Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana böyle tatlı tatlı wow oynatacak mümkünse 900-1200 arası kasa lazım, monitör vs ihtiyacım yok ne toplamak lazım? yanlış hatırlamıyorsam mmorpg lerde işlemci daha önemliydi ve bu yüzden i7 veya dengi bir işlemci almak lazım da gerisini ne toplamak lazım? hani böyle ben 7-8 ay sonra ekran kartını değiştireyim efendime söyleyeyim 6 ay sonra fln ram takayım o şekilde gıdı gıdı upgrade edeyim istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

3000 tl vermeyeyim ya ehe alt tarafı wow makinası alacağım da 3 hafta beklerim yani np zaten anca o zaman kadar 85 lerim de hc fln toplarım

böyle mon.törsüzklavyesi düz kasa oalcak şekilde 1200 tl lik bir şey lazım bana.. keza bizimeve bilgisayar girdi mi min 4 sene gidiyor işte

şimdiki kasam amd barthon 2500+ kasa öyle düşün ehe
Sosyal ağlarda paylaş

su koyulmus sablonun gecerliligi yok su anda, fikir dahi alinmak icin kotu bi kaynak.

yurt disiyla yurt ici fiyatlarimiz ve seviyeler arasi secim farklarimiz cok degisik.

orayi ayni kurda oranlayip buraya aldiginda atiyorum 70 dolarlik biseyin burdaki 70 dolarlik muadili %10 daha performansli olabiliyor.

arada sirada buradakiyle paralellik cikiyor ama donem donem hic tutmadigim bi tablo cikiyor. su anda da tipki boyle.

tabi isteyen yine takilsin istedigi gibi, kime ne. ama tavsiye vermeden once dusunmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

nabers?

işlemci olarak stock fanıyla OC yapılabilen bir işlemci almak istiyorum ve tomun dponanım bülteninden okudupuma göre core2duo ların çoğu sadece kendi fanının verimiyle OC lanmaya yetecek akdar soğutma şlemi yapabiliyormuş

ama gördüğünüz gibi elimde beliri bir lsite yokm sadece "çoğu" terimi var

esas tercihim AMD oalcaktı ama net bir bilgi bir türlü bulamadım bulduıklarım da 2008 2009 da yazılmış çeşitli yabancı forum emsajlarıydı

elinde bu ve benzeri bir liste veyahut "abi bende şu işlemci var ve kendi fanıyla rahatlıkla OC lu halini soğutabiliyorum" diyebilecek olan avr mı?

şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...