CapN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 belırtmeyı unutmusum sadece wow oynuyorum ve download yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 belirtmene gerek yok biz tahmin etmi$tik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dual Core'dan i7'ye geçeyim mi? 4870X2'yi satıp üstüne para koyup yeni bişey alayım mı? Vakti geldi mi bunları yapmanın? 2010 yılı benim için ne anlama geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 burcun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Aslan kanka, 5890 gider mi burcuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 burca uygun da cebine uygun mu onu sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 4870x2 alacak cebi varmis zamaninda ona da cebi vardir sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Xaenin said: Dual Core'dan i7'ye geçeyim mi? 4870X2'yi satıp üstüne para koyup yeni bişey alayım mı? Vakti geldi mi bunları yapmanın? 2010 yılı benim için ne anlama geliyor? az biraz bilgimle şöle diyeyim ben :D hani canın sıkıldı para harcicak bişi arıyorsun komple değiştir ama öle bi isteğin yoksa sadece işlemciyi değiştirsende olur gibi core2quad bile olur bence i7 den ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben de ayni du$uncedeydim fakat c2quad in olayi bitmi$ yani. para vermeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 işlemciyi i7 yap keyfine bak ozaman ne diyeyim ekran kartı hayli hayli yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Merhaba, Kendimce bir fiyat/performans oyun sistemi toplamaya çalıştım. Sistem hakkında sizlerinde önerisini almak isterim. İşlemci Intel Core i5 750 Anakart Asus P7P55D LE Ekran kartı SAPPHIRE HD5850 Bellek 4 GB Kingston DDR3-1333 Hard Disk 1 TB Western Digital Caviar Black 7200rpm SATAII CD/DVD ROM LG 22x SATA DVD Writer Kasa Dark Racer + PC Power & Cooling Silencer 610W Monitör Lg W2261V-PF 21.5″ LCD Monitör P.Siyah 2ms Hdmi HD Fare A4 TECH XL-740K Klavye A4 TECH X7-G800MU Q-TR PS/2 Gamer Klavye 610W'lık psu bu sistem için yeterli olurmu emin değilim. Psu hesaplayıcıda bulduğum değerlere güvenemedim. :) Sistem fiyatında büyük bir fark yaratmadan değiştirmemi önerdiğiniz herhangi bir donanım varsa belirtirseniz sevinirim. İyi seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bi arkadas icin bilgisayar toplicazda, ekran karti onerisi lazim, 200-300 dolar arasinda fiyat/performansta ne onerirsiniz? birde su liste iyi bir liste mi? http://gizmodo.com/5422706/the-graphics-cards-you-should-buy-at-every-price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Amerika`da bir masa pc toplamak niyetindeyim monitor falan sifirdan herseyiyle.En uygun fiyatlarla nerden toplayabilirim bir tavsiyeniz var mi websitesi falan olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 @nedanko liste ulkeden ulkeye cok degisebiliyor, genel itibariyle tutarli sayilir ust dilim ama alt dilim icin ayni seyi soylemiycem turkiye icin. sen turkiyede degildin ama sanirim. o acidan problem olmasa gerek. @darq www.newegg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkadaslar maximum 700 ytl verebılıcegım butcem var ve sadece kasa almak ıstıyorum elımde bır tane makına var ama cok eskıdı fx 5200 den kalma kasa yanı ama nasıl bır makına olur 700 ytl ye alacagıma degermı, ben wow oyuncusuyum bıraz gelısmıs grafıkler ıstıyorum aslında bırazda yenı oyunlardan cok ucmadan oynamak nıyetım oyle abartı grafıkler degıl sadece bu paraya toplayacagım makına degermı parayı copemı atmıs olurum... Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Selam, Performans olarak beni ucuracak bir islemci + anakart tavsiyesi istemekteyim. Bosa cikan HD4870 kart curuyecek yakinda. Ona bi kasa toplayip oyun oynamak istiyorum. ( Daha onceki kasa noldu demeyin, buyudu sunucu oldu =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 amd phenom II x4 955 ecs a785gm-m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 amd phenom II x4 965 Gigabyte GA-790FXTA-UD5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Abi neden AMD tavsiye ettiginizi sorayim oncelikle, hani daha mi uygun fiyat olarak yoksa performans olarak mi ezip geciyor nedir ? Bir de Intel islemci ile birlikte bir cift tavsiye ederseniz sevinirim bi karsilastirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mumu said: amd phenom II x4 965 Gigabyte GA-790FXTA-UD5 965'ler geldiyse o alınır tabi. di said: Abi neden AMD tavsiye ettiginizi sorayim oncelikle, hani daha mi uygun fiyat olarak yoksa performans olarak mi ezip geciyor nedir ? ikisi de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 herkesi 1-1.5 senede amd destekcisi yapmisim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bana core 2 duo aldırdın ama geçen sene. Kınadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 intel candir ya, birakin bu isleri dam dam dam DAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 KHaRoN said: herkesi 1-1.5 senede amd destekcisi yapmisim lol p3 800'den bari intel kullanmadim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Abi yine de ilerde aleti sunucu yapma ihtimaline karsi intel istiyorum size zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar