BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 arkadaşlar bana böyle tatlı tatlı wow oynatacak mümkünse 900-1200 arası kasa lazım, monitör vs ihtiyacım yok ne toplamak lazım? yanlış hatırlamıyorsam mmorpg lerde işlemci daha önemliydi ve bu yüzden i7 veya dengi bir işlemci almak lazım da gerisini ne toplamak lazım? hani böyle ben 7-8 ay sonra ekran kartını değiştireyim efendime söyleyeyim 6 ay sonra fln ram takayım o şekilde gıdı gıdı upgrade edeyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 babacum ya 3 hafta bekliyorsun sandy bridge geliyor, i5 aliyorsun, yada su 2-3 msj ustteki 1090t amd sistemi aliyorsun 6 cekirdekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 3000 tl vermeyeyim ya ehe alt tarafı wow makinası alacağım da 3 hafta beklerim yani np zaten anca o zaman kadar 85 lerim de hc fln toplarım böyle mon.törsüzklavyesi düz kasa oalcak şekilde 1200 tl lik bir şey lazım bana.. keza bizimeve bilgisayar girdi mi min 4 sene gidiyor işte şimdiki kasam amd barthon 2500+ kasa öyle düşün ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 e ztn yukardaki makineyi ekran karti , luzumsuz monitor , kasa vb arindirinca o para ediyordu. olmasa soylemem ki zaten asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 böle monitör belki çok pahalıdır dedim o da 500 tl imiş 2500 tl kasa ehe yani çok be.. bir anda zart diye çıkaramam sankim.. zrolar biraz ha eyw dur ben bi toplayayım bakalım kaça gelecek bir de kadıköyde amd satan neresi var? eksen satmıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi niye inat ettin boyle anlamadim ki, orda bi islemci, board, ram var. gerisine bakmiyoruz ztn. ekran kartida 6850 koyduk. orda 6970 falan var kafadan 1 k lira ztn. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kadikoy de inventus a bak direk, baska yere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 topiğin başındaki mesaja şu resmi koysak yeter aslında... http://i1002.photobucket.com/albums/af150/The_FalconO6/CurrentLogicalPCBuyingGuide/Guide.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 O resimdeki fiyatlar buraya göre ucuz olmuş sanki. O fiyatların biraz daha yukarısı düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fiyatlara takılma abi. ordan sadece tavsiyeni al, fiyatı yerel satıcılardan soruştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 mehh benim pc yine cop olmus yeni aldiydim halbukui :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 su koyulmus sablonun gecerliligi yok su anda, fikir dahi alinmak icin kotu bi kaynak. yurt disiyla yurt ici fiyatlarimiz ve seviyeler arasi secim farklarimiz cok degisik. orayi ayni kurda oranlayip buraya aldiginda atiyorum 70 dolarlik biseyin burdaki 70 dolarlik muadili %10 daha performansli olabiliyor. arada sirada buradakiyle paralellik cikiyor ama donem donem hic tutmadigim bi tablo cikiyor. su anda da tipki boyle. tabi isteyen yine takilsin istedigi gibi, kime ne. ama tavsiye vermeden once dusunmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sürekli güncellenen versiyonu kastetmiyorsundur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 guncellenen versiyonu da kontrol ediyorum ve evet, turkiye sartlari icin hatatutarsizlik goruyorum. yazdigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu arada şu anakart baya ilginç geldi: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dzgoion0wgHoT7tp&templete=2 şu sıralar yeni bilgisayar toplasam bu anakartı alırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o monitörü aldım,şimdi sistem lazım.2100 liraya kadar çıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 killer nic li premium boardlar geliyo p67 ye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gozun aydin abi, sonunda senin de bi killer in olucak sonunda, artik vazgecirmek icin bi kozum kalmadi asdfad (dayanamayip ben de alirim zaten asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 beyler, bilgisayarım çok dandikleşti artık saniyede 1 mm ilerliyor diyebilirim. herneyse, fazla donanım bilgim yok. o yüzden sizden ricam gurular bana bir toplama bilgisayar öneri yapmanız. fiyat hiç sorun değil, sadece öneri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Shean said: fiyat hiç sorun değil son kararin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ahuahuahuahuah muhauhauhauhau zıhahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Esh said: Shean said: fiyat hiç sorun değil son kararin mi? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dfgsdfgsdfgsdfgsd, evet tabi ki son kararım 135 milyar sınır + kdv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sandy bridge turkiyeye girdi bugun itibariyle, hayirli ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 nabers? işlemci olarak stock fanıyla OC yapılabilen bir işlemci almak istiyorum ve tomun dponanım bülteninden okudupuma göre core2duo ların çoğu sadece kendi fanının verimiyle OC lanmaya yetecek akdar soğutma şlemi yapabiliyormuş ama gördüğünüz gibi elimde beliri bir lsite yokm sadece "çoğu" terimi var esas tercihim AMD oalcaktı ama net bir bilgi bir türlü bulamadım bulduıklarım da 2008 2009 da yazılmış çeşitli yabancı forum emsajlarıydı elinde bu ve benzeri bir liste veyahut "abi bende şu işlemci var ve kendi fanıyla rahatlıkla OC lu halini soğutabiliyorum" diyebilecek olan avr mı? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar