaba 1 numara Orgeneral Eruygur mu" deniliyor da, adamlar düpedüz Mustafa Kemal'i tarif etmiş. Birileri bizle resmen dalga geçiyor, birileri de bu Ergenekon iddianamesini sahici gerçek birşey sanıyor... Yürü be gülüm, kim tutar seni.. Yeni UFO fenomeni: Yersenekon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tuncay guney uzayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar