Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sürekli dc olup duruyo insanlar çıplak resmimi görmekten bıktı internet stabil bütün sistemler kararlı çalışıyor ama sürekli dc oluyo msn hata kodu flnda vermiyo çat dio gidio helps plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çıplak resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 abi bu adamı düşünmüyosanız listesindekileri düşünün, sağ altta sürekli çıplak sırıtan biri çıkıyo 3 saniyede bir, bi çözüm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 avatarımdıda değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tamamen kaldır msni.tekrar kurmayı dene. dün aynısı oluyordu,öyle yaptım sorun yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 şu saatlerde bi sorun var sanki. listemde pek kimse yok. gecen de aynısı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bendede plus kurulu iken hata veriyor, kaldırınca sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 winampı kapatınca düzeldi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 winampı kapayınca düzeldiyse winampın ne çaldığımı göster scriptiyle alakalı bi sorundur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 evet bende ondan kuşkulanarak kapattım scripti düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yeni topic açmadan sorayım, bugün neti sıçık olan var mı? 2 saat önce gitti yeni geldi mesela, yf den sürekli dc ediyor net olmasına rağmen vs vs. Ha bir de ev telefonu da bozuk la sesi gelmiyor. Genel bir sorun mu yoksa telefondan kaynaklı mı diye düşünüyorum. p.s: izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 net çok fena ya şimdi de msn i açmıyor.. deliricem sanırım.. izmir in genelinde mi var acep sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yurt dışı berbat. /istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gören hatırlar internetim rezalettir benim hep..ama bugün en süper gününü yaşıyor. /istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 evet net iğrenç bugün, facebook u 2 saatte açıyor ekşi sözlük falan da öyle istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dün gece boyunca yanlızca 1.5 saat MSNe girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Az önce DC manyağı oldum ama 90ms'le WoW oynuyorum /Nagrand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar