Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

bakalım takabilcek miyim parçaları sdf

bir süre yapacagım maks upgrade.belki 6850 alırım bf3 cıkınca o akdar

umarım götürür beni.ilk almak istediğim sistem buydu ama monitor vs olunca işlemciden kıstıydım.

bilir kişilere yazalım bi sistemi

asus m 870 anakart
gskill 4gb cl9 ram
asus 5770 cu core ekran kartı
1 tb cavier green
amd phenom x4 955
seasonic 520w 80plus

kasada cooler master rc430 elite vatan kakaladı sdf fena değil ama

monitorüm çok iyi değil de sonynin ps3 için cıkarcagı 24' 3d monitoru bekliyorum eylüle kadar fds
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
selalar yeniden

en nihayetinde evde annemlerin bilgisayar cörtlediğinden yeni bir bilgisayar almaya karar verdik

ya aslında bilgisayar cörtledi dediğim ya arkadaki fan bozuldu ya da psu da bir sorun var ama sadece fanda soru nolsa bile upraşmakj istemiyorum keza bilgisayar 2004 toplama ehe

şu anda kullanılan sistem;
amd barthon 2500+
ati radeon 9600se
epox rda3+
1gb mı 1.5 gb mı ne ram

bu sistem bizi sağolsun 2004 den beri idare ediyordu ama artık vadesini doldurdu sanırsam

annem özellikle internetten banka işlerini halletmek, e-psotalarını okumak haberleritakip etmek ve arada kaçırdıüı dizilerin bölümlerini izlemek için kullanıyor ve zaman zaman da ablam aynı şekilde kullanıyor arada facebook oyunlarına bakılıyor (yok farmville değil onun bir değişiği frontier ville)

şimdi ilk olarak vatanda bu gözüme takıldı
https://www.vatanbilgisayar.com/acer-et1850-pt.nbne1.020-intel-dual-core-e6700-3.20-ghz-2gb-ddr3-ram-320gb-512mbhd5450-win7-home-basic/productdetails.aspx?I_ID=51349

hani arada belki eser de ablam psp den sıkıldıkça oyun açar diye harici ekran kartı olsun istedim ama bu E serisi işlemcileri bilemiyorum hani bu paraya değer mi bu kasa yoksa 200-300 tl daha fazlasını verip yine en az 5 sene gidecek bir kasa mı alsak diyoruz i3 işlemcili vs.

internet dükkanlarından istemiyoruz mümkünse yerine gidip alınacak şekilde bulabileceğimiz kasalar iyi olur hatta ben bir de mediamarkta gidip bakacağım ne var ne yok diye

şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

O gösterdigin şeyde monitorde dahil diyor. O fiyatı veririm dersen zaten iyi bence monitorle beraber.

Yok monitoru cıkart dersen tam emin olmamakla beraber 2gb ram yerine 4gb almanı saglar o indirim toplama yaparken vatandan almazsan. Herşey aynı monitor yerine 2gb ram degil 4gb ram olur gibi ama cidden emin degilim bir yerimden uyduruyorda olabilirim sonuçta monitorun fıyatını bılmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

G195HQVB 18,5" LCD MONİTÖR PARLAK SİYAH GENİŞ EKRAN FİYATA DAHİL

diyor yine.

115 dolar çıkartırsan tahminimce 200lira gibi bişi ediyor işte yine 1 milyar falan ediyor iyi fiyat bence.

Ama adamlara monitoru çıkartın 200 lira indirim yapın dıyebılıyor musun bılmıyorum :D

tamam ayarladım monitörsüzü 1100 diyor ki bu garantili vatan hali.

Ayrı ayrı herşeyi kendin toplasan daha ucuza gelir elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...